Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gamepads σε PC: Προτάσεις/Γενική Συζήτηση

More
07 Jun 2016 13:10 - 07 Jun 2016 13:13 #182361 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πήρα πριν μερικούς μήνες το Xbox360 controller for Windows και εγώ και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε αλλά είναι πολύ εύχρηστο, το πήρα κυρίως για το FIFA και το NBA αλλά είναι εξαιρετικό και για άλλα παιχνίδια.
Last edit: 07 Jun 2016 13:13 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2016 18:27 #182374 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Εγώ εχώ το Thrust Master Dual Analog 4, είναι μία φθηνότερη λύση από τα αυθεντικά χειρηστηρια της Microsoft και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, αν και, σε κάποια παιχνίδια, χρειάζεσαι emulator για να το αναγνωρίσει, σε παιχνίδια όμως που έχουν καλό optimization(όπως το GTA V) το αναγνωρίζει κατευθείαν.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
03 Jul 2016 18:37 #183461 by Καλλινίκη
Για εμένα η καλύτερη μάρκα είναι της Logitech αν και οι τιμές τους είναι πάνω των 30 ευρώ.
Το πρώτο gamepad που αγόρασα ήταν Logitech και το πήρα 33 ευρώ πριν 8-10 χρόνια και μέχρι σήμερα παίζει. Φυσικά αγόρασα καινούργιο γιατί σε πολλά παιχνίδια δεν είναι συμβατά (ειδικότερα τα καινούργια).

More
14 Jul 2016 10:06 #184306 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δυστυχώς αυτό είναι το κακό με την logitech(και σε άλλες εταιρίες το ίδιο ισχύει)παρότι έχει εξαιρετικά χειριστήρια. Σε πολλά παιχνίδια όπως πχ FIFA ή NBA2K τα χειριστήρια έχουν θέμα με το edit στα κουμπιά αλλά έχουν και αλλαγμένα από την αρχή τα κουμπιά. Με του xbox για windows βρήκα την ησυχία μου, δεν μου έχει δημιουργήσει θέμα πουθενά. Είναι λίγο πιο ακριβά αλλά η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή και είναι πολύ άνετα στο χειρισμό.

More
19 Jul 2016 19:48 #184821 by Tasos Georgoulas
Εχω δοκιμάσει αρκετές μάρκες όχι πολλες (όπως xbox, ps, speedlink, natec genesis) και για εμένα οι καλύτερες είναι XBOX One/360 και Logitech. Πιστεύω πως είναι προτιμότερο να κάνεις λίγο υπομονή και να αγοράσεις μια από τις καλές ειδικά της MS παρά τις φθηνές που και θα σε απογοητεύσουν γρήγορα, δε θα απολαμβάνεις το παιχνίδι και θα χρειάζεται να μπλέκεις κάθε φορά με controller emulators για να δουλέψουν σωστά σε pc. Βέβαια για κα΄ποιες ελάχιστες περιπτώσεις θα πρότεινα και από τις φθηνες πχ genesis p33.