Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
18 Mar 2009 13:48 #51562 by Μάνος Γρυπάρης
Σχετικά με τα παλιότερα μηνύματα στο forum
Κάνοντας upgrade στο site από phpbb2 σε phpbb3 διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν πολλά παλιότερα μηνύματα τα οποία ήταν αναπάντητα.
Επιπλέον, δύο παλιότεροι χρήστες του site, ο SA7 κι ο CTT ζήτησαν (δυστυχώς για όλους μας) να αποχωρήσουν. Εμείς δεν διαγράψαμε τα accounts τους, απλά τα απενεργοποιήσαμε. Δυστυχώς όμως το σύστημα Joomla, κατά την μετάβαση των accounts από phpnuke σε Joomla (και το upgrade του forum σε phpbb3) διέγραψε και τα μηνύματα των χρηστών αυτών. :(

Οπότε είχαμε που είχαμε κάποια αναπάντητα μηνύματα, τώρα έχουμε να κάνουμε διπλή δουλειά. Πάντως μην εκπλαγείτε αν μας δείτε να απαντάμε σε παλιότερα θέματα. Το κάνουμε για να διευκολύνουμε όσους από εσάς έχουν πρόβλημα κι αναζητήσουν βοήθεια μέσω της αναζήτησης του forum, οπότε εκεί θα πρέπει να υπάρχει καταχωρημένη μία απάντηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Mar 2009 23:29 #51577 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Manos wrote: Σχετικά με τα παλιότερα μηνύματα στο forum
Κάνοντας upgrade στο site από phpbb2 σε phpbb3 διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν πολλά παλιότερα μηνύματα τα οποία ήταν αναπάντητα.
Επιπλέον, δύο παλιότεροι χρήστες του site, ο SA7 κι ο CTT ζήτησαν (δυστυχώς για όλους μας) να αποχωρήσουν. Εμείς δεν διαγράψαμε τα accounts τους, απλά τα απενεργοποιήσαμε. Δυστυχώς όμως το σύστημα Joomla, κατά την μετάβαση των accounts από phpnuke σε Joomla (και το upgrade του forum σε phpbb3) διέγραψε και τα μηνύματα των χρηστών αυτών. :(

Οπότε είχαμε που είχαμε κάποια αναπάντητα μηνύματα, τώρα έχουμε να κάνουμε διπλή δουλειά. Πάντως μην εκπλαγείτε αν μας δείτε να απαντάμε σε παλιότερα θέματα. Το κάνουμε για να διευκολύνουμε όσους από εσάς έχουν πρόβλημα κι αναζητήσουν βοήθεια μέσω της αναζήτησης του forum, οπότε εκεί θα πρέπει να υπάρχει καταχωρημένη μία απάντηση.

Κριμα που εφυγαν ανν και δεν βλεπω τον λογο. ΘΡΥΛΙΚΑ MEMBERS!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Apr 2009 16:44 #51890 by Μάνος Γρυπάρης
Μέχρι τώρα το "View New Posts" δεν λειτουργούσε. Δεν ευθυνόμαστε γι' αυτό, απλά είναι μέρος των μικροπροβλημάτων του phpbb forum (λόγω μετάβασης απ' την έκδοση 2 στην 3).

Τελικά το λύσαμε, απλά ορίζοντας το "Active Topics" στη θέση του "View New posts". Τώρα και οι δύο αυτές επιλογές εμφανίζουν τα "Active Topics" (ενεργά θέματα). Τέλος πάντων, με αυτό τον τρόπο μπορείτε επιτέλους να δείτε τα νέα μηνύματα στο forum.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Apr 2009 22:16 #51896 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ μια χαρά έβλεπα τα νέα ποστ από το "view new posts".

More
05 Apr 2009 01:42 #51912 by Petros
και εγώ...

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
06 Apr 2009 08:35 #51944 by kitsosAE
Καλησπέρα , καλή δουλειά και τέλεις παρουσιάσεις..

Μία ερώτηση RSS υπάρχει? αν ναι ποιο είναι το link?

Ευχαριστώ

More
06 Apr 2009 17:04 #51955 by Μάνος Γρυπάρης
Κάτω δεξιά στην κεντρική σελίδα, τελευταίο box.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 May 2009 22:46 #52793 by pavlos55
Εγώ καινούργιος είμαι και δεν πρόλαβα την προηγούμενη εμφάνιση αλλά τούτη 'δω μ' αρέσει :D ...

Αν ο Μεταξάς έλεγε ΝΑΙ στους Ιταλούς, τώρα θα βλέπαμε campionato...

More
25 May 2009 16:15 #53351 by Milkman14
Μανο ειχες πει χθες στην εκπομπη οτι το site θα εχει καποια update και οτι μεχρι τη τριτη θα ολοκληρωθουν,εχει γινει κατι τετοιο γιατι εγω δεν εχω δει καμια διαφορα? :?

More
25 May 2009 17:50 #53355 by Μάνος Γρυπάρης
Upgrade v2.1
24/5/2009 31/5/2009

1)Upgrade σε έκδοση Joomla 1.5.10
2)Reviews: Κάτω δεξιά εμφανίζονται οι πλήρες τίτλοι των reviews (παλιότερα κοβόντουσαν).
3)Τα χρώματα του site αυτές τις ημέρες θα γίνουν όπως του παλιού (μπλε, γαλάζιο ανοιχτό). Ήδη διορθώθηκε το header του site και τώρα το χρώμα του είναι ενιαίο με το logo. Σύντομα θα προστεθούν boxes σε όλα τα news ώστε οι ειδήσεις να ξεχωρίζουν εμφανώς μεταξύ τους. Θα επιλεγεί και μια καλύτερη γραμματοσειρά (τα bold θα φαίνονται καλύτερα σε σχέση με τώρα).
4)Εγκατάσταση προγραμμάτων security στο site ώστε να μην είναι ευάλωτο στους hackers (έχει δεχτεί επίθεση 3 φορές στο παρελθόν) και να μην γίνονται register χρήστες-spammers.
5)Όταν θα ανεβαίνει νέο review, θα κάνετε κλικ στο "Read More" (Διαβάστε περισσότερα) και θα το διαβάζετε κατευθείαν, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει ενδιάμεση σελίδα και να κάνετε κλικ σε άλλο ένα link.
6)To forum θα φορτώνει στο κεντρικό παράθυρο της σελίδας του Joomla και γύρω σας θα έχετε τα μενού του site. Θα υπάρχει όμως και προαιρετική επιλογή για να το ανοίγετε σε full screen.
7)Θα μπορείτε κανονικά να γράψετε σχόλια στα reviews. Μέχρι τώρα εμφάνιζε error. Μπορούσατε δηλαδή να γράψετε σχόλιο μόνο στα άρθρα της κεντρικής σελίδας.
8)Θα ανεβάζουμε και πάλι youtube videos στα άρθρα του site (μέσα στην είδηση).
9)Θα φτιαχτεί Events calendar ώστε να έχετε κανονικό ημερολόγιο στο οποίο θα βλέπετε τα game events, δηλαδή ποιες ημερομηνίες διεξάγεται η E3, το Tokyo Game Show, η Έκθεση της Λειψίας κτλ. Για να ξέρετε τι σας γίνεται.

Κάνουμε το καλύτερο για να σας παρέχουμε το πληρέστερο game site. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή!

Όσοι έχουν χρόνο και θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας θυμίζω ότι μπορούν να κάνουν κλικ εδώ .

Αυτές τις μέρες που δεν έχει πολλές νέες κυκλοφορίες, θα διορθώσουμε κάποια προβλήματα σε παλιότερα reviews (π.χ. λογότυπα GameWorld.gr σε όλες τις εικόνες), θα αναδιοργανώσουμε τα links του site προσθέτοντας νέα, ενώ ενδέχεται να βάλουμε κι αρκετά παλιότερα videos στο κανάλι μας στο youtube . Αν μετά απ' όλα αυτά μας μείνει χρόνος, τότε ίσως μέσα στο καλοκαίρι κάνουμε ακόμη μεγαλύτερα upgrades στο site.

Σε μία εβδομάδα, αν δεν γίνουν όλα τα παραπάνω, θα έχετε νεότερα. Πάντως πιστεύω ότι μέχρι την Κυριακή θα είμαστε οκ. Εσείς αν θέλετε μπορείτε να στέλνετε από τώρα τις προτάσεις σας.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)