- Thank you received: 26
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheRedWood wrote: Προτείνω για review το 1979 Revolution: Black Friday, ένα indie adventure βασμίσμενο σε γεγονότα της επανάστασης του Ιράν. Προσωπικά το τερμάτισα, και μου θύμησε λίγο Telltale στα quick time events, αλλά μέχρι εκεί. Πολύ ώραιο σενάριο, αν και είχε μικρή διάρκεια και ήταν λίγο παραπάνω cinematic απ'όσο θα έπρεπε.
TheRedWood wrote: Προτείνω για review το 1979 Revolution: Black Friday, ένα indie adventure βασμίσμενο σε γεγονότα της επανάστασης του Ιράν. Προσωπικά το τερμάτισα, και μου θύμησε λίγο Telltale στα quick time events, αλλά μέχρι εκεί. Πολύ ώραιο σενάριο, αν και είχε μικρή διάρκεια και ήταν λίγο παραπάνω cinematic απ'όσο θα έπρεπε.
Δείτε και το trailer:
efane wrote: Έτσι μπράβο παιδιά βομβαρδιστε μας με reviews. Τέτοια μελέτη ούτε στις πανελλήνιες....να μην βρουν γυναίκα οι ελεύθεροι και να χωρίσουμε οι παντρεμένοι.
Δεν έπαιξα το The Park στο PC και θέλω να το παρω στο Xb1.
Αν υπάρχει χρόνος να ασχοληθεί κάποιος...Ευχαριστώ πολύ
Lordwinter wrote:
efane wrote: Έτσι μπράβο παιδιά βομβαρδιστε μας με reviews. Τέτοια μελέτη ούτε στις πανελλήνιες....να μην βρουν γυναίκα οι ελεύθεροι και να χωρίσουμε οι παντρεμένοι.
Δεν έπαιξα το The Park στο PC και θέλω να το παρω στο Xb1.
Αν υπάρχει χρόνος να ασχοληθεί κάποιος...Ευχαριστώ πολύ
To The Park είναι στην λίστα μου έχει τερματιστεί, "χιλιαριστεί" και είναι στα επόμενα reviews που θα γράψω.