1) Χρόνια πολλά παιδιά, συνεχίστε να κάνετε καλή δουλειά και μην σταματήσετε ποτέ να μας ενημερώνετε και να μας διασκεδάζετε!!
2) Αγαπημένο μου κομμάτι στο Gameworld είναι τα reviews σας που είναι τα καλύτερα και δίνουν στον αναγνώστη την συνολική εικόνα για το game.
3) Το δώρο που θέλω περισσότερο είναι το Project Cars για PS4.
1) Χρόνια πολλά gameworld.gr
2) Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι τα reviews για διάφορα games διότι με πείσατε για το witcher 3 (πράγμα που δεν έχω μετανιώσει καθόλου)
3) ps4 console δώρο από κλήρωση
Καλή επιτυχία σε όλους μας
1)Εύχομαι τα καλύτερα παιδιά, συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε, είστε τρομεροί!
2)Το αγαπημένο μου part του gamesworld είναι το forum και τα livestreams.
3)Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το Logitech G502 mouse.
1) Χαρά και μακροημέρευση!! Να χαίρεστε πάντα αυτό που κάνετε και να το μεταδίδετε σε όσους σας έχουν στην παρέα τους (φυσική ή webική)
2) Είμαι "φρέσκος" στην παρέα αλλά μου αρέσει ιδιαίτερα το ότι μοιάζει να είναι ακριβώς αυτό: ΠΑΡΕΑ. Και τι καλύτερο να μοιράζεσαι αγαπημένα ή νέα παιχνίδια με την παρέα σου .
3) Λόγω ...Level θα περιμένω την κλήρωση όπου ελπίζω για την κονσόλα PS4
1) Χρόνια σου πολλά Gameworld και συγχαρητήρια παιδιά για την πολύ καλή δουλειά σας μέχρι τώρα και σας εύχομαι να συνεχίσετε πολλά χρόνια ακόμα κάνοντας αυτό που αγαπάτε και αγαπάμε! 2) Μου έχετε καλύψει πλήρως τις gaming ανάγκες μου μέχρι τώρα με τα reviews κυρίως αλλά και γενικά, απλά θα μου άρεσε να έβλεπα περισσότερο Game Maniacs γιατί είναι απλά υπέροχο!! 3) Θα ήθελα πάρα πολύ ένα X-Box One γιατί έχω ακούσει πως απλά τα σπάει και λόγω των συνθηκών έχουμε μείνει λιγάκι πίσω, οπότε....!!
1)Χρόνια πολλά και πάντα με επιτυχίες!Πάντα να μας ενημερώνεται και να μας διασκεδάζεται!!!
2)Μου αρέσει περισσότερο το forum γιατί μπορώ να βρω σχεδόν τα πάντα και καλύπτει τις ανάγκες μου.Στο μέλλον θα ήθελα να δω μια εφαρμογή για το κινητό που να είναι εύχρηστη.
3)Το δώρο που θα ήθελα είναι η Κονσόλα PlayStation
1)Χρόνια πολλά παιδιά! Συγχαρητήρια για τη συνεχής άψογη δουλειά σας. Αν και δεν έχω κλείσει πολυ καιρο στο site μπορώ να καταλάβω ότι είναι το μεγαλύτερο και το πιο ποιοτικό gaming site στην Ελλάδα.
2)Στο Gameworld μου αρέσει περισσότερο το forum που καλύπτει τα πάντα και φυσικά τα reviews.
3)Το δώρο που επιλέγω ειναι μια κονσολα Playstation 4
1)Χρονια πολλα Gameworld .Συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε.
2)Στο site μου αρεσουν πιο πολυ τα reviews,καθως φαινεται οτι εχουν δουλευτει πολυ και ειναι πολυ τεκμηριωμενα .
3) θα ηθελα να μπω στην κληρωση για το shadow of mordor για το xbox one.
1) Μπράβο παιδιά για τη σπουδαία δουλειά σας! Εύχομαι να μην σταματήσετε ποτέ να κάνετε αυτό που αγαπάτε.
2) Θα ήθελα περισσότερες ειδήσεις που αφορούν την τεχνολογία π.χ. για tablet και κινητά.
3) Αυτό που θα ήθελα είναι ένα PES 2015 για το ps4 για να παίζω μπαλίτσα με τους φίλους μου!