Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
10 Jul 2015 19:02 #164443 by Νίκος Κατωμέρης
1)Χρόνια πολλά στο καλύτερο κατ' εμέ ελληνικό gaming site. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντάκτες για την εκπληκτική δουλειά και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους σας! (τόσο καιρό απέφευγα να κάνω λογαριασμό επειδή έχω ένα κόλλημα και δεν θέλω να βάζω παντού τα στοιχεία μου στο ίντερνετ αλλά ούτε και ψεύτικα, αλλά τέτοιος διαγωνισμός είναι αμαρτία να χαθεί :P )
2)Αυτό που μ' αρέσει στο site είναι ότι βρίσκεις σχεδόν τα πάντα! Επιπλέον, κάνετε livestreams με ωραία παιχνιδάκια στο twitch, δεν νομίζω ότι θα ήθελα κάτι διαφορετικό ή τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αυτή τη στιγμή
3)Για δώρο επιλέγω συμμετοχή στην κλήρωση για μία τιμονιέρα Logitech G27.
The topic has been locked.
More
10 Jul 2015 19:17 #164445 by Maneiu
1. Συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά που ασκείτε τόσα χρόνια, χρόνια πολλά λοιπόν, σας εύχομαι ότι καλύτερο!
2.Τα βίντεο που μου αρέσει πολύ να βλέπω στο κανάλι σας είναι τα Battles :) !
3. Θα ήθελα να πάρω μέρος στον διαγωνισμό διεκδικώντας ένα Χbox One.

Σας ευχαριστώ πολύ!
More
10 Jul 2015 19:17 #164446 by Τασος Τσικης
1) Χρονια Πολλα στο πολυαγαπημενο μας site ευχομαι να γινει δημοφιλης γιατι ειναι απο τα καλυτερα site που ξερω. Επισης ελπιζω οι συνταχτες να μεινουν οι ιδιοι για πολλα αλλα χρονια γιατι πραγματικα δεν θα υπηρχε η ιστοσελιδα χωρις αυτους.
2) Το αγαπημενο μου μερος αυτης της ιστοσελιδας ειναι τα reviews που κανετε στα παιχνιδια. Πραγματικα δεν θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα τα reviews.
3) Θα ηθελα να μπω στην κληρωση για το Xbox One
More
10 Jul 2015 19:23 #164447 by George.X
1)Χρονια πολλα GW σας ευχομαι τα καλυτερα
2)Δεν νομιζω οτι σας λειπει κατι παντως αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι οι gaming ειδησεις σας
3)Για δωρο επιλεγω το Razer Nabu X
More
10 Jul 2015 19:24 - 10 Jul 2015 19:25 #164448 by Καζαμιάκης Λευτέρης
1) Καταρχάς μπράβο για την δουλεία σας και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντάκτες για την εκπληκτική δουλειά! Δεύτερον σας ευχαριστούμε για τα αμερόληπτα reviews που δεν μας παραπλανούν με 10 (όπως πολλά ξένα site) με αποτέλεσμα να πετάμε αρκετές φορές τα υπερπολύτιμα ευρώ μας! Και τέλος χρόνια πολλά και με το καλό η επόμενη 10ετία!
2) Εγώ προσωπικά θα ήθελα περισσότερα video στο youtube όπως reviews, battles, game maniacs και livestreams (στο youtube το τελευταίο, ξέρω ότι είναι δύσκολο το τελευταίο αλλά αυτό θα ήθελα εγώ).
3) Για δώρο λέω να επιλέξω το XBOX One!
Last edit: 10 Jul 2015 19:25 by Καζαμιάκης Λευτέρης.
More
10 Jul 2015 19:35 #164449 by Παναγιώτης Κουστένης
1) Θα ηθελα να ευχηθω και γω χρονια πολλα στο gameworld.gr για ολα αυτα τα χρονια υπαρξης στην gaming σκηνη.
2) Μου αρεσουν πολυ τα gamings reviews , και θα ηθελα πιο πολλα βιντεο στο youtube
3) το δωρο που επιλεγω ειναι το xbox one.
More
10 Jul 2015 19:36 #164450 by Πασχάλης Γραμμένος
1) Χρόνια πολλά με πολλές επιτυχίες εύχομαι!!

2) Μου αρέσουν πάρα πολύ τα reviews και τα live

3) Το δωρο που επιλέγω είναι: Batman: Arkham Knight (PS4)
More
10 Jul 2015 19:38 #164451 by Αλέξανδρος Καλοστύπης
1) Χρόνια πολλά σου Gameworld και να τα εκατοστήσεις. Στους συντάκτες εύχομαι υγεία πρώτα και μακάρι να συνεχίσετε να είστε ετοιμοπόλεμοι στην gaming ενημέρωση, για πολλές δεκαετίες ακόμη.
2) Δεν υπάρχει κάτι να αναφέρω. Όλα για εμένα είναι λίγο πολύ είναι άκρως ικανοποιητικά. Απλά εύχομαι να συνεχίσετε με το τρόπο που δουλεύετε όσο οι συνθήκες (προσωπικές και επαγγελματικές) το επιτρέπουν.
3) Θέλω και πολλά τρομάρα μου... :silly: αλλά το δώρο που θα επιλέξω είναι το PS4.
Καλή επιτυχία σε όλους.
More
10 Jul 2015 19:40 #164452 by Nick Hinaris
1) Xρονια πολλα μαγκες . Συνεχιστε να ειστε τοσο συνεπεις και τακτικοι στη δουλεια σας, και να μην αφηνετε νεο να σας ξεφυγει ;)

2) Gameworld.gr στα e-sports ?!

3) Για δωρο επιλεγω Speedlink PC/PS4 Strike NX gamepad
More
10 Jul 2015 19:43 - 10 Jul 2015 19:44 #164453 by Φώτης Παπαδόπουλος
1) Χρόνια πολλά GW :) σας παρακολουθώ εδώ και 2 χρόνια! Ευτυχώς που υπάρχει και μία gaming εκπομπή στην Ελλάδα της προκοπής.
2) Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με το περιεχόμενο που μας προσφέρετε αν και το καλύτερό μου θα έλεγα είναι τα livestreams.
3) Αν είχα να διαλέξω δώρο θα προτιμούσα την g27, την λιγουρεύομαι εδώ και χρόνια αλλά λόγω τιμής δεν την κατέχω...
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!
Last edit: 10 Jul 2015 19:44 by Φώτης Παπαδόπουλος.