Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
23 Jul 2013 22:05 #128964 by Βασίλης Καμακάρης

Bairak13 wrote: 7010 οι subscribers στο youtube...show me the money :)

Ήδη τρέχει ένας διαγωνισμός στο youtube, θα σας ανακοινώσουμε και για τον επόμενο απλώς λίγη υπομονή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jul 2013 22:29 #129447 by Γιώργος Κύρος
Παιδιά σήμερα είδα ότι 2 μέρες πριν μου είχατε στείλει μήνυμα για τον διαγωνισμό του All Stars Racing Transformed για το PC. Σήμερα απάντησα. Είχα δει ότι είχε νικήσει ένα άλλο παιδί και δεν κοίταξα τα PMs στο youtube μέχρι σήμερα που απάντησα κιόλας. Βασικά ήθελα να ρωτήσω αν το πρόλαβα xD
Το username μου στο YouTube είναι Nero968730 :)

More
29 Jul 2013 23:04 #129451 by Βασίλης Καμακάρης

IronMaiden666GR wrote: Παιδιά σήμερα είδα ότι 2 μέρες πριν μου είχατε στείλει μήνυμα για τον διαγωνισμό του All Stars Racing Transformed για το PC. Σήμερα απάντησα. Είχα δει ότι είχε νικήσει ένα άλλο παιδί και δεν κοίταξα τα PMs στο youtube μέχρι σήμερα που απάντησα κιόλας. Βασικά ήθελα να ρωτήσω αν το πρόλαβα xD

Έχεις προλάβει :)

More
29 Jul 2013 23:18 #129452 by Γιώργος Κύρος

Vasilis wrote:

IronMaiden666GR wrote: Παιδιά σήμερα είδα ότι 2 μέρες πριν μου είχατε στείλει μήνυμα για τον διαγωνισμό του All Stars Racing Transformed για το PC. Σήμερα απάντησα. Είχα δει ότι είχε νικήσει ένα άλλο παιδί και δεν κοίταξα τα PMs στο youtube μέχρι σήμερα που απάντησα κιόλας. Βασικά ήθελα να ρωτήσω αν το πρόλαβα xD

Έχεις προλάβει :)

Ωραία! Ευχαριστώ :D

More
20 Aug 2013 15:18 #130700 by Κώστας Λάβαρης
Το youtube κανάλι του GameWorld συμπλήρωσε 10.000 εγγραφές και άρχισε να μοιράζει δώρα! Οι subscribers αυξάνονται μέρα με τη μέρα και το GameWorld.gr δείχνει την ευγνωμοσύνη του κάνοντας έναν υπέροχο διαγωνισμό στο youtube.

[youtube:3bxke5gy]
[/youtube:3bxke5gy]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
06 Sep 2013 21:23 #131736 by Βασίλης Καμακάρης
Για να δούμε αν είστε γρήγοροι καθώς το gameworld δίνει 1 5 beta keys για το Hearthstone στους 15 πρώτους όποτε προλάβετε.

More
More
06 Sep 2013 23:06 #131763 by Βασίλης Καμακάρης
Ετοιμάστε στον στρατό σας καθώς το GameWorld κάνει διαγωνισμό για 5 Total War: Rome 2 για PC, καλή σας τύχη.

More
07 Sep 2013 10:55 #131823 by eliminator
Αν δηλώσω συμμετοχή τώρα(που δεν έχω πραγματικό ονοματεπώνυμο στο προφίλ μου) αλλά το αλλάξω και βάλω το πραγματικό μου πριν γίνει η κλήρωση είναι έγκυρη η συμμετοχή μου; Ή θα πρέπει να το έχω αλλάξει και να έχω βάλει το πργματικό από τη στιγμή που βάζω συμμετοχή;

More
07 Sep 2013 12:10 #131828 by Γιάννης Πετρόχειλος