Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Downloads

More
02 Feb 2010 23:26 #68483 by DarkMessiah
Replied by DarkMessiah on topic Downloads
Το μόνο κακό που παρατήρησα στο GameWorld είναι ότι στα Downloads, του Warcraft, το patch που ειναι ανεβασμενο και το map του dota ειναι πιο παλια και απο το cd του παιχνιδιου που εχω σε updates. Για τωρα ειμαστε στο 6.66b και εχει 6.30 . Κατι για κατεβασμα το οποιο ειναι και λιγο αχρηστο τωρα γιατι με 1.24c patch πως να το χρησιμοποιησω? Παντως πρεπει να πω ενα μπραβο και συγχαρητηρια για τα reviews που γινονται εδω και αλλο ενα μπραβο στην εκπομπη Users. Χωρις αυτα θα ειχα κατεβασει εναν δισκο με παιχνιδια που θα κατεληγαν μετα απο 5 λεπτα gaming στον καδο xD

:icon applaud:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2010 23:42 #68487 by Ρωμανός Βογιατζής
:icon what: Καλος ήρθες φίλε ... αλλα δεν ειναι δεοντολογικό να κατεβαζεις παιχνίδια διότι μετά οι εταιρίες πως θα βγάλουν λεφτά ? καλή διαμονή στο site και διάβασε τούς κανόνες !

More
03 Feb 2010 00:13 #68492 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Downloads
Γειά σου σύγγαβρε :wink:

Μην γράφεις με greeklish,απαγορεύεται... :cool:
Καλωσόρισες!!!

More
03 Feb 2010 01:21 #68494 by Μάνος Γρυπάρης
Δεκτό αυτό που λες για τα patchάκια, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε να ανανεώσουμε όλους τους τομείς του site! Αμα πας στην καρτελα "Downloads" απο το topmenu, εχει επιλογη για "Uploads" ώστε να προσθεσεις κι εσυ ο ιδιος αρχειο. Αμα το προσθεσεις θα το δουμε και θα το εγκρινουμε.

Οσοι θελουν να βοηθησουν ειτε ως συντακτες ειτε ως υπευθυνοι για Downloads, Links κτλ. ας στειλουν ενα e-mail στο info@gameworld.gr . Τα έχουμε ξαναπει νομίζω.

off-topic: lavezzi7 σου εχω στειλει PM εδω και καιρό. Για τσέκαρε μία...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Jan 2015 21:48 #155418 by Giorgos Zaltos
Αυτοί που έπαιζαν PoP, Monkey Island κ.α. είμαι σίγουρος ότι και αυτό πέρασε απο τα χέρια τους.
Στο μενου Downloads υπάρχουν πολλά adventures, είναι δυνατόν να βρείτε αν γίνεται και να προσθέσετε και το Indiana Jones Fate of Atlantis με τον ήχο(αν είναι δυνατον)?

Ευχαριστώ!

More
10 Jan 2015 22:02 #155420 by Giorgos Zaltos
Ευχαριστώ πάρα πολύ.! :D