Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
22 Jul 2015 13:25 #165936 by Τοπουζίδης Δημήτρης
To post μου δεν εμφανίζεται στην τελευταία σελίδα (68η συτή τη στιγμή, και δεν υπάρχει σελίδα 69). Σε αναζήτηση που κάνω, μου δείχνει ότι το post μου είναι αυτό www.gameworld.gr/forum/2/150226-diagonismos-10-xronia-gameworld?start=1005#165934 αλλά ούτε έτσι εμφανίζεται. Χειροκίνητα κατάφερα να το δω, αλλάζοντας το start=1005 σε start=1008 στο παραπάνω link. Φοβάμαι μήπως έτσι παραβλέψουν τη συμμετοχή μου εφόσον δεν εμφανίζεται αυτόματα το post (και τα 2 προηγούμενα απ' ότι παρατήρησα).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2015 15:32 #165947 by Πιέρρος Φουστέρης
Chris21Dan, θα λάβεις απάντηση μέσω e-mail για οτιδήποτε πληροφορίες για τον διαγωνισμό και τη συμμετοχή σου.
vanauberjim, εγώ, μπαίνοντας απλά στην τελευταία σελίδα του topic για τον διαγωνισμό των 10 χρόνων, βρήκα το post σου στην σελίδα 69, στην 3η θέση των posts της σελίδας. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με σένα και δεν στο εμφανίζει. Προσπάθησε πάλι να μπεις και, αν δεν στο εμφανίζει, βγάλε screenshots και δείξτα μας για να δούμε τι συμβαίνει.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
22 Jul 2015 16:21 #165949 by Παναγιώτης Σεντουκάς
να ρωτήσω, έχω απαντήσει στο mail του διαγωνισμού για τα 10 χρόνια αλλά δεν έχω λάβει κάτι παραπάνω. Έχει ξεκινήσει η παραλαβή των δώρων ?

More
22 Jul 2015 16:32 #165951 by Christos Danil
Αυτήν την απορία έχω και εγώ

Devilhunter_PS wrote: να ρωτήσω, έχω απαντήσει στο mail του διαγωνισμού για τα 10 χρόνια αλλά δεν έχω λάβει κάτι παραπάνω. Έχει ξεκινήσει η παραλαβή των δώρων ?

More
23 Jul 2015 00:34 #165983 by Τοπουζίδης Δημήτρης

DoUzOs wrote: ...vanauberjim, εγώ, μπαίνοντας απλά στην τελευταία σελίδα του topic για τον διαγωνισμό των 10 χρόνων, βρήκα το post σου στην σελίδα 69, στην 3η θέση των posts της σελίδας....

Δεν μου εμφάνιζε σελίδα 69 τουλάχιστον για μιάμιση ώρα, και δεν έφταιγε ο browser ούτε κάποιο refresh. Είχα δοκιμάσει και από το laptop, το desktop και το ipad. Τώρα φαίνεται κανονικά. Αφού σκεφτόμουν μήπως πρέπει να πάρει έγκριση πριν εμφανιστεί το κάθε post στο συγκεκριμένο θέμα.

More
23 Jul 2015 03:23 - 23 Jul 2015 03:24 #165986 by Βασιλης Γαλανος
Μιας και βλεπω οτι ολοι εχουν παρει το αρχικο mail πρεπει να ρωτησω και ελπιζω να μην κουραζω,αλλα δεν μου εχει ερθει τιποτα μεχρι τωρα.Δεν παιζει προφανως θεμα υπομονης κ.τ.λ. αλλα βλεπω και απο αλλα σχολια οτι ολοι μαλλον εχουν παρει το αρχικο τους mail και εγω τιποτα :(

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 23 Jul 2015 03:24 by Βασιλης Γαλανος.

More
23 Jul 2015 03:39 #165987 by Πιέρρος Φουστέρης
Για τελευταία φορά, θα πω πως θα περιμένετε για Ό,ΤΙ αφορά τον διαγωνισμό ένα e-mail με περαιτέρω πληροφορίες.

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
28 Jul 2015 14:07 #166329 by Γιώργος Αναστασίου
Απλα μια ερωτηση σχετικα με το διαγωνισμο. Στο μαιλ ελεγε θα υπαρξει ενημερωση εντος 10 ημερων για την παραλαβη του δωρου, αλλα το αυτο το διαστημα εχει περασει. Εχουμε καποιο αλλο νεο?

More
28 Jul 2015 14:35 #166333 by Μαριός Σαραντος
Συγνωμη καταλαθος εκανα 2 δημοσιευσεις για το διαγωνισμο απο τις οποιες η παλαιοτερα ειναι λαθος!!Εχω κανει ενα λαθακι σε αυτη αλλα και καταλαθος πατησα να την ξαναδημοσιευσω!! Μπορειτε να την διαγραψετε?

More
28 Jul 2015 16:43 #166342 by Πιέρρος Φουστέρης
Προς boyakadj: Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό είναι πάρα πολλές. Είναι λογικό να μην έχετε λάβει πολλοί ακόμη απάντηση. Κάποια στιγμή, θα το λάβετε.
Προς MS: Δεν κατάλαβα. Έκανες "καταλάθος" 2 δημοσιεύσεις και η πρώτη ήταν λάθος; Και, αντί να διορθώσεις το λάθος ή να διαγράψεις την πρώτη δημοσιεύση, έκανες καινούρια; Δώσε μας τα links με τις δημοσιεύσεις σου για να καταλάβουμε.

- Tyrion Lannister