Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Απαγόρευση των Greeklish

Poll: Θέλετε να απαγορευτούν τα greeklish στο forum του GameWorld? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
30 65.2%
Όχι
13 28.3%
Μου είναι αδιάφορο
3 6.5%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
01 May 2008 09:31 #41921 by Μάνος Γρυπάρης
Σε πολλά ελληνικά forums έχουν πλέον απαγορευτεί τα greeklish για πολλούς λόγους. Καταρχήν γιατί όλοι οι σύγχρονοι Η/Υ υποστηρίζουν ελληνικά και δεν υπάρχουν τα προβλήματα του παρελθόντος. 2ον, (το προφανές) γιατί είναι δύσκολα στην ανάγνωση.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας? Θέλετε να απαγορευτούν τα greeklish στο forum μας ή όχι? Το αφήνω ανοικτό κι αποφασίστε ψηφίζοντας μέσω του γκάλοπ. Θυμηθείτε να καταχωρήσετε την ψήφο σας στο Poll πατώντας το Submit.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 May 2008 09:53 #41922 by Αντώνης Παπαθανασίου
Σωστή κίνηση imho...

Το θέμα δεν είναι τόσο η απαγόρευση όσο η (επίμονη ίσως) παρότρυνση των χρηστών να γράφουν Ελληνικά. Τους λόγους τους ανέλυσε ήδη ο Μάνος :)

More
01 May 2008 12:02 #41923 by Χρήστος Αρχοντάκης
Τα περισσοτερα φορα εχουν απαγορεψει τα greeklish....Ειδικα κατι κατεβατα ποστς εδω μεσα σε στιλ greeklish δεν διαβαζονται......Επισης τα greeklish σε απωθουν απο το  να απαντησεις σε ενα θεμα..ΚΑτε με πρεπει να καταργηθουν....

More
01 May 2008 12:59 #41926 by Petros
συμφωνώ αλλά για μερικούς είναι δύσκολο να μην γράφουν σε greeklis λόγο των MSN . Έμενα δεν με ενοχλεί παρά πολύ αλλά θα ήταν καλό να απαγορευτούν στα forum έστω

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
01 May 2008 13:52 #41933 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα greeklish, τα διαβάζω σχετικά με ευκολία, πάντως ψήφισα "Μου είναι αδιάφορο".

More
01 May 2008 15:06 #41934 by MATTHAIOS
O logos pou prosopika den grafw ellinika einai gt den 3erw kai toso kalh orthografia (oxi oti eimai kai dislektikos eleos) alla se forum sta opia exoun apagoreuti ta greeklish uparxoun polla post tou tupou.

θελω να απογορευτουν τα γρεκλισ γιατι δεν μπορω να τα διαβασω.Επισισ δεν με βολευουν.

Den nomizw oti einai wreo to parapano.Kanena teliko ς ola atona kai polla anorthografa.

More
04 May 2008 17:07 #42009 by Vassilis

sheik\ wrote: O logos pou prosopika den grafw ellinika einai gt den 3erw kai toso kalh orthografia (oxi oti eimai kai dislektikos eleos) alla se forum sta opia exoun apagoreuti ta greeklish uparxoun polla post tou tupou.

θελω να απογορευτουν τα γρεκλισ γιατι δεν μπορω να τα διαβασω.Επισισ δεν με βολευουν.

Den nomizw oti einai wreo to parapano.Kanena teliko ς ola atona kai polla anorthografa.

Συμφωνώ και παυξάνω φίλε, ούτε εγώ ξέρω καλή ορθογραφία, απότι βλέπεις, τα μισά ανορθόγραφα είναι (άλλο οτι αργώ πολύ να γράψω) αλλα τέλος πάντον... το συνιθίζω σιγά σιγά

More
04 May 2008 18:25 #42014 by Αντώνης Παπαθανασίου
Για όσους έχουν πρόβλημα με ορθογραφία και ταχύτητα γραφής στα Ελληνικά, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη σελίδα: speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

Υπάρχουν και μερικά freeware προγράμματα που κάνουν την ίδια (και καλύτερη) δουλειά :)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 May 2008 19:59 #42016 by a Guest
Replied by a Guest on topic Απαγόρευση των Greeklish
Ειναι καλυτερο στο ματι το ελληνικο.....με τα greeklish χανεται η καλαισθησια του post

More
04 May 2008 23:13 #42019 by Μάνος Αλιμπέρτης

JaCk_RiDeR\ wrote: συμφωνώ αλλά για μερικούς είναι δύσκολο να μην γράφουν σε greeklis λόγο των MSN . Έμενα δεν με ενοχλεί παρά πολύ αλλά θα ήταν καλό να απαγορευτούν στα forum έστω

Ευκαιρία να γράφουν και στο MSN με ελληνικά...Δεν μπορώ να καταλάβω εφοσον πλέον δεν υπάρχουν προβλήματα με την Ελληνική γλώσσα ούτε καν στο Linux γιατί να χρησιμοποιούμε τα "φραγκοχιώτικα". Επιπλέον απ' όσο ειδα ο Μάνος έβαλε ενα θέμα με ορθογραφικο έλεγχο στον Firefox  :wink: οπότε και το επιχείρημα για κακη ορθογραφία καταρίπτεται πλήρως.

Everything that has a beginning has an end...