Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συγχώνευση των forums 2012

Poll: Πως θέλετε να γίνει μία πιθανή συγχώνευση των forums? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ολοκληρωτική συγχώνευση
13 50%
Μερική συγχώνευση
13 50%
Τα forums να παραμείνουν ως έχουν
No votes 0%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
14 May 2012 14:54 #107812 by Μάνος Γρυπάρης
Πιστεύετε ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποια νέα συγχώνευση των forums κάποιων συγκεκριμένων games? Κι αν ναι σε τι κλίμακα?

Περίπτωση 1η:
Ολοκληρωτική συγχώνευση των forums συγκεκριμένων games.

Τα forums Fifa, Pro, Football Manager συγχωνεύονται στα "Sports".
Τα Blizzard, NCsoft, JRPG, MMORPG και "Άλλα RPG" συγχωνεύονται στο "RPG/MMORPG".

Περίπτωση 2η:
Μερική συγχώνευση των forums συγκεκριμένων games.

Τα forums "Blizzard, NCsoft" συγχωνεύονται στο "MMORPG".
Τα "Άλλα RPG", "JRPG" συγχωνεύονται στο "RPG".
(Προαιρετικά:) Στα αθλητικά games, τα Fifa-Pro-Άλλα Αθλητικά Games συγχωνεύονται στο "Football Games" και το Football Manager στο "Manager Games" μαζί με τα άλλα topics.

Περίπτωση 3η:
Τα forums παραμένουν ως έχουν.

No comments.

Ψηφίστε και αιτιολογήστε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2012 15:13 #107814 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Θεωρώ καλή ιδέα τη μερική συγχώνευση.
Από τη μία οι πολλές εξειδικευμένες κατηγορίες είναι περιττές.
Από την άλλη με πολύ γενικευμένες θα είναι δυσκολότερο να βρει κάποιος ένα συγκεκριμένο topic.
Μία μέση λύση όπου κάποιος, όπως αναφέρεις στο παράδειγμα, μπορεί να βρει topic για ένα παιχνίδι σε custom επεξηγηματικές κατηγορίες ακούγεται καλύτερο.

More
14 May 2012 15:15 #107815 by Βασίλης Βασιλός
Πιστεύω πως η πρώτη περίπτωση είναι πιο καλή. Κατατάσσοντας κάθε παιχνίδι ανάλογα με το είδος του, χωρίς να υπάρχουν forums συγκεκριμένων games, εξοικονομείται χώρος στην πρώτη σελίδα του forum που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για άλλα θέματα. Εξάλλου υπάρχει πάντα η αναζήτηση, που τρώει μόλις 15-20 δευτερόλεπτα από τον χρόνο κάποιου που θέλει να ψάξει κάτι συγκεκριμένο.

More
14 May 2012 15:35 #107816 by Kostas Milonas
Συμφωνω και εγω με την πρωτη επιλογη για καλυτερη οργανωση & εμφανιση και απλα να γινονται pinned καποια σημαντικα θεματα ωστε να ειναι πανω πανω...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
14 May 2012 15:45 #107817 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Σϋμφωνω και εγώ με την πρώτη περίπτωση. Βασικά αυτές είναι οι ευρύτερες κατηγορίες στις οποίες ανήκουν τα συγκεκριμένα Games και θεωρώ λογικό να βρίσκονται πχ τόσο το FIFA όσο και το PRO σε μια γενικότερη κατηγορία "Sports" Συν ότι γίνεται και πιο "μαζεμένη" η σελίδα του Forum. Κατα λάθος βεβαια ψήφισα τη δεύτερη περίπτωση, μερική συγχώνευση, αλλά είμαι υπέρ της ολικής συγχώνευσης.

More
14 May 2012 15:53 #107818 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Η πρώτη επιλογή δεν μου ακούγεται και άσχημη. Η δομή των forums δεν μου αρέσει και τόσο. Προσωπικά θα ήθελα και άλλα κεφάλια να κοπούν, αλλά σε αυτό το σημείο η ανακατανομή των threads ανάλογα με την πλατφόρμα δεν ακούγεται λογική πρόταση. Kαλά είμαστε και με το συμμάζεμα sports και rpg.

More
14 May 2012 16:14 #107819 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ προτείνω ολοκληρωτική συγχώνευση και ουσιαστικά να ταξινομηθούν τα παιχνιδια σε πολύ βασικές κατηγορίες sports, racing, adventure, action, rpg, fighting, puzzle, strategy.

More
14 May 2012 16:30 #107820 by Μανώλης Παπαστεργιανός
Καλύτερα μερική συγχώνευση γιατί ειδικά τα RPG από τα MMORPG πιστεύω πρέπει να ξεχωρίζουν.Δε χάθηκε ο κόσμος για 2 forums παραπάνω.

More
14 May 2012 17:32 #107824 by 1
Επέλεξα την επιλογή νο2 για μερική συγχώνευση, μόνο και μόνο γιατί δεν συμφωνώ με την συνένωση των ΜΜΟ με τα RPG της πρώτης.

Εγώ θεωρώ πιο σωστό το μάζεμα ανάλογα με το genre, έτσι fifa, pro, manager, μπαίνουν σε κατηγορία "Sport simulators" ή απλά "Sport" χωρίς όμως την ένωση των ΜΜΟ και των RPG. Άλλη κατηγορία πρέπει να είναι τα ΜΜΟ και άλλη τα RPG γενικά.

Γενικά συμφωνώ με την κατηγοριοποίηση του Lordwinter προσθέτοντας όμως την κατηγορία ΜΜΟ.

More
14 May 2012 17:43 #107825 by Αγγελική Νεβσεχιρλίογλου
Προσωπικά θεωρώ τη μερική συγχώνευση καλύτερη λύση, χρειάζονται μεν λιγότερες κατηγορίες, αλλά όχι σε σημείο που θα γίνει δύσκολο να βρεις κάτι πιο συγκεκριμένο, πχ. στο παράδειγμα RPG/MMORPG πρέπει να υπάρχει πιστεύω διαφορετική κατηγορία, από τη στιγμή που μιλάμε για διαφορετικά είδη games ουσιαστικά. Αλλά ο τωρινός διαχωρισμός είναι νομίζω υπερβολικός, και κάνει το forum σχετικά δύσχρηστο.