Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
BigBoss wrote: Η ιστοσελίδα www.gameworld.gr βασίζεται περισσότερο στον τομέα του forum. Με την προσθήκη ενός chat σε κάποιο μέρος της σελίδας θα υπήρχε σύγχυση για διάφορους λόγους που θα αναλύσω παρακάτω.
1ον) Οι περισσότεροι από εσάς θα προτιμούσατε να μιλήσετε στο chat πάρα στο forum λόγω της αμεσότητας που υπάρχει. Παρόλα αυτά, όσο καλό και να ακούγεται θα υπάρξει πρόβλημα διότι έτσι το forum θα αργοπεθαίνει.
2ον) Αν κοιτάξει κανείς το Shout Box στην κεντρική σελίδα θα παρατηρήσει πως υπάρχουν τα ίδια και τα ίδια μηνύματα. Πως γίνεται αυτό; Πως γίνεται το άλλο; κτλ. Φανταστείτε τώρα ένα chat room γεμάτο από τέτοιες ερωτήσεις. ΠΑΝΙΚΟΣ! Αντίθετα στο forum ότι λέμε μένει και έτσι δεν χρειάζεται να αποτυπώνονται ξανά και ξανά οι ίδιες ερωτήσεις.
3ον) Άμα προστεθεί chat room ποιος ξέρει τι άκυρες συζητήσεις μπορεί να αρχίσουν! Μπορεί να αρχίσετε να μιλάτε για σχέσεις, sex και ένας Θεός ξέρει! Το GW είναι site για games!
Μην γίνουμε σαν αυτο:
Από την άλλη τώρα αυτή είναι η δικιά μου γνώμη, δεν ξερω τι σκέφτεται ο Admin πάντως εγώ αυτό πιστεύω.
Manos wrote: Δεν την παλεύεις μου φαίνεται! Ρώτα κάποιον που να ξέρει!
Μοιρασμένος 100% είναι ο σταθμός στις 3 ομάδες της Αθήνας (και τα κουκούτσια μέσα)
Δεν είσαι καμμένος για αυτό !Nikolis wrote: Εγώ γιατί δεν είμαι????
Van Basten7 wrote: Ρε Boss βάζεις παράδειγμα το Zoo δεν έχουμε και 8000 χρηστες online..... έλεος !!!! 8 ίσος....!!!
Ναι έχω κλίση το pc εδώ και μια ώρα ξαναμπαίνω και βλέπω ότι είμαι μέσα.....έτσι ok έχουμε 666 πραγματικά έχουμε λιγότερους!!!!πολύ λιγότερους άμα το σκεφτείς λογικά!!!BigBoss wrote:
Van Basten7 wrote: Ρε Boss βάζεις παράδειγμα το Zoo δεν έχουμε και 8000 χρηστες online..... έλεος !!!! 8 ίσος....!!!
Κανεις λάθος έχουμε 666 !
Είμαι, γι'αυτό ρωτάω! xDVan Basten7 wrote:
Δεν είσαι καμμένος για αυτό !Nikolis wrote: Εγώ γιατί δεν είμαι????