Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ταχύτητα site από καλοκαίρι 2015

More
18 Aug 2015 00:52 #167676 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Λοιπόν γενικά αν και ψιλοαργει εγώ δεν έχω θέματα, περισσότερη ώρα κάνει να φορτώσει εξαρχής το site 8 sec, όταν πάω να ανοίξω μια είδηση κάνει 2-3 sec , πατώντας να πάω στο φόρουμ μπαίνει σε 5 sec και φόρτωση κάποιου ποστ στο φόρουμ 4-5 sec . Είμαι με Wind .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Aug 2015 12:35 #167681 by Myrmidon
Το site όντως αργεί να φορτώσει από σελίδα σε σελίδα, ακόμα και στην home. Χρησιμοποιώ proxy's του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

More
18 Aug 2015 23:56 #167714 by Georgios Manolis
Λοιπόν Μάνο είναι επίσημο κι απο μένα αργάει πολύ τις τελευταίες μέρες το loading.Μέχρι και timeouts έτρωγα μερικές φορές.Νόμιζα φταίει η δκιά μου σύνδεση αλλά βλέπω πολύς κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημμα.
Forthnet έχω αν δεν στο είπα ήδη. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
19 Aug 2015 00:41 - 19 Aug 2015 01:50 #167720 by Μάνος Γρυπάρης

the_prophet1987 wrote: Λοιπόν Μάνο είναι επίσημο κι απο μένα αργάει πολύ τις τελευταίες μέρες το loading.Μέχρι και timeouts έτρωγα μερικές φορές.Νόμιζα φταίει η δκιά μου σύνδεση αλλά βλέπω πολύς κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημμα.
Forthnet έχω αν δεν στο είπα ήδη. ;)

Τις προηγούμενες ημέρες ήταν οκ?

Ενημερώσαμε την εταιρεία web hosting για να δούμε τι θα γίνει. Το πρόβλημα ξεκίνησε από όταν αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε την mysql database στο μεγάλο partition ενώ την είχαμε στο μικρό (το οποίο παραήταν μικρό και είχε γεμίσει).

Επίσης όσοι βρίσκετε την ταχύτητα στο site Οκ ενημερώστε μας και εσείς με reply καθώς και για τα δευτερόλεπτα που χρειάζεστε σε site και forum. Προσωπικά με HOL VDSL χρειάζομαι περίπου 5".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 19 Aug 2015 01:50 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Aug 2015 14:54 - 20 Aug 2015 14:55 #167793 by Georgios Manolis
Τις τελευταίες 2 βδομάδες περίπου είναι έτσι.Σήμερα το μέτρησα και κάνει 8 με 10 sec να ανοίξει μια σελίδα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
Last edit: 20 Aug 2015 14:55 by Georgios Manolis.

More
20 Aug 2015 16:14 #167796 by Tony
Εχω 24αρα συνδεση ΟΤΕ.Εχω 10mbps download speed, και 0,80mbps upload speed.
Απο pc μπαινω καπου στα 3-5 δευτερολεπτα.
Απο tablet καπου στα 9.

More
21 Aug 2015 14:34 #167837 by Gerasimos Kontos
Η σελίδα θέλει 5+ sec. Το φόρουμ είναι αρκετά πιο αργό ενίοτε, δεν ξέρω γιατί..
Η ταχύτητα που έχω είναι 6 Mbps

More
05 Sep 2015 12:22 #168409 by Georgios Manolis
Δεν ξέρω τι κάνατε παιδιά αλλά μπράβο.Το site πηγαίνει σφαίρα,3 δεύτερα το πολύ και το λιγότερο σε ένα δεύτερο ανοίγει σελίδα. :)

More
05 Sep 2015 18:41 #168412 by Μάνος Γρυπάρης
Παρατηρήσαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με το traceroute του server. Δείτε την σχετική εικόνα.

Το θέμα αργοπορίας του site ξεκίνησε από την μεταφορά της mySQL βάσης στο μεγαλύτερο partition. Το μικρό partition του site είναι 20GB και το μεγάλο 2TB. Όταν μιλήσαμε με την εταιρεία Web Hosting επιμήναμε στο ότι η MySQL βάση θα έπρεπε να μείνει στο μικρό partition, το οποίο δεν θα έπρεπε να έχει μέγεθος 20GB γιατί εμπόδιζε την λήψη backup. Επειδή ένας άσχετος sysadmin που είχα ξεκίνησε την διαδικασία μεταφοράς της mysql βάσης (το support της εταιρείας Web Hosting εκανε δυστυχως για εμάς κάποιες ώρες να απαντήσει) τότε η THC διόρθωσε...τα αδιόρθωτα επαναφέροντας τότε το χθεσινό backup αν θυμάστε, με την mysql να μεταφέρεται όμως στο μεγάλο partition των 2TB.

Από τότε ενώ το site πάει πιο αργά και επιμένουμε προς την εταιρεία ότι φταίει το partition, αυτό που μας λέει είναι ότι το site φορτώνει από εκεί σε 3". Μας στείλατε την παραπάνω εικόνα με traceroute που επιβεβαιώνει ότι για την Ελλάδα υπάρχει θέμα από πλευράς providers. Το να μεταφερθεί η mySQL βάση πίσω στο μικρό partition είναι κάτι δύσκολο όπως μας λέει η εταιρεία και συγκεκριμένα "Δεν πρέπει να παίζουμε με την mySQL βάση για να μην γίνει τίποτα στραβό".

Οπως και να έχει, θα υπάρξει μεταφορά του server σε πιο κοντινή χώρα και συγκεκριμένα στη Ρουμανία οπότε θα μιλάμε για διαφορετικό traceroute. Οπότε μετά την μεταφορά θα εξετάσουμε πάλι με τα νέα δεδομένα την ταχύτητα. Αν δεν γίνει πάλι κάτι τότε αναγκαστικά θα ρισκάρουμε την μεταφορά mySQL αφού πρώτα φτιαχτεί ένα partition με 100GB μέγεθος.

Thanks για την κατανόηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
05 Sep 2015 21:03 #168415 by tsakos
το site από πλευρά pc φορτώνει ικανοποιητικά, σε κινητό και σε tablet είναι αρκετά αργό.