Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: Grand Theft Auto 5: Δείξτε μας τα βίντεό σας

Poll: Ποιο βίντεο σας άρεσε περισσότερο? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

1)Agisilaosss
4 16%
2)jimalexvam17
1 4%
3)skel13
2 8%
4)GeoForcer
6 24%
5)giorgos.A
1 4%
6)grandtheftakias johnny
10 40%
7)Chris21Dan
1 4%
Total number of voters: 25
Only registered users can participate to this poll
More
28 Apr 2015 17:26 #160054 by Μάνος Γρυπάρης
Η ψηφοφορία ξεκίνησε. Μπορεί να αρχίσετε να ψηφίζετε!

Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The topic has been locked.
More
28 Apr 2015 18:26 - 03 May 2015 22:19 #160059 by ReputGlory
8

Λόγω κλειδώματος του γκάλοπ όποιος θέλει να ψηφίσει το βίντεο μου ReputGlory1 παρακαλείται να αφήσει σχόλιο και θα μετρήσει κανονικά ως ψήφος καθώς το όνομα μου δεν βρίσκεται στην λίστα της ψηφοφορίας

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Κόλλαγε το rendering στο αρχαίο μου pc. Anyway

Καλή επιτυχία σε όλους! (Συγνώμη που σας στέρησα το δικαίωμα νίκης :P :P :P )
Last edit: 03 May 2015 22:19 by Μάνος Γρυπάρης.
More
28 Apr 2015 20:06 - 03 May 2015 22:19 #160061 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπέρα. Λόγω κλειδώματος του γκάλοπ (δεν περιμέναμε άλλες συμμετοχές είναι η αλήθεια), όποιος θέλει το βίντεο του ReputGlory1 παρακαλείται να αφήσει σχόλιο και θα μετρήσει κανονικά ως ψήφος.

Προστέθηκε πάντως το όνομα στη λίστα.

Καλή επιτυχία.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 03 May 2015 22:19 by Μάνος Γρυπάρης.
More
28 Apr 2015 20:32 #160066 by Τάσος Μαραγκός
1)Agisilaosss: Me and my Gangster dog
Απλα και μονο για το οτι καθαρισε ο 'gangster'...Αυτο θα πει φιλια ανθρωπου-σκυλου...
The following user(s) said Thank You: Αγησίλαος Σιντόρης
More
28 Apr 2015 20:41 #160068 by Ntinos Kounelis
Ψήφος στον ReputGlory1 μόνο και μόνο για την μετριοφροσύνη του. lol
More
28 Apr 2015 20:55 #160070 by ReputGlory
Ψηφίζω και εγώ τον ReputGlory1. Δεν τον ξέρω αλλά ωραίο το βίντεο. :P :P :P :P :whistle: :S :woohoo:
The following user(s) said Thank You: Ntinos Kounelis
More
29 Apr 2015 04:27 #160081 by Lionis Iraklis
Η ψηφος μου στον skell 13 , ωραιο το video του και προπαντως χρησιμο σε μας που εχουμε αρχαια μηχανηματα :)
Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια επισης
More
29 Apr 2015 20:33 - 29 Apr 2015 20:45 #160125 by ReputGlory
Εννοείται πως ούτε οι μισοί δεν κάθονται να διαβάσουν τι λέει ο καθένας μας στα replies. Βλέπουν τα βίντεο θυμούνται το username από αυτό που τους αρέσει και πάνε πάνω να το ψηφίσουν. Αν δεν υπάρχει ψηφίζουν το δεύτερο. Επίσης ούτε καν το reply δεν ξέρουν πολλοί που βρίσκεται (και καλά κάνουν δλδ). Εγώ θα πρότεινα να αρχίσει εξ' αρχής η ψηφοφορία εφ' όσον -κακώς- δεν γίνεται edit στο αρχικό poll (πρόταση για μελλοντικό update). Το ωραίο είναι οτι ο καθένας μπορεί να ψηφίσει 2 φορές. Τώρα εκτός από εμένα γράφουνε και σχόλια για να ψηφίσουν τους άλλους. Τόσο καλά τα διαβάζουν τα posts. Τώρα αν δεν γίνεται δεν θα σκάσω για έναν διαγωνισμό. Υπάρχουν και οι μπλούζες και τα μπρελόκ στην αγορά. Ευχαριστώ, ελπίζω να υπάρξει κατανόηση.
Last edit: 29 Apr 2015 20:45 by ReputGlory.
More
29 Apr 2015 20:49 #160128 by Αγησίλαος Σιντόρης

ReputGlory1 wrote: Εννοείται πως ούτε οι μισοί δεν κάθονται να διαβάσουν τι λέει ο καθένας μας στα replies. Βλέπουν τα βίντεο θυμούνται το username από αυτό που τους αρέσει και πάνε πάνω να το ψηφίσουν. Αν δεν υπάρχει ψηφίζουν το δεύτερο. Επίσης ούτε καν το reply δεν ξέρουν πολλοί που βρίσκεται (και καλά κάνουν δλδ). Εγώ θα πρότεινα να αρχίσει εξ' αρχής η ψηφοφορία εφ' όσον -κακώς- δεν γίνεται edit στο αρχικό poll (πρόταση για μελλοντικό update). Τώρα αν δεν γίνεται δεν θα σκάσω για έναν διαγωνισμό. Υπάρχουν και οι μπλούζες και τα μπρελόκ στην αγορά. Ευχαριστώ, ελπίζω να υπάρξει κατανόηση.

Κατσε λιγο ρε αδερφακι μου δηλαδη με συγχωρεις κιολας αλλα δεν νομιζω οτι γινεται κατι το οποιο ριχνει την συμμετοχη σου στον διαγωνισμο.Ναι μεν εβαλες το βιντεο σου εκπροθεσμα,και καλα εκανες,εννοειται στο δεχτηκαν,και πολυ καλα εκαναν προφανως, αλλα κατσε λιγο μιλαμε για νοημονες ανθρωπους οι οποιοι ξερουν να διαβαζουν να γραφουν και προφανως για να μπηκαν στον ΚΟΠΟ να ψηφισουν και να συμμετασχουν γνωριζουν πως να κανουν REPLY σε ενα FORUM.Ας μην τρελαθουμε κιολας και ας μην υποτιμαμε την νοημοσυνη του αλλουνου κατα αυτον τον τροπο.Δεν με νοιαζει καν ποιος θα ειναι ο νικητης αμα θελεις τοσο πολυ παρε τις δικες μου ψηφους,αληθεια δεν εχω ουτε ενα προβλημα αλλα ολα και ολα δεν εγινε κατι για να σε ριξει στον διαγωνισμο.Μην τρελαθουμε κιολας.

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller
More
29 Apr 2015 20:52 #160129 by Γιώργος Κοσκινάς
Ψηφίζω Agisilao πολύ ωραίο το βιντεακι με τον σκύλο!
The following user(s) said Thank You: Αγησίλαος Σιντόρης