Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gamepads σε PC: Προτάσεις/Γενική Συζήτηση

More
15 Aug 2015 16:33 #167622 by Στέφανος Λέγος
Θα σου πω την εμπειρία μου, ελπίζοντας να σε βοηθήσω.
Έχοντας δοκιμάσει διάφορες μάρκες θα σου πω ότι τα Thrustmaster ενώ είναι σχετικά φτηνά και έχουν αρκετά καλά χαρακτηριστικά και πολυ αξιόπιστους αναλογικούς μοχλούς, έχουν γενικά φτηνά υλικά. Ειδικά τα buttons είναι πολύ σκληρά και κάνουν θόρυβο.
Τα Speedlink είναι πολύ καλές απομιμήσεις Xbox 360 και Ps2/3 το θέμα που παρατήρησα είναι ότι οι αναλογικές σκανδάλες δεν έχουν ξεχωριστό άξονα.
Επίσης στην δόνηση παράγουν ένα ανεπαίσθητο σφύριγμα.
Logic3 ήταν πολύ στιβαρό, σε στυλ PS2 μου έβγαλε πολλά χρόνια, αλλά οι αναλογικοί μοχλοί δεν ήταν αξιόπιστοι.
Ms-Tech, Saitek (αν υπάρχουν ακόμα) δε στα προτείνω.
Επίσης μη τσιγκουνευτείς και πάρεις μοχλό των 10 ευρώ, γιατί δοκίμασα 2-3 και ήταν απαράδεκτοι.
Και πλέον χρησιμοποιώ DualShock2 μέσω adapter στο PC. Μου αρέσει πολύ η αίσθηση με μόνο μειονέκτημα ότι οι αναλογικοί μοχλοί δεν ειναι σφτιχτοί, και δίνουν ένα ελάχιστο input μόνοι τους, το οποίο ξεπερνιέται θέτοντας dead zones.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Aug 2015 14:08 - 17 Aug 2015 14:16 #167653 by G
Tonyler, εγώ πήρα xbox 360 gamepad, μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση(!), αν θυμάμαι καλά 20-25ευρώ με το micro usb και πετάει. Βρήκα την υγειά μου απο το παλιό που είχα της Saitek.
Btw, tonyler, εσύ δεν έχεις Χ1? Γιατί δε βάζεις το gamepad του και στο pc?
Last edit: 17 Aug 2015 14:16 by G.

More
17 Aug 2015 16:23 #167655 by Tony

Rasmo wrote: Tonyler, εγώ πήρα xbox 360 gamepad, μεταχειρισμένο σε πολύ καλή κατάσταση(!), αν θυμάμαι καλά 20-25ευρώ με το micro usb και πετάει. Βρήκα την υγειά μου απο το παλιό που είχα της Saitek.
Btw, tonyler, εσύ δεν έχεις Χ1? Γιατί δε βάζεις το gamepad του και στο pc?

Το post το ειχα κανει πριν καν μπω σε σκεψεις να παρω Xbone.Ελπιζω να ειναι συμβατο με τα περισσοτερα παιχνιδια(πιο πολυ couch coop games οπως guacamelee,gang beasts,rayman legends κλπ)

More
17 Aug 2015 17:24 - 17 Aug 2015 17:25 #167660 by G
Σωστά, δεν παρατήρησα την ημερομηνία που ρώτησες. Σύνδεσες το gamepad του Χ1 στο PC?
Btw, περιμένω πως και πως το Xbox Elite να το πάρω για PC!
Last edit: 17 Aug 2015 17:25 by G.

More
17 Aug 2015 21:02 #167667 by Tony

Rasmo wrote: Σωστά, δεν παρατήρησα την ημερομηνία που ρώτησες. Σύνδεσες το gamepad του Χ1 στο PC?
Btw, περιμένω πως και πως το Xbox Elite να το πάρω για PC!

Οχι.Μονο με το xbox ασχολουμαι τον τελευταιο καιρο.
Το elite φαινεται πολυ hardcore μαραφετι αν και για να ειμαι ειλικρινης η τιμη μου φαινεται λιγο τσιμπημενη.Ποσο μαλλον απ τη στιγμη που υπαρχει mouse κ ποντικι(το ιδιο θα γινει και στις κονσολες καποια στιγμη).Δεν ξερω ποσο μπορει να καλυτερεψει το elite.Το XO controller ειναι ο,τι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου.Προσπαθω να ξαναπιασω το dualshock 3 και μου φαινεται υπερβολικα ελαφρυ και μερικες φορες το αισθανομαι κουφιο .....xD

More
18 Aug 2015 12:53 #167684 by G
Είναι τσιμπημένη ισχύει, γύρω στο 150άρι άκουσα.
Κι εγώ μετά του xbox που πήρα στο pc, δε νομίζω να ξαναμπορώ gamepads τύπου ds.

More
08 Sep 2015 23:20 #168545 by Tony
Παιδιά μόλις αγόρασα το Pacman-world 3 για pc(παλιό παιχνίδι-κυκλοφόρησε το 2005!).
Υπάρχει πιθανότητα το χεριστήριο του xbox one να μπορεί να το παίζει???Ή τουλάχιστον το dulashock 3?
Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω ώστε να συνδέσω το controller του one στο pc(ώστε να παίζω παιχνίδια)??

More
09 Sep 2015 01:40 #168562 by Γιάννης Πετρόχειλος
Αν το ίδιο το παιχνίδι δεν υποστηρίζει λειτουργία gamepad, δε γίνεται! Αν υποστηρίζει τότε θα μπορείς να παίξεις με το χειριστήριο του One. Οδηγίες σύνεσης χειριστηρίου.

More
09 Sep 2015 04:04 #168568 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πολύ γερό χειριστήρι είναι τούτο δω:

Logitech Gamepad F310

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Sep 2015 12:00 #168624 by MrMitsos
Γεια σε ολους,ειμαι νεο μελος σε αυτο το φορουμ και εχω ενα προβλημα που θα ηθελα να με βοηθησετε να το λυσω,, Χθες αγορασα το Speedlink Torid gamepad ωστε να μπορω να παιζω πιο ευκολα το MK X, ομως τα controls του gamepad ειναι αναποδα..Δηλαδη οταν παταω B λειτουργει το Α και οταν παταω το Β λειτουργει το Υ και αντιστροφα.. Υπαρχει καποιος που ειχε παρομοιο προβλημα? πως μπορω να το φτιαξω? εψαξα σε control panel,λυσεις στο ιντερνετ αλλα τιποτα..