Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έναρξη λειτουργίας του site

More
02 Nov 2006 23:53 #21904 by Μάνος Γρυπάρης
Είχαμε διακοπή ρεύματος για αρκετή ώρα και συνεπώς δεν είχαμε και Internet στο στούντιο. Σε κάθε περίπτωση μην ανησυχείτε, το σήμα επανέρχεται άμεσα.

Επίσης ότι αφορά τον σταθμό το γράφετε στο forum "Γενικά για τον Games Radio", οχι στο "Γενική συζήτηση για Games". Ρίξτε μια ματιά στις περιγραφές όλων των forums.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Nov 2006 16:01 #22241 by Μάνος Γρυπάρης
Θυμάστε το ειδικό Popup που υπήρχε όταν ανοίγατε την κεντρική σελίδα του Games Radio? Αυτό που άνοιγε σε κλάσματα δευτερολέπτου πάνω αριστερά στην οθόνη σε ένα μικρό παραθυράκι και σας έδινε τα links για να ακούσετε το πρόγραμμα του σταθμού.

Τις τελευταίες ημέρες το αφαιρέσαμε. Θα θέλατε να επιστρέψει? Ψηφίστε στο παραπάνω γκάλοπ (πριν το reply κάντε πρώτα κλικ για να περαστεί η ψήφος)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Nov 2006 19:17 #22249 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Η αλήθεια είναι, και αυτό είναι καθαρά προσωπική μου γνώμη, ότι τα pop up  είναι εκνευριστικά! Κι εξάλλου στο site υπάρχουν ήδη 2 ή 3 διαφορετικοί τρόποι ν'ανοίξει κανείς το σταθμό. Εγώ ούτε καν πρόσεξα ότι καταργήθηκε το συγκεκριμένο pop up!  :D

Εάν είναι να χρησιμοποιηθεί κάποιο pop up λοιπόν, αυτό θα έπρεπε να γίνει μέσο κάποιου άλλου site -να εκνευρίζει κάποιους άλλους ίσως- αλλά να τραβήξει με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο.

More
13 Nov 2006 20:16 #22252 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Νο δεν με ενδιαφέρει γαιτί άλλωστε το έκρυβε και ο αλεποφωτιάς και δεν το έβλεπα. Πήγα μετά στο σχολείο και το είδα. Δεν το θεωρώ σηματνικό. Υπάρχει εξάλλου και στο πλάι.

More
14 Nov 2006 00:07 #22263 by Χριστόφορος
Φυσικά και δε χρειάζονται τα pop-ups!Βασικά και εγώ σαν το jimisballjohn, αλεποφωτιασωσμένος δηλαδή,δεν έβλεπα πουθενά pops αλλά και πάλι το βρίσκω εκνευριστικό να μπαίνεις σε ένα site και να ασχολείσαι με άσχετα πράγματα.

PSN: personGR

More
14 Nov 2006 09:42 #22271 by Chris Zotos
Δε χρειάζεται ρε Μάνο !!! Γιατί απλώς μου σπάει τα νεύρα να το κλείνο κάθε λίγο και λιγάκι !!! Όποιος είναι να ακούσει gamesradio μπορεί να πάρει τα link και από το homepage !!!

More
14 Nov 2006 12:15 #22279 by Panagiotis Koutelidakis
Η πρότασή μου είναι μια μικρή ανασχεδίαση των συνδέσεων για Winamp και Windows Media Player (αφού τώρα θυμίζουν links για downloads των εν λόγω προγραμμάτων) και, ταυτόχρονα, να μην ξαναμπεί το popup (παιδιά, έχει πάψει να υπάρχει, δε χρειάζεται να λέμε να το βγάλει).

More
14 Nov 2006 22:53 #22299 by Δημητρης
τοτε δεν χρειαζεται να ξανα μπει...
εγω δεν το έβλεπε, γιατι το ρούφαγε οπως και στους άλλους η αλεπού, επειδή δεν ήταν κρεμαστάρι ...

(κακο αστείο)

More
15 Nov 2006 02:22 #22304 by George J. Capnias
Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα floating panel που να εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό, και να μην είναι και εκνευριστικό όπως το pop-up.

Μάλλον είναι και ώρα το site να μαζευτεί λίγο παραπάνω, να ανέβει κάποια full μετάφραση στα ελληνικά, και πιθανώς να υπάρξει και κάποιο RSS για τα τελευταία μηνύματα έστω...

George J.

George J. Capnias
dotNETZone.gr Administrator

More
15 Nov 2006 15:06 #22307 by Δημήτρης Σκιάννης
Απ'το στόμα μου το πήρες για τα RSS feeds Γιώργο...Αλλά αυτά θα συζητηθούν λίγο αργότερα...