Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
26 Aug 2009 17:26 #59196 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν την παλεύεις μου φαίνεται! Ρώτα κάποιον που να ξέρει!
Μοιρασμένος 100% είναι ο σταθμός στις 3 ομάδες της Αθήνας (και τα κουκούτσια μέσα)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Aug 2009 17:27 #59197 by Ρωμανός Βογιατζής

BigBoss wrote: Η ιστοσελίδα www.gameworld.gr βασίζεται περισσότερο στον τομέα του forum. Με την προσθήκη ενός chat σε κάποιο μέρος της σελίδας θα υπήρχε σύγχυση για διάφορους λόγους που θα αναλύσω παρακάτω.
1ον) Οι περισσότεροι από εσάς θα προτιμούσατε να μιλήσετε στο chat πάρα στο forum λόγω της αμεσότητας που υπάρχει. Παρόλα αυτά, όσο καλό και να ακούγεται θα υπάρξει πρόβλημα διότι έτσι το forum θα αργοπεθαίνει.
2ον) Αν κοιτάξει κανείς το Shout Box στην κεντρική σελίδα θα παρατηρήσει πως υπάρχουν τα ίδια και τα ίδια μηνύματα. Πως γίνεται αυτό; Πως γίνεται το άλλο; κτλ. Φανταστείτε τώρα ένα chat room γεμάτο από τέτοιες ερωτήσεις. ΠΑΝΙΚΟΣ! Αντίθετα στο forum ότι λέμε μένει και έτσι δεν χρειάζεται να αποτυπώνονται ξανά και ξανά οι ίδιες ερωτήσεις.
3ον) Άμα προστεθεί chat room ποιος ξέρει τι άκυρες συζητήσεις μπορεί να αρχίσουν! Μπορεί να αρχίσετε να μιλάτε για σχέσεις, sex και ένας Θεός ξέρει! Το GW είναι site για games!
Μην γίνουμε σαν αυτο:

Από την άλλη τώρα αυτή είναι η δικιά μου γνώμη, δεν ξερω τι σκέφτεται ο Admin πάντως εγώ αυτό πιστεύω.

Ρε Boss βάζεις παράδειγμα το Zoo δεν έχουμε και 8000 χρηστες online..... έλεος !!!! 8 ίσος....!!!

More
26 Aug 2009 17:31 #59199 by Ρωμανός Βογιατζής

Manos wrote: Δεν την παλεύεις μου φαίνεται! Ρώτα κάποιον που να ξέρει!
Μοιρασμένος 100% είναι ο σταθμός στις 3 ομάδες της Αθήνας (και τα κουκούτσια μέσα)

Εννοείτε ότι δεν είναι "βαζελικος" σταθμός....αλλα δεν θα πας και στο Magic πες το και sport tv ...ούτε στο extra3 την πέμπτη 8 η ώρα !

More
26 Aug 2009 17:32 #59201 by Νικολής Ασημάκης
Και εγώ είμαι κατά του chat. Κυρίως για τους λόγους που προανέφερε ο Boss από πάνω.

More
26 Aug 2009 17:33 #59202 by Νικολής Ασημάκης

More
26 Aug 2009 17:34 #59203 by Ρωμανός Βογιατζής

Nikolis wrote: Εγώ γιατί δεν είμαι???? :cry:

Δεν είσαι καμμένος για αυτό :P !

More
26 Aug 2009 17:40 #59207 by doxitis
εγω στο πρωτο δεν ειμαι και στο δευτερο ειμαι :D

More
26 Aug 2009 18:15 #59211 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Van Basten7 wrote: Ρε Boss βάζεις παράδειγμα το Zoo δεν έχουμε και 8000 χρηστες online..... έλεος !!!! 8 ίσος....!!!

Κανεις λάθος έχουμε 666 !

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Aug 2009 18:39 #59217 by Ρωμανός Βογιατζής

BigBoss wrote:

Van Basten7 wrote: Ρε Boss βάζεις παράδειγμα το Zoo δεν έχουμε και 8000 χρηστες online..... έλεος !!!! 8 ίσος....!!!

Κανεις λάθος έχουμε 666 !

Ναι έχω κλίση το pc εδώ και μια ώρα ξαναμπαίνω και βλέπω ότι είμαι μέσα.....έτσι ok έχουμε 666 πραγματικά έχουμε λιγότερους!!!!πολύ λιγότερους άμα το σκεφτείς λογικά!!!

More
26 Aug 2009 18:51 #59219 by Νικολής Ασημάκης

Van Basten7 wrote:

Nikolis wrote: Εγώ γιατί δεν είμαι???? :cry:

Δεν είσαι καμμένος για αυτό :P !

Είμαι, γι'αυτό ρωτάω! xD