Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
26 May 2009 11:11 #53386 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτές τις ημέρες όλο το forum θα ενσωματωθεί μέσα στο site. Δεν θα αλλάξει τίποτα στην εμφάνισή του, οπότε μην ανησυχείτε. Τα όποια προβλήματα υπάρχουν με τις μεγάλες γραμματοσειρές και τα κενά που έχει το forum θα έχουν λυθεί στις επόμενες ώρες.

Στο θέμα των χρωμάτων, θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε το forum ακριβώς όπως ήταν το παλιό (πιο ανοιχτόχρωμο), δηλαδή έτσι .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2009 12:44 #53388 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Manos wrote: Αυτές τις ημέρες όλο το forum θα ενσωματωθεί μέσα στο site. Δεν θα αλλάξει τίποτα στην εμφάνισή του, οπότε μην ανησυχείτε. Τα όποια προβλήματα υπάρχουν με τις μεγάλες γραμματοσειρές και τα κενά που έχει το forum θα έχουν λυθεί στις επόμενες ώρες.

Στο θέμα των χρωμάτων, θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε το forum ακριβώς όπως ήταν το παλιό (πιο ανοιχτόχρωμο), δηλαδή έτσι .

Πωπωωω! Ακομα υπαρχει το παλιο design? Wow!!! ΔΕν ξερω αλλα εχω να προτεινω κατι. οταν τελειοποιηθει ο joomla καλο δεν θα ηταν να ειχαμε μια επιλογη για τα Theme? Ξερω εγω Retro και New Style. (Ξερω εγω το Retro να ειναι οπως ηταν ο GamesRadio και το New Style οπως ειναι τωρα το σημερινο GW.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 May 2009 20:00 #53393 by Milkman14
Οταν φτιαχτουν ολα θα δουμε σιγουρα ενα ακομη ποιο ωραιο site.Καλα posts στο νεο forum :D

More
08 Jun 2009 22:34 #53981 by Μάνος Γρυπάρης
Αλλαγές στα forums
1)Όλα τα topics από τα forum των κονσολών (ακόμα και τα exclusive) μεταφέρθηκαν στα υπόλοιπα forums, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν. Αν κάποια είναι exclusive σε κάποια κονσόλα, τότε σε παρένθεση θα αναγράφουν την κονσόλα στην οποία κυκλοφορούν.

Προσθέσαμε δύο νέα subforums:
- Turn-Based RPG (Final Fantasy, Lost Odyssey και γενικά όλα τα turn-based rpg της αγοράς)
- 2D/3D Platform (Όλες οι σειρές Super Mario, τα Ratchet & Clank κτλ.)

Αν δείτε ότι μας ξέφυγε κάποιο topic και πρέπει να μεταφερθεί, τότε στείλτε μου τα links με PM να κάνω την μεταφορά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Jun 2009 02:56 #54425 by Petros
Καλησπέρα το ξέρω είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν βρίσκω να αλλάξω το PASS του προφίλ μου!!
Freak είσαι εδώ; :D τι κάνουμε;

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
30 Jun 2009 18:27 #55265 by Στέφανος Τρίγγας
εεε μετα το upgrade ειμαι ο μονος που ειναι ακομα γραμμενος απο το 1970!! Αν δεν εχετε στην βαση δεδομενων την ακριβης ημερομηνια εγγραφης μου να το ξερετε πως ειναι 20 με 25 Δεκεμβριου 2008

More
30 Jun 2009 21:04 #55317 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κολογερε! :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Jul 2009 17:32 #55534 by Frank
Εδω και καιρό εχω βαλει μια νεα toolbar στον Mozilla (η οποια εχει 170.000 downloads) ,και σκέφτηκα πως αν θελατε μπορoυσατε να τους προτεινετε (εδω) να προσθεσουν και το gameworld στα site που εχουν :idea:

Αναφέρομαι στην ''myPoco Toolbar'' (δεν κάνω διαφήμιση σε αυτους, το αντίθετο επιδιώκω) και μπορειτε να τους βρειτε με ενα serch στο facebοοk :wink:

More
06 Jul 2009 03:08 #55825 by Μάνος Γρυπάρης
Το site μεταφέρθηκε σε νέο server (από Datahost.gr σε Cretaforce.gr)
Θέλουμε την γνώμη σας για το αν βελτιώθηκε ή όχι η ταχύτητά του.
Ψηφίστε στο γκάλοπ και σχολιάστε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Jul 2009 08:44 #55827 by Αντώνης Παντελιάς
Η ταχητιτα τοθ site εχει βελτιοθει αρκετα απο οτι μου φενετε εμενα