Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Downloads

More
26 Jul 2007 15:45 #35813 by Νικολής Ασημάκης
Εδώ θα μπορούμε να κάνει ο καθένας μας τις δικές του προτάσεις για προσθήκη στον τομέα των downloads. Ξεκινάω εγώ. Δεν γίνεται να προσθέσουμε στον τομέα των RPG τα παιχνίδια: Eye of the Beholder 1,2,3 και Bard's Tale 1,2,3; Λογικά θα είναι abandonware αφού είναι πολύ παλιά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jul 2007 16:10 #35814 by nick
Replied by nick on topic Downloads
εγω θα ζητήσω κατι εύκολο κανα obivion,gothic 3, ff 8, neverwinter nights 2 πλακα κάνω θα θελα να ρωτίσω κατι roms για mame ειναι παράνομοι ?γιατι αν οχι εγς θα θελα το metal slug

More
26 Jul 2007 16:26 #35820 by Νικολής Ασημάκης
Αν ζητούσα να γίνει προσπάθεια πρόσθεσης και του Curse of the Monkey Island πολλά θα ζητούσα; :mrgreen:

More
28 Jul 2007 01:17 #35872 by Νικολής Ασημάκης
Μάνο, γίνεται να κοιτάξεις αν μπορείς να τα βρεις σε κάποιο site και να τα ανεβάσεις στα downloads; Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη.

More
28 Jul 2007 12:18 #35877 by Petros
Replied by Petros on topic Downloads
εγώ μου αρέσουν να μου θυμίσετε παλιές καλές ημέρες, τώρα πια σταμάτησα να ψάχνω....
αλλά θα ήθελα το Fallen Heaven η το SCARAB!!! ιδικά το τελευταίο το ψάχνω αν το έχει κανείς!!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
28 Jul 2007 14:41 #35881 by Μάνος Γρυπάρης
Για Roms θα πατε στο www.planetemu.net . Εχει ολα τα roms του κοσμου από arcade μεχρι Η/Υ (Amiga, Amstrad), κονσόλες (SNES, Mega Drive) κι ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας.

Προστέθηκε το Monkey Island

Και το 1ο και το 2ο μέρος.

Για τα άλλα 2 games ψάχνω τώρα κι αν είναι abandonware και διαθέσιμα θα κάνω edit το μηνυμα μου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
28 Jul 2007 15:00 #35882 by a Guest
Replied by a Guest on topic Downloads
Βασικά αν υπήρχε και καμια πληροφορία στα Ελληνικά, πολύ θα βοήθαγε. Τα πάντα στο Monkey 1 είναι στα Γερμανικά

More
28 Jul 2007 18:25 #35888 by Νικολής Ασημάκης
Μάνο, αν έβρισκες και το παιχνίδι "Aladdin" θα σου ήμουν υπόχρεος.

(edit) Το Curse of Monkey island (ή αλλιώς Monkey Island 3) δεν είναι abandonware?

More
29 Jul 2007 04:13 - 04 Oct 2007 21:44 #35892 by Μάνος Γρυπάρης
Eye of the Beholder

Eye of the Beholder 2

Eye of the Beholder 3

Elder Scrolls το πρώτο υπάρχει μόνο. Τα άλλα πωλούνται.

Εννοείς "Fallen Haven" ? Ούτε που το είχα ακουστά. Κι αυτό πρέπει να πωλείται.

Για το Scarab κάνε κλικ εδώ, μόλις προστέθηκε

Όλα τα Monkey Island abandonware είναι. Το "Curse" δεν είναι το ένα από τα δύο?

Για το Aladdin γραψε το ονομα του στο search και κατεβασε την εκδοση της Amiga. Τρεξε τον WinUAE ή τον WinFellow και μετά φόρτωσε το rom (Aladdin, ειναι 3 δισκετες, ξεκινας με την 1η). Αν κολλήσεις ρωτάς στο forum της Amiga.

Το Dungeon Keeper έχει μπει εδώ και καιρό. Ψάξτε στα downloads και θα βρείτε πολύ πράμα.

Το Monkey Island σου ξαναλέω για 2η φορά ότι είναι εδώ . Κανε κλικ εκει και πήγαινε κάπου στη μέση της σελίδας. Έχει και το 1 και το 2. Που το είδες εσύ το Curse? Δεν ξέρω καν αν είναι abandonware.

πάρε και τα Might and Magic

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 04 Oct 2007 21:44 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Jul 2007 04:47 #35894 by Νικολής Ασημάκης
Δεν είδα ακόμα τα 2 monkey island Που ανέβασες, αλλά το "curse" είναι το 3ο της σειράς. Tnx για τα Eye of the Beholder. Τα bard's tale πωλούνται ακόμα; Τέλος, πιστεύω πως επίσης μια καλή προσθήκη θα ήταν τα might & magic (τα rpg εννοώ), αλλά Μάνο, αυτά πρόσθεσέ τα όποτε μπορείς. Είναι αρκετά τα abandonware της σειράς και ήδη ανέβασες πολλά σε μόνο μια ημέρα.

Υ.Γ. Ώπα, έβαλες και το Dungeon Keeper; Και ήμουν έτοιμος να το ζητήσω! :mrgreen: