Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Έχουν game mode αλλά μάλλον εξαρτάτε και απο την κάρτα γραφικών για το πώς θα δουλεύει. Εμένα η κάρτα μου έχει ρυθμίσεις και μου βγάζει και στατιστικά του παιχνιδιού. Έχει και βελτίωση για fps αλλά δν έχω θέμα για να το πειράξω, άσε που πρέπει να δώ και όδηγίες για να μην κάνω πατατιά. Επίσης τα notifications των windows πάνε στη σίγαση κατα την διάρκια παιχνιδιού.Τα Windows 10 πρέπει να έχουν Game Mode, και αυτό θα συμβάλλει και στα FPS. Αν και κρατάω μικρό καλάθι, θα το δοκιμάσω.
Όλα παίζουν ρόλο. Να έχεις επεξεργαστή και ram της προκοπής. Πάντος με 60 fps είμαι ικανοποιημένος. Έχω προλάβει και εποχή ms-dos με 16 kb ramΣίγουρα έχει να κάνει και με την κάρτα γραφικών αλλά σε παιχνίδια που αναγνωρίζει η κάρτα όπως πχ Skyrim μπορεί να δίνει ένα boost, ή ακόμα και σε παιχνίδια που είναι γύρω στα 15-20 fps, μπορεί να τα ωθεί πρός τα πάνω.
Πάντως, όσον αφορά τα fps, παίζει ρόλο και ο σκληρός δίσκος γιατί όταν καθυστερεί να φορτώσει, μειώνονται τα fps και δεν οφείλεται στην κάρτα γραφικών αυτό .