Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

More
09 Aug 2011 13:20 #97232 by leontokardos977
δεν εχω ξεχασι ουτε κωδικο ουτε email απλα δεν μπορω να μπο στο email μου
οσο για τηλ που ειπεσ πως μπορο να βρω το τηλ για hotmail?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Aug 2011 13:58 #97240 by leontokardos977
και δεν ειναι μονο αυτο εχω 3 παιχνιδια στην steam ολοκαινουργια και δεν γινετε τωρα επιδι δεν μπορω να μπω στο email μου δεν μπορω να μπω και στην steam απαραδεκτο και απο τις 2 εταιρειες

More
10 Aug 2011 19:57 #97303 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτό σου εξήγησα και πριν. Οτι δύσκολα θα βρεις τηλέφωνό τους. ψαξε στο hotmail.com δεν ξερω κατι παραπανω.

Το οτι δεν μπορεις να μπεις στο email σου σημαινει οτι δεν θυμασαι τον κωδικο σου. Εκτος κι αν σε κανανε Ban επειδη εκανες spam (αν ειχε εγκατασταθει κανενας ιος, trojan στο PC σου και εστελνε μαζικα email τοτε συνηθως σε banαρουνε)

Επισης το Steam δεν ειναι απαραδεκτο γιατι πολυ απλα ξεχασες τον κωδικο σου και δεν μπορεις να μπεις. Για λογους ασφαλειας υπαρχει το password reminder.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Aug 2011 20:58 #97307 by Kostas Milonas
Ανταλλαγές μέσω Steam

Η Valve εισάγει ένα σύστημα ανταλλαγών στο Steam.

Από σήμερα, η Valve σας επιτρέπει να ανταλλάξετε αντικείμενα που αγοράσατε μέσω του Steam. Η υπηρεσία ονομάζεται "Stream Trading" και βρίσκεται ακόμη σε beta στάδιο.

Για να την δοκιμάσετε, κάντε login στο Steam, πηγαίντε στο μενού Steam/Settings και εκεί που λέει "Beta Participation" πατήστε στο "Change". Από το νέο παράθυρο επιλέξτε το "Steam Trading System". Αμέσως το Steam θα κάνει επανεκκίνηση και στη συνέχεια το προφίλ σας θα αποκτήσει ένα inventory με αντικείμενα τα οποία θα μπορείτε να ανταλλάξετε. Αντίστοιχα, στα προφίλ των φίλων σας θα μπορείτε να δείτε κι εκεί τα αντικείμενά τους και να τους κάνετε πρόταση ανταλλαγής, μέσω του group chat. Αυτό γίνεται με δεξί κλικ στο όνομα ενός φίλου σας και μετά κλικ στην επιλογή "Invite to Trade".

Με την Steam Trading Beta μπορείτε αρχικά να κάνετε trade τα Steam gifts, δηλαδή games στο Steam που αγοράσατε αλλά δεν προσθέσατε ακόμη στο Game Library σας. Προς το παρόν υπάρχουν διαθέσιμα τόσο τα Steam Gifts όσο και τα αντικείμενα του Team Fortress 2.

Εάν δεν έχετε φίλους στο Steam, τότε ελάτε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε IDs μέσω του forum.

GameWorld

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
01 Sep 2011 10:19 #97871 by spirosh639
Έχω πρόβλημα με το steam (έκανα βλακεία) δεν με αφήνει να κάνω install το total shogun 2 .Έκανα format στο pc και από την βιασύνη μου να παίξω το shogun έφτιαξα ένα καινούργιο κωδικό (πρώτη φορά ασχολήθηκα με το steam) το παιχνίδι όμως είναι ενεργοποιημένο στο παλιό κωδικό και δεν με αφήνει. Προσπαθώ να θυμηθώ τον παλιό αλλά μάταια (δεν είχα δώσει σημασία ποιος ήταν γιατί έπαιζα).
Έχω κάνει αναζητήσει τού παλιού κωδικού με ότι δυνατότητες σου δίνει το steam και το αποτέλεσμα να μου στέλνουν τα καινούργια στοιχειά ή να μου λέει πως η διαδικασία αποτυχαίνει.
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Δεν ξέρω τη να κάνω (στην steam έστειλα mail δεν μου έχει στείλει απαντήσει ακόμα)

More
01 Sep 2011 14:06 #97874 by Άγγελος Φασούλης
Δοκίμασες να κάνεις login με τα καινούργια στοιχεία που σου στέλνουν;

More
01 Sep 2011 14:15 #97875 by spirosh639
login με τα καινούργια στοιχεία γινεται install το shogun δεν με αφήνει να κάνω

More
01 Sep 2011 14:38 #97877 by Άγγελος Φασούλης
Το shogun το έχεις κατεβασμένο από το Steam ή σε CD;

More
01 Sep 2011 14:46 #97878 by spirosh639

More
01 Sep 2011 17:11 #97879 by Άγγελος Φασούλης
Δοκίμασε να το κάνεις Install ενώ είσαι offline.