Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έναρξη λειτουργίας του site

More
21 Oct 2006 21:59 #21328 by Αν. Ωνυμος

Voodooman\ wrote: Τώρα το απόγευμα που πήγα να συνδεθώ μου ζήτησε username και password.

Τα ίδια και σε μένα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Oct 2006 23:39 #21337 by Μάνος Γρυπάρης
Μισό λεπτό, στο streaming υπήρχε πρόβλημα? Όταν κάνετε κλικ σε ένα από τα links ανοίγει κατευθείαν είτε το Winamp, είτε το Media Player. Ανάλογα με το τι επιλέξατε.

Εμένα τώρα παίζει κανονικά. Τι σφάλμα σας εμφανίζει? Στείλτε αν θέλετε screenshot (και τσεκάρετε πάλι με Winamp και Media Player γιατί είχαμε όντως πρόβλημα μεταξύ 14:00 και 19:00 απ' όσο ενημερώθηκα).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Oct 2006 01:07 #21343 by Γιώργος Πάσχος
Κάτι πρέπει να έκανες λάθος...
Και εγώ μια φορά πήγα να το ανοίξω με ένα σχετικά περίεργο τροπο που δεν θυμαμαι ακριβως :? και μου έβγαλε τα ίδια δοκίμασε ξανά και μαλλον θα διορθωθεί :roll:

More
22 Oct 2006 12:33 #21360 by Φιλιππος Κλειδαράς
Αυτο συνηθως συμβαινει εαν συνδεεσαι μεσω server,για παραδειγμα αν συνδεεσαι στην δουλεια σου.Ειναι αδικαιολογητο εαν συμβαινει στον προσωπικο σου υπολογιστη.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 Oct 2006 13:14 #21363 by a Guest
Εγώ πάντως χθες δεν μπορούσα να συνδεθώ στο stream - 401 Service Unavailiable- και σήμερα δεν ακούω τίποτα αν και συνδέομαι. Σαν να μην υπάρχει σήμα. Και ναι τα ηχεία μου καθώς και όλο το sound hardware δουλεύουν πλήρως.

More
22 Oct 2006 18:49 #21371 by Δαγλάρογλου Κωνσταντίνος
Εμένα λύθηκε τελικά το πρόβλημα από μόνο του μετά από κανένα δίωρο.

Intel Core 2 Duo E6600
MSI 975X Platinum PowerUp edition, 2GB Kingston DDR667
MSI 7900GS 256MB, SoundBlaster Audigy 2 ZS
NEC 7173A DVDR, MSI DVD
Samsung 730BF, Creative Inspire P5800
Thermaltake Matrix, PSU MS-Tech 550W

More
23 Oct 2006 00:10 #21381 by Μάνος Γρυπάρης

CTT\ wrote: Εγώ πάντως χθες δεν μπορούσα να συνδεθώ στο stream - 401 Service Unavailiable- και σήμερα δεν ακούω τίποτα αν και συνδέομαι. Σαν να μην υπάρχει σήμα. Και ναι τα ηχεία μου καθώς και όλο το sound hardware δουλεύουν πλήρως.

Ναι, υπάρχει ένα προβληματάκι στο πρόγραμμα, το Sam Broadcaster. Το έχει αναφέρει και ο Παπαθανασίου στον αέρα ότι "είμαστε beta testers του προγράμματος". Για έναν ανεξήγητο λόγο κολλάει η Queue και δεν υπάρχει λύση. Οπότε απλά θα πρέπει να περιμένουμε για την version 4. Έως τότε οπλιστείτε με υπομονή (μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει κυκλοφορήσει). Δεν υπάρχει δυστυχώς καλύτερο πρόγραμμα από το Sam και οι προγραμματιστές του είναι λίγο απρόσεκτοι! Αν δεν ακούτε απολύτως τίποτα αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει εκπομπή εκείνη την ώρα. Αφού συνδέθηκες τότε είσαι ΟΚ.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Oct 2006 04:13 #21501 by Μάνος Γρυπάρης
Από σήμερα ισχύει το νέο πρόγραμμα του Games Radio
Κάντε κλικ εδώ

Η εκπομπή "Γκέιμ Όβερ" μεταφέρεται 14:00-15:00 και αλλάζει προφίλ. Πλέον θα ασχολείται με Funny Videos, Funny Pictures & Sounds (φάρσες κτλ.), Flash Games, sites με αστείο υλικό (π.χ. youtube) κτλ.

Οπότε πλέον αναζητάμε νέους παραγωγούς για την συγκεκριμένη εκπομπή. Όσοι ασχολείστε με το συγκεκριμένο αντικείμενο (που είναι και το πιο διασκεδαστικό εδώ που τα λέμε (στείλτε ένα e-mail στο info@gamesradio.gr για περισσότερες πληροφορίες)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
26 Oct 2006 19:54 #21522 by Νikos Gameworld
simfono sto na pezi mousiki apo piso.
alla merikes fores i mousiki einai arketa dinata kai se kourazi.
Isos 8eli mia stadar ri8misi.

:twisted:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Nov 2006 23:29 #21902 by a Guest
ti egine re paidia?? where is radio?? why down??