ReputGlory1 wrote: Εννοείται πως ούτε οι μισοί δεν κάθονται να διαβάσουν τι λέει ο καθένας μας στα replies. Βλέπουν τα βίντεο θυμούνται το username από αυτό που τους αρέσει και πάνε πάνω να το ψηφίσουν. Αν δεν υπάρχει ψηφίζουν το δεύτερο. Επίσης ούτε καν το reply δεν ξέρουν πολλοί που βρίσκεται (και καλά κάνουν δλδ). Εγώ θα πρότεινα να αρχίσει εξ' αρχής η ψηφοφορία εφ' όσον -κακώς- δεν γίνεται edit στο αρχικό poll (πρόταση για μελλοντικό update). Τώρα αν δεν γίνεται δεν θα σκάσω για έναν διαγωνισμό. Υπάρχουν και οι μπλούζες και τα μπρελόκ στην αγορά. Ευχαριστώ, ελπίζω να υπάρξει κατανόηση.
Κατσε λιγο ρε αδερφακι μου δηλαδη με συγχωρεις κιολας αλλα δεν νομιζω οτι γινεται κατι το οποιο ριχνει την συμμετοχη σου στον διαγωνισμο.Ναι μεν εβαλες το βιντεο σου εκπροθεσμα,και καλα εκανες,εννοειται στο δεχτηκαν,και πολυ καλα εκαναν προφανως, αλλα κατσε λιγο μιλαμε για νοημονες ανθρωπους οι οποιοι ξερουν να διαβαζουν να γραφουν και προφανως για να μπηκαν στον ΚΟΠΟ να ψηφισουν και να συμμετασχουν γνωριζουν πως να κανουν REPLY σε ενα FORUM.Ας μην τρελαθουμε κιολας και ας μην υποτιμαμε την νοημοσυνη του αλλουνου κατα αυτον τον τροπο.Δεν με νοιαζει καν ποιος θα ειναι ο νικητης αμα θελεις τοσο πολυ παρε τις δικες μου ψηφους,αληθεια δεν εχω ουτε ενα προβλημα αλλα ολα και ολα δεν εγινε κατι για να σε ριξει στον διαγωνισμο.Μην τρελαθουμε κιολας.