Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ταχύτητα site από καλοκαίρι 2015

More
15 Jun 2015 10:18 - 19 Aug 2015 02:08 #162653 by Μάνος Γρυπάρης
Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως βλέπετε την ταχύτητα του site την τελευταία εβδομάδα.

Μετά το downtime που είχαμε για 12 ώρες, αναγκαστήκαμε να μεταφέρουμε την mysql database στο μεγάλο partition του σκληρού δίσκου και έχω την υποψία ότι ίσως αυτό επηρέασε την ταχύτητα.

Ναι μεν αυτές τις ημέρες είχαμε πολλούς διαγωνισμούς αλλά και κάλυψη της E3, όμως πιστεύω ότι ακόμα και από το πρώτο 24ωρο μετά την επιστροφή του site προ 10 ημερών, η ταχύτητα είναι κατά 20-25% πιο αργή. Κάποιοι μου λένε ότι δεν έχουν παρατηρήσει διαφορά.

Εσείς τι πιστεύετε; Η ταχύτητα του site είναι ακριβώς ή ίδια ή παρατηρείτε την τελευταία εβδομάδα μία μείωση του 20-25%?

Η γνώμη σας μετράει.
Ευχαριστούμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 19 Aug 2015 02:08 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2015 11:37 #162659 by Αγησίλαος Σιντόρης
Το εγραψα και στο topic με τα upgrade Μανο αλλα για να ειμαι σιγουρος οτι θα το δεις και για να σου απαντησω και στο ερωτημα σου,συν το οτι ελειπα για κανα δυο εβδομαδες λογω υποχρεωσεων,βλεπω μια μειωση στην ταχυτητα που φορτωνει το site.Για εμενα τουλαχιστον ειναι εμφανης.. Εχω μπει απο τρεις διαφορετικους υπολογιστες,με 24αρη ιντερνετ,απο brower google chrome και mozilla και κανει περιπου 7 με 8 δευτερα να μπει σε νεα σελιδα.

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
15 Jun 2015 12:21 #162661 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Εγω προσωπικα δεν βλεπω καμια τρελη διαφορα!Τωρα αμα ειναι να μετραμε σε χρονους φορμουλα 1, να κρατησω κ χρονομετρο! :P

More
15 Jun 2015 12:25 #162663 by Νικολής Ασημάκης
Έχω παρατηρήσει μια απειροελάχιστη καθυστέρηση για να μπω στην κεντρική σελίδα και μετά από εκεί στο φόρουμ.

More
15 Jun 2015 12:29 #162665 by Georgios Manolis
Δεν παρατήρησα κάποια μεγάλη διαφορά,σαν να έχει μια μικρή καθυστέρηση αλλά είναι πολύ ελάχιστη όχι 20%.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
15 Jun 2015 21:23 #162682 by Νικολής Ασημάκης
Σήμερα το lag στην κεντρική σελίδα είναι κάτι παραπάνω από αισθητό πάντως.

More
11 Jul 2015 14:02 #164704 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Εγω ειμαι νεος στο φορουμ αλλα σε σχεση με αλλα φορουμ που μπαινω ειστε λιγο αργουτσικοι....

More
05 Aug 2015 21:12 #167001 by Γιάννης Πετρόχειλος
Πράγματι το site φορτώνει πιο αργά απότι φόρτωνε τους προηγούμενους μήνες αλλά μη φανταστείς τίποτα το ενοχλητικό, όλα κομπλέ!

More
06 Aug 2015 05:15 #167050 by Μάνος Γρυπάρης
Όσοι έχετε πρόβλημα με το Loading του site πείτε μας και τον provider σας. Π.χ. εγώ έχω HOL.
Όσοι είστε ΟΚ με το site πείτε μας πάλι τον provider σας. Διότι η εταιρεία Web Hosting μας λέει ότι τo site φορτώνει σε 3 δευτερόλεπτα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Aug 2015 00:23 - 19 Aug 2015 00:37 #167672 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Eμενα με ΟΤΕ κανει καπου στα 7-9 δευτερα να μπει στο forum, στα θεματα οπως πχ και στην εν λογω απαντηση εκανε καπου 4 δευτερολεπτα.δεν ειναι πολυ αργο.απλα σε σχεση με αλλα φορουμ ειναι λιγο πιο αργο.Δεν με χαλαει.
Last edit: 19 Aug 2015 00:37 by Μάνος Γρυπάρης.