Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Epic Fail: Το κόμικ του GameWorld

More
19 Dec 2011 15:44 #102978 by Άγγελος Φασούλης
Η ατάκα της χρονιάς στο Skyrim.

Είναι η πρώτη φορά που μία ατάκα σε video game έκανε τέτοιο πάταγο. Το "I took an arrow in the knee" είναι η χαζή δικαιολογία για την οποία οι περισσότεροι φρουροί πόλεων στο The Elder Scrolls V: Skyrim έχουν σταματήσει να είναι πολεμιστές όπως εσείς! Έτσι απλά...γιατί έφαγαν ένα βέλος στο γόνατο! Το αποτέλεσμα ήταν το YouTube να γεμίσει από τέτοια βίντεο. Δείτε καταρχήν το τις δηλώσεις των φρουρών και στη συνέχεια την σάτιρα του Jim Carey , ο οποίος ήταν ο πρώτος που δέχθηκε arrow in the knee! (όχι, δεν ήταν ο Chuch Norris, αυτός το έστειλε με roundhouse kick πίσω στο γόνατο του εχθρού του).

Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πολεμιστή μας και γι' αυτό το λόγο το GameWorld σας έχει σε αποκλειστικότητα όλη την ιστορία του Dovahkin αμέσως μόλις μίλησε με τον πρώτο φρουρό που δέχθηκε το επίμαχο βέλος.

Βασίλης Λόγιος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Dec 2011 23:27 #103028 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Χαχαχαχα πολύ καλό!!

Ωστόσο, όσοι γελάτε με την εν λόγω φράση μάλλον δεν έχετε τραυματιστεί στο γόνατο!! Ρήξη μηνίσκου και έχω 6 μηνες να παίξω μπάλα και συνεχίζω!! Ι took a football in the knee!!

More
20 Dec 2011 14:50 #103047 by Άγγελος Φασούλης
I took a video game in the knee!

More
07 Jan 2012 13:17 #103576 by Άγγελος Φασούλης
Αποκλειστικό. Πως υποδέχθηκε ο Αη Βασίλης το 2012.

Είναι γεγονός ότι τον Αη Βασίλη τον έχουμε σατιρίσει περισσότερες φορές από οποιοδήποτε άλλο site.

Η αρχή έγινε με τις ευχετήριες κάρτες των Χριστουγέννων. Ύστερα, ο συμπαθής γέροντας συνέχισε, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρώτα παιχνίδια της Epic Fail Games. Στη συλλογή Volume 1 εμφανίστηκε στο Need for Speed: Santa και στο πρόσφατο Volume 2 στο Kinect Santa . Τώρα όμως, έφτασε η στιγμή για μια τελευταία παράσταση. Σήμερα λοιπόν σας έχουμε σε αποκλειστικότητα πλάνα από το σπίτι του Αη Βασίλη, με όσα του συνέβησαν την ημέρα της πρωτοχρονιάς.

Βασίλης Λόγιος

More
11 Jan 2012 19:00 #103662 by Γιάννης Σφηνιάς
Άι Βασίλη, είμαι ένας απλός φρουρός που του έχει διαλύσει το knee από ένα ριμαδιασμένο βέλος. Σε παρακαλώ φτιάξε το για να γίνω πάλι adventurer!

More
13 Jan 2012 16:54 #103719 by Αντώνης Μπιθούλκας
Χαχαχα!!! Τι απίστευτο! Μπράβο, πολύ καλό! :P

More
13 Jan 2012 16:59 #103721 by Αντώνης Μπιθούλκας
Χεχεχε... κάτι μου θυμίζουν αυτά!!!

More
20 Feb 2012 21:05 #105034 by eliminator

Κανείς δεν μένει στα λιγότερα, όταν μπορεί να έχει περισσότερα!

Είναι η πρώτη φορά που ο Μάνος μου αναθέτει να υλοποιήσω σενάριο κι αυτό διότι του συνέβη το εξής. Θυμάστε κάτι κουφά όνειρα που βλέπετε και που δεν έχουν καμία ερμηνεία; Ε λοιπόν ένα βράδυ ο Μάνος τις μέρες που είχε κρυώσει κι ήταν άρρωστος, είδε στον ύπνο του το παρακάτω όνειρο. Ότι βρισκόμασταν στο 2050 κι ότι η Άννα Βίσση έχει έρθει να αγοράσει games. Κάτι σαν την γνωστή διαφήμιση της Cosmote με τα απεριόριστα hot dog ένα πράμα.

Για την ιστορία, αν η Βίσση ζήσει μέχρι τότε θα έχει φτάσει τα 93. Εγώ πάντως μετά χαράς να την εξυπηρετήσω, δεν έχω θέμα.

Γρηγόρης Βούλγαρης

More
07 Mar 2012 17:15 #105592 by Άγγελος Φασούλης

Το όνομα που θα αφήσει ιστορία!

Τον Φεβρουάριο μάθαμε ότι η νέα κονσόλα της Microsoft δεν θα φέρει την ονομασία "Xbox" αλλά "Durango" . Η είδηση αυτή προήλθε από δύο διαφορετικές πηγές άρα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι αληθής. Φυσικά ακόμα κι αν ισχύει, σε κάθε περίπτωση ενδέχεται να μην είναι το τελικό όνομα της κονσόλας, αλλά κάποιος προσωρινός τίτλος (όπως ήταν το "Project Natal" για το Kinect).

Το "Durango" είναι ίσως το πιο περίεργο όνομα που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα. Μπροστά του, τα "PlayStation", "Sega Master System" και "Nintendo Entertainment System" ακούγονται πολύ συνηθισμένα. Και τι να πουν τέλος πάντων τα πιο...διαστημικά, όπως το "Saturn" ή το "Gamecube". Εδώ μιλάμε για το Durango! Για την πολιτεία του Μεξικού, για την Ιταλική ομάδα του Auto GP. Αλλά δεν θα σταματήσουμε εκεί. Το όνομα "Durango" μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Για ζώα, για οχήματα, για επίθετα και όπου αλλού βάλει ο νους σας. Για πάρτε μια πρώτη γεύση.

Γρηγόρης Βούλγαρης

More
03 Apr 2012 13:34 #106489 by eliminator
Users 2050: Άννα Βίσση

Κανείς δεν μένει στα λιγότερα, όταν μπορεί να έχει περισσότερα!

Είναι η πρώτη φορά που ο Μάνος μου αναθέτει να υλοποιήσω σενάριο κι αυτό διότι του συνέβη το εξής. Θυμάστε κάτι κουφά όνειρα που βλέπετε και που δεν έχουν καμία ερμηνεία; Ε λοιπόν ένα βράδυ ο Μάνος τις μέρες που είχε κρυώσει κι ήταν άρρωστος, είδε στον ύπνο του το παρακάτω όνειρο. Ότι βρισκόμασταν στο 2050 κι ότι η Άννα Βίσση έχει έρθει να αγοράσει games. Κάτι σαν την γνωστή διαφήμιση της Cosmote με τα απεριόριστα hot dog ένα πράμα.

Για την ιστορία, αν η Βίσση ζήσει μέχρι τότε θα έχει φτάσει τα 93. Εγώ πάντως μετά χαράς να την εξυπηρετήσω, δεν έχω θέμα.

Γρηγόρης Βούλγαρης

Users 2050: Τηλεοπτική εκπομπή

Back to the future.

Σε ένα από τα προηγούμενα κόμικ, σας είχαμε ταξιδέψει στο μακρινό 2050 . Αποφασίσαμε λοιπόν να καθιερώσουμε την συγκεκριμένη χρονολογία σε μόνιμη βάση και σε μελλοντικά κόμικ.

Στόχος μας είναι να σατιρίσουμε τα μελλοντικά δρώμενα, πάντα κατ' εκτίμηση της κατάστασης που θα έχει διαμορφωθεί. Σήμερα σας έχουμε το δεύτερο μέρος των Users 2050 όπου βρισκόμαστε (ως συνήθως) σε αναζήτηση τηλεοπτικής εκπομπής. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Γρηγόρης Βούλγαρης