Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: Grand Theft Auto 5: Δείξτε μας τα βίντεό σας

Poll: Ποιο βίντεο σας άρεσε περισσότερο? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

1)Agisilaosss
4 16%
2)jimalexvam17
1 4%
3)skel13
2 8%
4)GeoForcer
6 24%
5)giorgos.A
1 4%
6)grandtheftakias johnny
10 40%
7)Chris21Dan
1 4%
Total number of voters: 25
Only registered users can participate to this poll
More
29 Apr 2015 20:58 #160130 by Τάσος Μαραγκός
οπως ειδες ΑΝ ειδες φυσικα,τα παιδια το τονισαν οτι η συμμετοχη σου ισχυει και οποιος γουσταρει να σε ψηφησει θα το κανει με REPLY.Αν τωρα εσυ θελεις ντε και καλα να κερδισεις και αυτο δεν γινει,δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ αλλα και κατηγοριες για ασχετους τους users του site.Aν θεωρεις οτι εισαι 'ριγμενος',αφαιρεσε την συμμετοχη σου.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.Ολα αυτα τα χρονια το site εχει δωσει τις αποδειξεις που χρειαζεται για την προσφορα του.
Μαλλον εσενα σου σφυριξανε τον διαγωνισμο και εμφανιστηκες στο site...Δικαιωμα σου ειναι,αλλωστε η εγγραφη ειναι ελευθερη,αλλα οχι και ετσι...Κανονικα για μενα προσωπικα,δεν θα επρεπε να μετρησει η συμμετοχη σου ως εκπροθεσμη.Και διευκολυνση εκαναν τα παιδια του site και να τα ακουσουν και απο πανω!!!!χαχαχχαχα...το ειδαμε και αυτο!!!
The topic has been locked.
More
29 Apr 2015 22:16 #160136 by ReputGlory

Agisilaosss wrote: Κατσε λιγο ρε αδερφακι μου δηλαδη με συγχωρεις κιολας αλλα δεν νομιζω οτι γινεται κατι το οποιο ριχνει την συμμετοχη σου στον διαγωνισμο.Ναι μεν εβαλες το βιντεο σου εκπροθεσμα,και καλα εκανες,εννοειται στο δεχτηκαν,και πολυ καλα εκαναν προφανως, αλλα κατσε λιγο μιλαμε για νοημονες ανθρωπους οι οποιοι ξερουν να διαβαζουν να γραφουν και προφανως για να μπηκαν στον ΚΟΠΟ να ψηφισουν και να συμμετασχουν γνωριζουν πως να κανουν REPLY σε ενα FORUM.Ας μην τρελαθουμε κιολας και ας μην υποτιμαμε την νοημοσυνη του αλλουνου κατα αυτον τον τροπο.Δεν με νοιαζει καν ποιος θα ειναι ο νικητης αμα θελεις τοσο πολυ παρε τις δικες μου ψηφους,αληθεια δεν εχω ουτε ενα προβλημα αλλα ολα και ολα δεν εγινε κατι για να σε ριξει στον διαγωνισμο.Μην τρελαθουμε κιολας.

Πολύ φασαρία για το τπτ. Δεν είναι οτι καίγομαι για τον διαγωνισμό ρε συ. Το θέμα είναι οτι ο Μάνος καλά είπε οτι με ψηφίζουν με replies. Μου λες για νοημοσύνη. Κοίτα ΠΟΣΑ replies έχουν γίνει με usernames ΑΛΛΩΝ οι οποίοι πρέπει να ψηφιστούν από το poll κανονικά. Αυτό θα πει νοημοσύνη και το να ξέρεις να διαβάζεις τα posts. Κάλλιστα γίνεται να ψηφίσει κάποιος και διπλά έτσι.

pro-patzis wrote: οπως ειδες ΑΝ ειδες φυσικα,τα παιδια το τονισαν οτι η συμμετοχη σου ισχυει και οποιος γουσταρει να σε ψηφησει θα το κανει με REPLY.Αν τωρα εσυ θελεις ντε και καλα να κερδισεις και αυτο δεν γινει,δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ αλλα και κατηγοριες για ασχετους τους users του site.Aν θεωρεις οτι εισαι 'ριγμενος',αφαιρεσε την συμμετοχη σου.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.Ολα αυτα τα χρονια το site εχει δωσει τις αποδειξεις που χρειαζεται για την προσφορα του.
Μαλλον εσενα σου σφυριξανε τον διαγωνισμο και εμφανιστηκες στο site...Δικαιωμα σου ειναι,αλλωστε η εγγραφη ειναι ελευθερη,αλλα οχι και ετσι...Κανονικα για μενα προσωπικα,δεν θα επρεπε να μετρησει η συμμετοχη σου ως εκπροθεσμη.Και διευκολυνση εκαναν τα παιδια του site και να τα ακουσουν και απο πανω!!!!χαχαχχαχα...το ειδαμε και αυτο!!!

Καλά βλέπω σχεδόν όλα τα lives και παρακολουθώ τις ειδήσεις καθημερινά. Δεν είμαι εξάλλου υποχρεωμένος να κάνω log-in (αφού δεν γίνεται να μένω συνδεδεμένος κι όλας -απ' όσο ξέρω-) να κάνω posts και να κερδίζω karma.
More
29 Apr 2015 22:20 #160137 by Τάσος Μαραγκός
Απλα δεν ηταν σωστο,ηθικο ή οπως θες πες το,που εκανες ενα τετοιο σχολιο-επιθεση...Οπως ειδα το εγραψες και μονος σου σαν σχολιο την επισημανση των παιδιων για την συμμετοχη σου.Τεσπα,αφου δεν σε ενδιαφερει οπως ειπες παρπανω και τοσο η νικη,απλα enjoy it...
More
03 May 2015 22:26 #160378 by Μάνος Γρυπάρης

ReputGlory1 wrote: Εννοείται πως ούτε οι μισοί δεν κάθονται να διαβάσουν τι λέει ο καθένας μας στα replies. Βλέπουν τα βίντεο θυμούνται το username από αυτό που τους αρέσει και πάνε πάνω να το ψηφίσουν. Αν δεν υπάρχει ψηφίζουν το δεύτερο. Επίσης ούτε καν το reply δεν ξέρουν πολλοί που βρίσκεται (και καλά κάνουν δλδ). Εγώ θα πρότεινα να αρχίσει εξ' αρχής η ψηφοφορία εφ' όσον -κακώς- δεν γίνεται edit στο αρχικό poll (πρόταση για μελλοντικό update). Το ωραίο είναι οτι ο καθένας μπορεί να ψηφίσει 2 φορές. Τώρα εκτός από εμένα γράφουνε και σχόλια για να ψηφίσουν τους άλλους. Τόσο καλά τα διαβάζουν τα posts. Τώρα αν δεν γίνεται δεν θα σκάσω για έναν διαγωνισμό. Υπάρχουν και οι μπλούζες και τα μπρελόκ στην αγορά. Ευχαριστώ, ελπίζω να υπάρξει κατανόηση.

Ισχύουν τα εξής:
1)Ο διαγωνισμός αναφέρει ξεκάθαρα στους κανόνες του ότι δεχόταν συμμετοχές μέχρι Κυριακή 24/4 μεσάνυκτα. Προειδοποιήσαμε πολλές φορές στο site και το Facebook και ανοίξαμε το γκάλοπ Τρίτη 26/6 μεσάνυκτα. Με απλά λόγια είχαμε ήδη εξαντλήσει τα πάντα. Είχατε 10 ημέρες να ανεβάσετε βίντεο. Το ότι έχεις παλιό PC και κόλλησε στο rendering το κατανοούμε και το πιστεύουμε αλλά η προθεσμία είχε λήξει.
2)Στα Forums όπως είπαν και τα παιδιά μπαίνουν έμπειρα άτομα. Δεν μπαίνουν τυχαίοι που έχουν μάθει να χρησιμοποιούν μόνο το Facebook. Συνεπώς κάνουν scroll τα topics, τα διαβάζουν όλα και βλέπουν όλα τα βίντεο. Το αναφέρουμε στο 1ο topic, αναφέρεται και στο δικό σου, οπότε όποιος προτιμά το δικό σου βίντεο θα σε ψηφίσει.
3)Πρέπει να καταλάβεις ότι ο λόγος που ίσως δεν έλαβες το 100% των ψήφων δεν είναι επειδή κάποιος μπορεί να μην είδε καλά το γκάλοπ. Όχι. Δεν υπάρχουν άτομα που βλέπουν ένα γκάλοπ διαγωνισμού και κάνουν κλικ σε ότι τους κατέβει. Πολύ απλά ανέβασες βίντεο 48 ώρες μετά όταν τουλάχιστον ο μισός κοσμος είχε ψηφίσει. Το αν θα κέρδισες κάποιους ψήφους από τους υπόλοιπους, τουλάχιστον για μια 3η θέση αυτό δεν το γνωρίζω οπότε ας μη μιλάμε υποθετικά. Καλώς ή κακώς, οι διαγωνισμοί ενός site αφορούν όσους το ανοίγουν και το επισκέπτονται καθημερινά και το παρακολουθούν. Μην περιμένεις να ενημερωθείς για διαγωνισμό μέσω Facebook (κατά τύχη δηλαδή) διότι ενδέχεται να βρεθείς στην ίδια θέση και άλλες φορές.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
More
04 May 2015 01:07 - 05 May 2015 14:05 #160393 by Μάνος Γρυπάρης
Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε.

Οι τυχεροί νικητές:
1)grandtheftakias johnny 10 ψήφοι - 40% - Κερδίζει σημαντικό δώρο έκπληξη που θα ανακοινωθεί στο site και συλλεκτικό μπρελόκ GTA 5 και μπλούζα GTA 5.
2)GeoForcer - 6 ψήφοι - 24% - Κερδίζει συλλεκτικό μπρελόκ GTA 5 και μπλούζα GTA 5.
3)Agisilaosss - 4 - 16% - - Κερδίζει συλλεκτικό μπρελόκ GTA 5 και μπλούζα GTA 5.

Ευχαριστούμε το Community για τις ψήφους και όλους όσοι συμμετείχατε στο διαγωνισμό! :)

ΥΓ. Υπάρχει και η συμμετοχή του FaNTaTehPr0 που στάλθηκε αφού έκλεισε το γκάλοπ.

-

Συνολικά στείλατε 9 βίντεο και σας ευχαριστούμε για αυτό! Περισσότεροι ανάλογοι διαγωνισμοί στο μέλλον. ;)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 05 May 2015 14:05 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Νικηφορος-Γιωργος