- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Και αυτός είναι ο λόγος που εγω προσωπικά θα πώ αντίο στους Η/Υ και στις αναβαθμίσεις τους. :stopsign: Τα ευρώ που θα έδινα για αναβάθμιση λέω να τα δώσω για καμια κονσόλα, και θα είμαι σίγουρος για τουλάχιστον 2 χρόνια οτι θα βάζω το χέρι στην τσέπη μόνο για την αγορά παιχνιδιών.Atrelegis wrote: Γενικά ρε οι εταιρείες παιχνιδιών έχουν πέσει σε αυτό το άθλιο λούκι του τύπου "αγόρασε βλάκα, αγόρασε!". Τώρα πια όλοι πρέπει αν έχουμε υπολογιστές της NASA για να παίξει ας πούμε το Tomb Raider κι για να παίξουμε ένα ρημαδοπαίχνιδο!
Καλύτερα το Τέτρις ρεε!
και strategy θα προσθετα...SA7 wrote:
Και αυτός είναι ο λόγος που εγω προσωπικά θα πώ αντίο στους Η/Υ και στις αναβαθμίσεις τους. :stopsign: Τα ευρώ που θα έδινα για αναβάθμιση λέω να τα δώσω για καμια κονσόλα, και θα είμαι σίγουρος για τουλάχιστον 2 χρόνια οτι θα βάζω το χέρι στην τσέπη μόνο για την αγορά παιχνιδιών.Atrelegis wrote: Γενικά ρε οι εταιρείες παιχνιδιών έχουν πέσει σε αυτό το άθλιο λούκι του τύπου "αγόρασε βλάκα, αγόρασε!". Τώρα πια όλοι πρέπει αν έχουμε υπολογιστές της NASA για να παίξει ας πούμε το Tomb Raider κι για να παίξουμε ένα ρημαδοπαίχνιδο!
Καλύτερα το Τέτρις ρεε!
Ο Η/Υ πλέον΄θα είναι μόνο για net, word, και κανα manager (αν δεν αποκτήσουν και αυτά αστρονομικές απαιτήσεις!)
μετα ομως πως θα ζησουμε χωρις παιχνιδια? γινεται αυτο? φυσικα και δεν γινεται....Atrelegis wrote: Καλά δεν ξέρω αν το να γυρίσεις στις κονσόλες είναι βέβαια καλύτερη ιδέα, όπου εκεί η κλεψιά είναι χειρότερη...
Προσωπικά λέω να κάνουμε μποϋκοτάζ στα νέα παιχνίδια, για παραδειγματισμό!