Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συγχώνευση των forums 2012

Poll: Πως θέλετε να γίνει μία πιθανή συγχώνευση των forums? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ολοκληρωτική συγχώνευση
13 50%
Μερική συγχώνευση
13 50%
Τα forums να παραμείνουν ως έχουν
No votes 0%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
14 May 2012 17:46 #107826 by Παναγιώτης Σαμικός
+1 στα κορίτσια. Περιπτωση 2 και για μένα. Γιατί σε ένα μόνο forum για RPG δεν γίνεται να μπουν rpg και mmo ειναι παρα πολλα.

Παντως καλη η σκεψη σας και μεχρι τωρα κανεις δεν εχει επιλεξει την Περιπτωση 3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2012 17:51 #107827 by 1

Okami wrote: +1 στα κορίτσια. Περιπτωση 2 και για μένα. Γιατί σε ένα μόνο forum για RPG δεν γίνεται να μπουν rpg και mmo ειναι παρα πολλα.

Παντως καλη η σκεψη σας και μεχρι τωρα κανεις δεν εχει επιλεξει την Περιπτωση 3.

Damn Dude! Όχι και κορίτσια.. 8O

Μπορεί να αγαπάμε την Lara αλλά σε διαβεβαιώ πως την αγαπάμε καθαρά ετεροφυλοφιλικά! :P

Eκτός και αν νόμισες πως αυτή είναι η πραγματική φωτογραφία μου, οπότε.. :lol:

More
14 May 2012 17:53 #107828 by Παναγιώτης Σαμικός
A sorry then. Με παραπλάνησε το avatar!

More
14 May 2012 18:04 #107831 by Γρηγόρης
Θεωρώ καλύτερη λύση την πρώτη συγχώνευση για να είναι το κάθε game στην κατηγορία του. Και όπως αναφέρθηκε και πάνω υπάρχει και η αναζήτηση που πιστεύω μπορεί να λύσει τα χέρια κάποιου που ψάχνει κάτι συγκεκριμένο σε δευτερόλεπτα! Επίσης το forum με την πρώτη επιλογή κερδίζει σε εμφάνιση και οργάνωση.

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE

More
14 May 2012 18:08 #107832 by 1

Okami wrote: A sorry then. Με παραπλάνησε το avatar!

Χε χε no problem! ;)

Πάντως τώρα που παρατήρησα καλύτερα την δομή του φόρουμ, δεν μπορώ να καταλάβω τον ευρύτερο διαχωρισμό, RPG, Sports & Game Zone. Τα RPG & Sports είναι genres και θα πρέπει να βρίσκονται μαζί με τα υπόλοιπα genres (adventure, strategy, action, racing, ΜΜΟ etc) κάτω από μια ευρεία κατηγορία π.χ Games και τα λοιπά νήματα όπως, cheats, walkthroughs, videos, photos, guild recruitments etc σε μια άλλη ευρεία κατηγορία του τύπου π.χ Αbout Games.

More
14 May 2012 19:20 #107837 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Μερική συγχώνευση! Όχι να γίνουμε και τράπεζα. Όλα σ' ένα....

More
14 May 2012 20:14 #107848 by Νικολής Ασημάκης
Και εγώ ψήφισα τη μερική συγχώνευση. Έχοντας ζήσει την εποχή που στον τομέα rpg ειδικά δεν υπήρχε διαχωρισμός, αν κάποιος θέλει απλά να χαζέψει στον τομέα "άλλα rpg", είναι άσχημο να βρει 20 τόπικ για το WoW ξέρω 'γω. Ήδη είναι λίγο χασούρα που υπάρχουν μέσα και τόπικ για pen & paper παιχνίδια.

More
14 May 2012 20:22 #107850 by Γιώργος
Κατά την γνώμη μου πιστεύω θα ήταν καλύτερη η ολοκληρωτική συγχώνευση.
Το κάθε παιχνίδι στο είδος του.

More
14 May 2012 21:38 #107853 by Γιάννης Μπόκας
Εγώ επιλέγω το "Ολοκληρωτική συγχώνευση", γιατί έτσι πιστεύω πως θα υπάρχει καλύτερη οργάνωση στις συζητήσεις, χωρίς οι χρήστες να ψάχνουν την σωστή θεματική ενότητα.

More
14 May 2012 23:45 #107859 by Δημήτρης Κρεμύδας
Νομίζω ότι η "Ολοκληρωτική συγχώνευση" θα είναι καλύτερη για τους χρήστες. Θα είναι χωρισμένο κατα είδος οπότε θα τον διευκολύνει να βρει αυτό που θέλει και θα έχει καλύτερη εικόνα το Forum.