Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld Reviews/Previews: Προτάσεις

More
05 Dec 2013 05:54 #136279 by Μάνος Γρυπάρης
2012-2013 update
Μετά από πολύ καιρό σας ενημερώνουμε ότι επιτέλους ολοκληρώνουμε με επιτυχία τα reviews και από την δεκαετία του '90. Τα τελευταία reviews που θα ανέβουν μέσα στα επόμενα 24ωρα είναι το Ape Ascape για το PlayStation 1 και το PSP, καθώς και το Crash Team Racing.

Από εκεί και πέρα και ενώ θα διαβάζετε πάντοτε νέα reviews, θα καλύπτουμε ορισμένα σημαντικά reviews από την προηγούμενη δεκαετία που παραλείψαμε. Το GameWorld ιδρύθηκε το 2005 οπότε στο πρώτο μισό της δεκαετίας είχαμε κάποια reviews με τα οποία δεν προλάβαμε να ασχοληθούμε. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα:
Spyro: Year of the Dragon (PS1)
Lula 3D (PC)
Joe Danger (PS3)

Ακολούθως σας χρωστάμε reviews από τα παρακάτω πρόσφατα games:
Path of Exile (PC, MMORPG):
Magic the Gathering 2014
Element4l (PC)
The Wonderful 101 (Wii U)
Pixeljunk Shooter (PS3)
Joe Danger 2: The Movie
Endless Space (PC)
Forge (PC, MMORPG)

Τα Lula 3D και Magic the Gathering θα ανέβουν αύριο Πέμπτη (δηλαδή σήμερα...πλέον).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Dec 2013 23:40 #136477 by Γιώργος Λόλας
Αααχ τα δύο πρώτα Ape Escape είναι από τα αγαπημένα μου games ever πραγματικά! Περιμένω να διαβάσω το review, όπως και του Crash Team Racing που είναι για τρελό κάψιμο <3

More
07 Dec 2013 02:21 #136483 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Θα περιμένω τα review των Spyro και Forge :)

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
25 Mar 2014 16:55 #142337 by Μάνος Γρυπάρης
Εβδομάδα Xbox One και νέα reviews
Αυτή την εβδομάδα έχουμε 2 Xbox One, ένα στο GameWorld κι ένα στον Παντελή, επομένως να περιμένετε άφθονα reviews για την νέα κονσόλα της Microsoft που κυκλοφορεί στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο.

Όπως έγραψα και στο σχετικό Editorial τα reviews που θα διαβάσετε το προσεχές διάστημα είναι τα παρακάτω.

Παντελής Δασκαλέλος:
Dead Rising 3 (Xbox One)
Titanfall (Xbox One)
Yaiba: Ninja Gaiden Z (PS3)
Darkfall Unholy Wars (PC)
Deception IV: Blood Ties (PS3)

Γρηγόρης Βούλγαρης:
Κάποια εκ των Endless Space, Beatbuddy: Tale of the Guardians και The Swapper, όλα τους PC games.

Χριστιάνα Θάνου
- Hearthstone (PC)
- Smite (PC)

Γιάννης Μοσχονάς:
- The Swapper
- Joe Danger 2: The Movie
- Divinity Dragon Commander
- The Banner Saga
- ArmA Tactics
- Broken Age: ACT 1
- The Raven: Legacy of a Master Thief
- Endless Space

Κοσμάς Κ. Φλωρής:
Ετοιμάζει το Diablo 3: Reaper of Souls review (PC)

Κωνσταντίνος Χαραχλάνης:
Lego Movie the Videogame

Μιχάλης Μητρόπουλος:
World of Tanks (Xbox 360)

Κώστας Προμπονάς:
Άφθονα mobile games όπως πάντα:
The Minims (ελληνικό game για iOS)
Infinity Blade 3 (iOS) Κώστας Προμπονάς
Και...Flappy Bird (Android, iOS)
Blood and Glory (Android): Κώστας Προμπονάς

Μάνος Γρυπάρης:
Forza Motorsport 5 (Xbox One)

Όπως πάντα, περιμένουμε τις προτάσεις σας για reviews που θα θέλατε να δείτε. :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
30 Mar 2014 23:50 #142609 by Χριστιάνα Θάνου
Επόμενα reviews
Joe Danger 2: Δευτέρα 31/3 στις 11:00
SteamWorld Dig: 3/4
The Elder Scrolls Online: Παρασκευή 4/4 στις 08:00

More
02 Jun 2014 18:21 #145315 by Μάνος Γρυπάρης
Advanced Search: Προηγμένη αναζήτηση στα reviews
Όπως θα έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες ημέρες, ο τομέας των reviews άλλαξε. Πιθανόν να παρατηρήσατε ότι προς το παρόν λείπουν τα User Scores κι έχουν αντικατασταθεί από τα User Reviews. Αυτό είναι προσωρινό. Εντός των επόμενων 24ώρων θα επανέλθουν τα User Scores για να μπορείτε να βαθμολογήσετε κάθε review, ενώ έχουν προστεθεί τα User reviews για να μπορείτε να γράφετε τις δικές σας κριτικές, κάτι που θα αναλυθεί εκτενώς σε επόμενο άρθρο.

Ένα χαρακτηριστικό που μας είχατε ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό και που υλοποιήσαμε σήμερα είναι η προηγμένη αναζήτηση στα reviews. Πολλές φορές σας δημιουργείται η απορία "Έχω αυτές τις κονσόλες και παίζω αυτού του είδους τα games. Τι να αγοράσω;" ή "Μου αρέσει πολύ τα games της τάδε εταιρείας. Ποια games έχει κυκλοφορήσει για την κονσόλα μου;" Πέρα απ' το ότι μπορούσατε πάντοτε να ρωτήσετε μια τέτοια απορία στο Forum και συγκεκριμένα στο topic Προτάσεις: Ποιο παιχνίδι να αγοράσω? του forum "Γενική συζήτηση για games", τώρα πλέον μπορείτε να βρείτε την απάντηση μόνοι σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κι αυτό διότι με την προηγμένη αναζήτηση έχετε την ευχέρεια να ψάξετε για το video game που θέλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μέσα από την λίστα του GameWorld που περιλαμβάνει πάνω από 2.300 reviews.

Πως λειτουργεί
Κάντε κλικ στο μενού "Reviews" και μετά στο Advanced Search. Εκεί συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.

Για παράδειγμα αν ψάχνετε για Action games στο Xbox 360 γράψτε στο "Είδος" την λέξη Action και στο Format τις λέξεις Xbox 360.
Αν ψάχνετε για τα games που έχει βγάλει μια εταιρεία (π.χ. Konami) σε μια συγκεκριμένη κονσόλα, τότε στον Εκδότη γράψτε Konami και ακολούθως την κονσόλα. Η αφήστε το πεδίο της κονσόλας κενό για να σας εμφανιστούν όλα τα games της Konami.
Αντίστοιχα συμπληρώνονται και τα υπόλοιπα πεδία όπως το "Ανάπτυξη" (developer). Μπορείτε για παράδειγμα να γράψετε εκεί Naughty Dog, για να δείτε να σας εμφανίζονται τα Uncharted, The Last of Us, Crash Bandicoot κ.ο.κ.
Tέλος, θα συναντήσετε πεδία όπως "Παίκτες", "Κυκλοφορία" (εδώ εισάγετε έτος) και άλλα πολλά, ώστε να φιλτράρετε την αναζήτηση με βάση τις ανάγκες σας.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Jan 2015 20:47 #155108 by Thanos Petridis
Μπορειτε καποια στιγμη να γραψετε preview για το The Forest?Ειναι σε early access.
store.steampowered.com/app/242760/

Thanks.

More
02 Jan 2015 23:30 #155114 by Μάνος Γρυπάρης

ThanP wrote: Μπορειτε καποια στιγμη να γραψετε preview για το The Forest?Ειναι σε early access.

Thanks.

Οκ ζητήσαμε κωδικό.

Αν έχετε κι άλλα games για preview ενημερώστε μας. Το ίδιο και για reviews που δεν έχουμε (από τα πιο γνωστά χρωστάμε Lego Batman 3).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Jan 2015 00:15 #155115 by Νικολής Ασημάκης

Manos wrote:

ThanP wrote: Μπορειτε καποια στιγμη να γραψετε preview για το The Forest?Ειναι σε early access.

Thanks.

Οκ ζητήσαμε κωδικό.

Γρήγορη ανταπόκριση. Ωραίος.

More
10 Apr 2015 15:38 - 10 Apr 2015 15:39 #159271 by Μάνος Γρυπάρης
Πάσχα στο GameWorld.gr
Οι συντάκτες δεν κάνουμε ποτέ διακοπές. Σας ετοιμάζουμε περισσότερα reviews!
- Γράφω για δύο Beat 'Em Up. Σήμερα το Castle Crashers, αύριο το Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara.
- Η Χριστιάνα γράφει review του Woolfe, εκείνο το Platform με τον κοκκινοσκουφίτσα για όσους είδατε το βίντεο κυκλοφοριών.
- Ο Γιάννης Μοσχονάς ετοιμάζει το Pillars of Eternity που έπαιξε live ο Μάνος.
- Ο Παντελής ανέβασε μόλις τώρα το Tower of Guns και για την συνέχεια σας έχει Final Fantasy Type-0 HD, Call of Duty: Ascendance DLC και Dragon Ball Xenoverse!
- Ο Δημήτρης Αραμπατζίδης γράφει για το Cities: Skylines.
Once again, Καλό Πάσχα σε όλους τους Users και Καλή Ανάσταση. Keep gaming όσο προλαβαίνετε!

ΥΓ. Το The Forest preview που ζήτησε ο ThanP ανέβηκε εκείνες τις ημέρες.
Αν έχετε requests για νέα reviews/previews ρίχτε τα. Ξέρω, χρωστάμε beta previews από H1Z1, Rainbow Six: Siege και Rust. Απλά έπεσαν πολλά reviews τελευταία.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 10 Apr 2015 15:39 by Μάνος Γρυπάρης.