Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σε ποιο παιχνίδι θα θέλατε να ζούσατε?

More
23 Dec 2016 17:24 #191469 by Αγγελική Γοργορίνη
Τα δύο πρώτα παιχνίδια που μου έρχονται στο μυαλό είναι το Skyrim και το Witcher 3, όπως ανέφεραν και πολλοί εξάλλου και είναι λογικό προφανώς. Τέτοιους απίστευτους κόσμους δε συναντάς και κάθε μέρα σε games.

Αλλά πέρα απ' αυτά, θα πω το Total War: Shogun 2. Λατρεύω τους σαμουράι και τα σπαθιά κατάνα, τι να κάνω.. Δε θα μου έπεφτε και λίγο να ήμουν ένας σαμουράι κι εγώ (στην υποθετική περίπτωση που ήμουν άντρας πάντα) :lol:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Dec 2016 17:53 #191471 by Νικολής Ασημάκης

Dovahkiin wrote: Αλλά πέρα απ' αυτά, θα πω το Total War: Shogun 2. Λατρεύω τους σαμουράι και τα σπαθιά κατάνα, τι να κάνω.. Δε θα μου έπεφτε και λίγο να ήμουν ένας σαμουράι κι εγώ (στην υποθετική περίπτωση που ήμουν άντρας πάντα) :lol:

Ή και στον κόσμο κάποιου pen and paper rpg σαν το DnD. Έχω με φίλους ένα ασιατικό σέσσιον που μια κοπέλα παίζει μια γυναίκα σαμουράι και σφάζει αβέρτα. Attached εικόνα που βρήκαμε online και την χρησιμοποιούμε για τη χαρακτήρα, η οποία είναι τρελά cool.
Attachments:

More
13 Jun 2017 22:10 #199918 by Νικηφόρος Μητράκος
Θα πω TES ή γενικότερα καλό high fantasy. Ωραία είναι και τα διαφορετικά πράγματα από την κλασσική μας καθημερινότητα. :P

More
29 Jun 2017 17:22 #200694 by Giwrgos
Ενα απο τα πιο ωραια και απο τα πιο ενδιαφερον post που μπορουσα να δω σημερα !!

Πραγματικα με αυτην την ερωτηση το μυαλο μου πηγε σε πολλα παιχνιδια που θα ηθελα να ζω μεσα σε αυτα αλλα κανενα δεν μπορεσε να ξεπερασει το kingdom hearts 1-2

More
26 Oct 2017 13:11 #207328 by Μαρίνος Τζώτζης
Δύσκολη ερώτηση! Θα προτιμούσα έναν κόσμο φαντασίας με ένα καλό τεχνολογικό επίπεδο, αλλά παράλληλα και κάπως ρεαλιστικό. Το The Legend of Heroes Trails in the Sky είναι ένα τέτοιο πολύ καλό παράδειγμα. Αλλά επακριβώς σε κάποιο δεν θα μπορούσα σχεδόν με τίποτα να πω. Έχω μεγάλη αγάπη και στο Warhammer αλλά δε νομίζω να το επέλεγα!

More
04 May 2019 20:52 - 04 May 2019 20:53 #224989 by Blood Prince
Στο Witcher 3 φυσικά,αλλά και στο Skyrim και να ήμουν ο Dragonborn.

Παλιότερα είχα γράψει για AC Syndicate.Ισχύει και αυτό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 04 May 2019 20:53 by Blood Prince.

More
05 May 2019 20:26 #225009 by Astro
Δύσκολη ερώτηση πραγματικά, πολλες επιλογές, το Witcher 3 φυσικά,αλλά και στο Skyrim είναι στις πρώτες επιλογές.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
26 Jan 2021 13:10 #245185 by Frazzle
Πάρα πολλά παιχνίδια και κόσμοι να διαλέξεις, αύτα πού μου έρχονται στο μυάλο κατευθείαν είναι Bloodborne και Witcher 3.