Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
10 Jul 2015 19:44 - 10 Jul 2015 19:48 #164454 by Γιώργος Καπινιάρης
1)Χρόνια Πολλά στο gameworld.com το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα gaming site στην Ελλάδα!Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά παιδιά!!Προσωπικά θα ήθελα να φτιάξετε λίγο το θέμα με το Register και Login,διότι εγώ όταν προσπαθούσα να φτιάξω account δεν μπορούσα.Τώρα όλα είναι μια χαρά και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!Απλά φτιάξτε το λίγο για τους νέους του site.(Όχι πως εγώ είμαι πολύ παλιός αλλά εντάξει.)
2)Σχετικά για τον διαγωνισμό θέλω να πάρω μέρος για να κερδίσω το Playstation 4!Τώρα απλά περιμένω μέχρι τις 1 Αυγούστου ώστε να δω εάν είμαι ο μεγάλος νικητής!

3)Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά παιδιά!!
Last edit: 10 Jul 2015 19:48 by Γιώργος Καπινιάρης.
The topic has been locked.
More
10 Jul 2015 19:51 #164455 by Σπυριδων κοφας
1)ευχομαι να συνεχισετε για πολλα χρονια ακομα αυτο που κανετε...κ το κανετε κ καλα...
2)τα reviews να συνεχισετε να τα κανετε οπως παντα αντικειμενικα κ τελεια τεκμηριωμενα
3)θα ηθελα να μπω στη κληρωση για το ps4
More
10 Jul 2015 19:55 #164456 by thomas
1) Χρόνια πολλά gameword συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε
2) πιο πολύ με αρέσουν τα βιντεακια στο youtube καθώς τα βλέπω όλα :D δεν ξεχωρίζω καποιον συντάκτη γιατί όλοι είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνουν
3) λέω να πάρω μέρος στην κλήρωση για το PS4 μιας και δεν έχω άλλα προτιμώ την τσάντα της Blizzard αλλά με πρόλαβαν είχαν ζήτηση φαίνεται
More
10 Jul 2015 20:04 - 10 Jul 2015 20:05 #164457 by xrist05
1) Ευχομαι το gameworld να συνεχίσει για πολλα χρονια ακομα

2) Αντικειμενικη ενημερωση για τα περισσοτερα αν οχι ολα τα παιχνιδια που βγαινουν. θα ηθελα περισσοτερα live stream ομως

3) Για την κληρωση επιλεγω 1 Logitech G302 mouse μιας και αυτο που εχω τα παιξε
Last edit: 10 Jul 2015 20:05 by xrist05.
More
10 Jul 2015 20:08 #164459 by Μιχάλης Ευθυμίου
1) Χρόνια πολλά στο Gameworld και συγχαρητήρια στους συντάκτες του για την καλή τους δουλειά 10 ετών!!
2) Στο Gameworld αυτό που μου αρέσει είναι το φιλικό περιβάλλον της σελίδας στο οποίο ο καθένας νιώθει μέλος μιας κοινότητας στην οποία μπορούμε να εκφραστούμε άνετα για το hobby αυτό που μας ενδιαφέρει το gaming.
3) Δώρο κλήρωσης : PS4
More
10 Jul 2015 20:11 #164460 by Γιώργος Ζαχαριουδάκης
Happy birthday και ότι ποθείτε!!! έτσι για να κάνω την διαφορά :P
More
10 Jul 2015 20:15 #164461 by Θάνος Βασιλέρης-Χαλκίδης
1) Χρόνια Πολλά στο site!!! τ παρακολουθώ εδω και 2 χρονια κ ελπιζω να συνεχίσει ν μου γεμίζει τν ελεύθερο χρονο μου, ευχομαι να ειστε ολοι υγιης και να συνεχιστει η ολη φαση για χρονια ακομααα :cheer:
2) τ ποιο αγαπημενα μ ειναι τα livestream και προσπαθω ν μν χανω ουτε ενα, επισης μ αρεσουν πολυ τα reviews εδω γιατι οτι παιχνιδι ενδιαφερομουν και εψαχνα παντα τ εβρισκα :woohoo: . και τωρα λιγα σχολια για τον καθενα σας,
Χριστιανα: οκ εξυπνη,gamer,ομορφη και εχει απόψεις και γνωμες για τα περισσοτερα game. Respect!
Μάνο: αντεεε γειαααα xD πολυ γελιο στα livestream και ενταξει,η καρδια του gameworld!
Παντελη: εκτος απο μουσικος εισαι κ αξιολογος συντακτης, κριμα π καποιοι σε λενε fanboy αστους να λενε! δν ξερουν! κ τ λες κ πολυ καλα B)
3) Θα ηθελα να εμπαινα στο διαγωνισμο για το Xbox One γιατι ενω το θελω πολυ ποτε δεν ειχα τα λεφτα να το παρω
Σας ευχαριστωω και παλι χρονια πολλααα :woohoo:
More
10 Jul 2015 20:17 - 10 Jul 2015 20:18 #164462 by Γιωργος Κωνσταντινου
1)Ένα μεγάλο Χρόνια πολλά στο GameWorld και στην παρέα του.Εύχομαι να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμη αυτή την τρομερή ενημέρωση,μιας και είστε οι πιο αξιόπιστοι και εκείνοι που προστρέχω κάθε φορά.Θα ήθελα να πω στον καθένα σας ένα μεγάλο μπράβο αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ,που μας παρέχετε την δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης και εύχομαι,ό,τι καλύτερο και για το GameWorld αλλά και για εσάς τους συντάκτες.
2)Δεν μπορώ να επιλέξω τι μου αρέσει στο GameWorld,είναι πολλά αυτά που μου αρέσουν,αλλά θα επιλέξω τις άπειρες εκδηλώσεις που κάνετε μέσα στο χρόνο,στα οποία μας δίνετε την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε αλλά και μοιράζετε στον κόσμο δώρα χωρίς κανένα αντάλλαγμα.
Τώρα όσο αφορά το τι θα θέλαμε να δούμε.Εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω ένα νέο θέμα στο οποίο θα αναφέρετε τα πάντα για τα patch του hots για να μην ψάχνω σε κάθε αγγλικό site.Βέβαια ξέρω πως δεν είναι στις προτιμήσεις σας,όπως και το LoL,αλλά πραγματικά θεωρώ πως θα ήταν ωραίο να υπήρχαν διάφορα guides και το τι update πρόκειτε να γίνει.Αυτό και μόνο,από όλα τα άλλα είμαι καλυμμένος!!
3)Χμμμ,όσο αφορά για το δώρο τώρα,είναι πολλά που θα ήθελα,αλλά θα επιλέξω αυτό που είναι και πιο δύσκολο να κερδίσω.Ένα PlayStation 4

Και πάλι μπράβο,συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που πέρνουν μέρος στον διαγωνισμό!!
Last edit: 10 Jul 2015 20:18 by Γιωργος Κωνσταντινου.
More
10 Jul 2015 20:22 #164463 by γιωργος κεσσες
1) Συγχαρητήρια για τα 10 χρόνια καταπληκτικης δουλειας μπορει να μην ειχα γινει μελος εδο μεχρι τωρα αλλα εβλεπα παντα τα βιντεο σας στο youtube και μακαρι να τα εκατοστησει :)
2)αυτο που θα ηθελα ειναι περισοτερα reviews σε games και σε μεγαλους τιτλους αλλα και σε indie
3) εγω για δωρο θελω το shadow of mordor (xbox 360)
More
10 Jul 2015 20:23 #164464 by Χρήστος Παλανδρής
1) Συγχαρητήρια παιδιά για τα 10 χρόνια!
2) Περισσότερο μου αρέσουν τα νέα, αλλά και φυσικά τα reviews!
3) Σαν δώρο επιλέγω να μπω στην κλήρωση για την κονσόλα Xbox One.