- Thank you received: 1
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Van Basten7 wrote:
+1.....!Ακούστηκαν τρελες ατάκες στην εκπομπή....!giannistrv wrote: Κατι απο την τελευταια εκπομπη με τους Μανο,BigBoss και Van Basten!Βαλε και τον αποντα Κουτσουμπα με τη γριπη...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Tilion wrote:
Van Basten7 wrote:
+1.....!Ακούστηκαν τρελες ατάκες στην εκπομπή....!giannistrv wrote: Κατι απο την τελευταια εκπομπη με τους Μανο,BigBoss και Van Basten!Βαλε και τον αποντα Κουτσουμπα με τη γριπη...
V όπως λέμε Violet?
BigBoss wrote:
Μα περίμενε λέγαμε για to Vdownloader. που κολλάει το Violet? Ετσι κι εγω είπα όπως λεμε Video αλλά δεν έχει και μεγάλη διαφορά
Tilion wrote:
BigBoss wrote:
Μα περίμενε λέγαμε για to Vdownloader. που κολλάει το Violet? Ετσι κι εγω είπα όπως λεμε Video αλλά δεν έχει και μεγάλη διαφορά
Ρε συ.. Το τρελό ήταν το violet γιατί δεν κόλλαγε πουθενά... Τόσες λέξεις από V το Violet του ήρθε να πει..
Επίσης γαμάτη ατάκα ήταν η: "-Ο αδερφός μου όλη την ώρα κλειδώνεται στο δωμάτιο και παίζει.. -Τι παίζει? 8O -Video Games"
Xxa0x0a00a0a0x0a0xa0!!! Έλεος!
Tilion wrote: Επίσης γαμάτη ατάκα ήταν η: "-Ο αδερφός μου όλη την ώρα κλειδώνεται στο δωμάτιο και παίζει.. -Τι παίζει? 8O -Video Games"
Frank16 wrote: '' ... και παιζει κατι ... ''
αν θυμαμαι καλα, ο VanBasten τονισε μετα το κατι και τον ρωτησε τι
Frank16 wrote:
Tilion wrote: Επίσης γαμάτη ατάκα ήταν η: "-Ο αδερφός μου όλη την ώρα κλειδώνεται στο δωμάτιο και παίζει.. -Τι παίζει? 8O -Video Games"
'' ... και παιζει κατι ... ''
αν θυμαμαι καλα, ο VanBasten τονισε μετα το κατι και τον ρωτησε τι