Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελάχιστες απαιτήσεις: Μπορώ να τρέξω αυτό το game?

More
27 Apr 2006 08:39 #11493 by DIMITRIS
Εδώ ας συζητάμε το αν μπορούμε να τρέξουμε κάποιο συγκεκριμένο video game στο PC μας. Καλό θα είναι όσοι δοκιμάζετε παιχνίδι με προδιαγραφές κοντά στις απαιτήσεις του PC σας να μας λέτε και εντυπώσεις.

Εχω μαθει για τα παιχνιδια πως οτι λεει στα recommended πρεπει να εχεις παραπανω προδιαγραφες. Αυτο το λεω γιατι εκανα install to demo του νεου Tomb Raider Legend και λεει μεσα

3,2Ghz
1gb ram
vga 7800gtx 512mb

Εγω εχω 7800gtx 256MB και την παλευει αλλα σε καποια σημεια πεφτει πολυ η ταχυτητα.
Αλλα καποιος που δεν εχει τοσο καλο συστημα τι κανει ρε παιδια? :?

LOAD THE DREAM
SAVE THE GAME!!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Apr 2006 11:22 #11495 by Μιχάλης Πλατάρης
Φιλαρακο υπαρχει και μια δευτερη λιστα και λεει minimum απαιτησεις δηλαδη οι ελαχιστες απαιτισεις που χρειαζονται για να παιχτει το παιχνιδι...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Apr 2006 11:29 #11496 by a Guest
Για παιχνίδι Tomb Raider οι απαιτήσεις είναι απαράδεκτες!!! Τέτοιες απαιτήσεις δεν είχαν παιχνίδια όπως το Farcry και το DOOM 3!!!

More
30 Apr 2006 21:10 #11589 by Σπύρος Κλαουδάτος
δυστυχως παιδια αυτη ειναι η νεα πραγματικοτητα που διαμορφωνεται στο τοπιο του pc gaming. πλεον οι απαιτησεις εχουν ξεφυγει απο καθε ελεγχο. εκτος απο το tomb raider, τρανο παραδειγμα το Oblivion.

More
30 Apr 2006 21:18 #11594 by Κώστας Παραδιάς
Γενικά ρε οι εταιρείες παιχνιδιών έχουν πέσει σε αυτό το άθλιο λούκι του τύπου "αγόρασε βλάκα, αγόρασε!". Τώρα πια όλοι πρέπει αν έχουμε υπολογιστές της NASA για να παίξει ας πούμε το Tomb Raider κι για να παίξουμε ένα ρημαδοπαίχνιδο!

Καλύτερα το Τέτρις ρεε!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
30 Apr 2006 21:33 #11596 by a Guest

Atrelegis wrote: Γενικά ρε οι εταιρείες παιχνιδιών έχουν πέσει σε αυτό το άθλιο λούκι του τύπου "αγόρασε βλάκα, αγόρασε!". Τώρα πια όλοι πρέπει αν έχουμε υπολογιστές της NASA για να παίξει ας πούμε το Tomb Raider κι για να παίξουμε ένα ρημαδοπαίχνιδο!

Καλύτερα το Τέτρις ρεε!

Και αυτός είναι ο λόγος που εγω προσωπικά θα πώ αντίο στους Η/Υ και στις αναβαθμίσεις τους. :stopsign: Τα ευρώ που θα έδινα για αναβάθμιση λέω να τα δώσω για καμια κονσόλα, και θα είμαι σίγουρος για τουλάχιστον 2 χρόνια οτι θα βάζω το χέρι στην τσέπη μόνο για την αγορά παιχνιδιών.
Ο Η/Υ πλέον΄θα είναι μόνο για net, word, και κανα manager (αν δεν αποκτήσουν και αυτά αστρονομικές απαιτήσεις!)

More
30 Apr 2006 21:38 #11597 by Σπύρος Κλαουδάτος

SA7 wrote:

Atrelegis wrote: Γενικά ρε οι εταιρείες παιχνιδιών έχουν πέσει σε αυτό το άθλιο λούκι του τύπου "αγόρασε βλάκα, αγόρασε!". Τώρα πια όλοι πρέπει αν έχουμε υπολογιστές της NASA για να παίξει ας πούμε το Tomb Raider κι για να παίξουμε ένα ρημαδοπαίχνιδο!

Καλύτερα το Τέτρις ρεε!

Και αυτός είναι ο λόγος που εγω προσωπικά θα πώ αντίο στους Η/Υ και στις αναβαθμίσεις τους. :stopsign: Τα ευρώ που θα έδινα για αναβάθμιση λέω να τα δώσω για καμια κονσόλα, και θα είμαι σίγουρος για τουλάχιστον 2 χρόνια οτι θα βάζω το χέρι στην τσέπη μόνο για την αγορά παιχνιδιών.
Ο Η/Υ πλέον΄θα είναι μόνο για net, word, και κανα manager (αν δεν αποκτήσουν και αυτά αστρονομικές απαιτήσεις!)

και strategy θα προσθετα...
το 60% των επερχομενων pc games για το 2006 ειναι strategy...
καταντια...

More
30 Apr 2006 22:22 #11602 by Κώστας Παραδιάς
Καλά δεν ξέρω αν το να γυρίσεις στις κονσόλες είναι βέβαια καλύτερη ιδέα, όπου εκεί η κλεψιά είναι χειρότερη...

Προσωπικά λέω να κάνουμε μποϋκοτάζ στα νέα παιχνίδια, για παραδειγματισμό!

More
01 May 2006 11:17 #11630 by Σπύρος Κλαουδάτος

Atrelegis wrote: Καλά δεν ξέρω αν το να γυρίσεις στις κονσόλες είναι βέβαια καλύτερη ιδέα, όπου εκεί η κλεψιά είναι χειρότερη...

Προσωπικά λέω να κάνουμε μποϋκοτάζ στα νέα παιχνίδια, για παραδειγματισμό!

μετα ομως πως θα ζησουμε χωρις παιχνιδια? γινεται αυτο? φυσικα και δεν γινεται....
τελοσπαντων παιρνουμε το ps3 και ξεμπερδευουμε :wink:

More
01 May 2006 11:26 #11631 by Alex
Γιατί πότε δεν κάνατε μποϊκοτάζ στα παιχνίδια...Εκτώς αν τα παίρνετε αυθεντικά!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT