Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
31 Jul 2015 17:12 - 01 Aug 2015 18:53 #166642 by Βασίλης Αγριτάκης
1)Χρονια πολλα gameworld.gr!!!.Συγχαριτηρια για την τρομερη δουλεια σας και ελπιζω να συνεχισετε ετσι για πολλα χρονια
2)η δουλεια σας ειναι εξαιρετικη αλλα θα ηθελα λιγη περισσοτερη ενημερωση σε σχεση με τα τεχνολογικα προιοντα (δεν εννοω τα games για τα οποια μας ενημερωνετε αριστα)
3)θα ηθελα να παρω μερος στην κληρωση για την τιμονιέρα Logitech G27
Last edit: 01 Aug 2015 18:53 by Βασίλης Αγριτάκης.
The topic has been locked.
More
31 Jul 2015 18:06 #166649 by Νίκος Καπώνης
1) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ GW!!!
2) Μου αρέσει αυτή η αρρώστια που έχετε με το gaming από την οποία πάσχω κι εγώ τα τελευταία χρόνια.
3) Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για ένα Mortal Kombat X (PS4).
More
31 Jul 2015 18:33 #166650 by Αρσενής Τοψαχαλίδης
1) Αν και λίγο καθυστερημένα συγχαρητήρια για τα 10 χρόνια λειτουργίας , καλή συνέχεια και διατηρήστε την άψογη δουλεία!
2) Μου αρέσουν τα τρομερά reviews και η γρήγορη ενημέρωση , θα ήθελα περισσότερα live stream γιατί δεν τα χορταίνω
3) Θα ηθλεα να συμμετέχω στην κλήρωση για το Xbox One :cheer:
More
31 Jul 2015 18:45 #166651 by Βασίλης Σκουδριάνος
1) Χρονια πολλα παιδια της GAMEWORLD.GR σας ευχομαι τα καλητερα και φυσικα να τα εκατοστησετε!
2)Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο στο σάιτ σας ειναι τα καταπληκτικα topics στο υπεροχα διακοσμιμενο forum σας !
3) Θα ηθελα ενα PS4 αλλα ελπιζω να εχει και game μεσα γιατι δεν εχω οπως καταλαβατε :)
4) Και οπως παντα λεω..... ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
More
31 Jul 2015 19:02 #166652 by 'Μιχαλακος εξΝτι'
1.Χρονια πολλα παιδια.Ειστε αψογοι
2.Το site ειναι τελειο δεν χρειαζεται αλλαγες
3.Θα ηθελα το Speedlink PC/PS4 Strike NX gamepad
More
31 Jul 2015 19:10 #166653 by Chara
Υγεία, αγάπη και τύχη πιστεύω πως χρειάζονται σε όλους, αλλά αφού είσαστε ομάδα συντακτών θα χρειαστείτε και υπομονή :P
Αν είναι κάτι σημαντικό σε τέτοιου είδους site είναι η έγκυρη ενημέρωση, καθώς καθημερινά στα blogs και τα social media επικρατεί ένας μικρός χαμός με τα τελευταία και αποκλειστικά νέα!
Επειδή είμαι κάτοχος ΧΒΟΧ (του πρώτου παρακαλώ) επιλέγω το νέο ΧΒΟΧ, πέφτω δηλαδή με την μία στα βαθιά :P
More
31 Jul 2015 20:00 #166658 by Thanos
1. Χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες!
2. Το αγαπημένο μου τμήμα στο site σας είναι τα reviews και φυσικά οι διαγωνισμοί!
3. Για δώρο θα προτιμούσα να μπω στην κλήρωση για μια κονσόλα PlayStation 4 (καθώς Xbox One έχω ήδη δύο..!).
More
31 Jul 2015 20:20 #166659 by Νίκος Ταφραλίδης
Χρόνια πολλά GameWorld , για ένα πολύ σύντομο διάστημα είδα και εγώ από μέσα το τι δουλεία χρειάζεται για να συντηρηθεί ένα site με το θεματολογικό εύρος και την ποιότητα του GameWorld.gr. Μπράβο σε όλους σας για το πολύ καλό αποτέλεσμα που μας παρουσιάζεται.
Πιθανώς στο μέλλον θα είχε πολύ ενδιαφέρον στο site εκτός από τα reviews και τα previews να υπήρχαν και τα mini-reviews. Δηλαδή μια παράγραφο για ένα παιχνίδι από τον reviewer που να λέει τι παιχνίδι είναι ,αν κάτι ξεχώρισε (αναφορικά) σε αυτό και πόσο του άρεσε. Με την πληθώρα των παιχνιδιών που υπάρχουν ίσως έτσι να καλυπτόντουσαν περισσότερα παιχνίδια.
Ε τώρα αν κερδίσω και κάτι στην κλήρωση όχι δεν θα πω :)
More
31 Jul 2015 20:28 - 03 Aug 2015 13:54 #166660 by Basilhs GreekGamer2002
1)Ειμαι 5 χρονια subscriber στο καναλι του Gameworld.gr στο youtube και εχω να πω οτι ειστε φανταστικοι.
2)Ειστε ενημερωτικοι φιλοξενοι και ολοι τοσο ευγενικοι : .Δεν θα ηθελα να αλλαξει κατι στο site (και αμα θα αλλαξει εσεις θα το κανετε με τον πιο καλο τροπο που ξερετε). Όταν ειμαι λυπημενος με κανεις Μανο να γελαω σε μια στιγμη.
3)Το δωρο που ελπιζω να κερδισω μεσα απ την ψηχη μου αν και δεν νομιζω, ειναι το xbox one
Last edit: 03 Aug 2015 13:54 by Μάνος Γρυπάρης.
More
31 Jul 2015 20:41 #166661 by Γιώργος Ντεμίρης
1) Χρόνια πολλά παιδιά στο site αλλά κι εσείς να είστε πάντα καλά!
2) Μου αρέσουν τα reviews και οι διαγωνισμοί, και θα ήθελα πιο πολλά κι από τα δύο είδη. Ειδικά στα reviews να εξαντλείτε κάθε πτυχή, ώστε να μην βρισκόμαστε προ εκπλήξεως όταν αγοράζουμε κάτι.
3) batman για ps4!