- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ρεσι, αφού μου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσω μια κονσόλα που σε μερικά χρόνια θα είναι συλλεκτικά, αφού μόνο οι 60αρες παίζουν και παιχνίδια από το ps2, είδη από το ψάξιμο που έχω κάνη έχω δει ότι οι 60αρες πωλούνε ακριβότερα από της υπόλοιπες.piperaki wrote: Λοιπόν μου φάνηκε τελείως κουλό όλο αυτό γιατί όπως είπες έχουν βγει κάποια πακέτα στον γερμανό σωστά ;; είπες κάτι για 400 ευρώ και ότι εσύ δίνεις 350 για την κονσόλα. Σκέψου λίγο το χρόνο που σου πήρε να γραψεις το κείμενο να το ποστάρεις σε τόσες σελίδες, μέτα έχεις να διαβάσεις τα μνμ που έλαβες - θα λάβεις μετά τι άλλο ;;; Να συναντησεις τα άτομα να δοκιμάσεις και την κονσόλα και όλα αυτά για να γλυτώσεις 50 ευρω. Ε δεν αξίζει φίλε καλύτερα να το πάρεις brand new να μυρίσεις και το καινούργιο πλαστικό που λέει ο λόγος.
Αν γνωρίζεις από video game (που για να είσαι μέλος σε αυτό το site γνωρίζεις) θα σου πω κάποιες από της κονσόλες που έχω και θα μου πεις πόσο εύκολα μπορείς να τις βρεις.piperaki wrote: και οι 80 αρες παίζουν τα παιχνίδια του 2. Δηλαδή έχεις και το psx και το psone και το ps2 και το psp και το psp lite ;;; φίλε συλεκτικό πλέον δεν είναι τίποτα.
saxo wrote:
piperaki wrote: Σε κάτι Βρετανικά sites με συλλέκτες το SEGA MASTER SYSTEM 1 το είχα βρει 220 euro και μου πετάχτηκαν τα ματιά έξω.
roronoa wrote:
saxo wrote:
piperaki wrote: Σε κάτι Βρετανικά sites με συλλέκτες το SEGA MASTER SYSTEM 1 το είχα βρει 220 euro και μου πετάχτηκαν τα ματιά έξω.
η το παιρνεις 5-10 $ απο το e-bay
Καλά αυτό είναι σίγουρο, εκεί μπορείς να βρεις ότι θέλεις.roronoa wrote:
saxo wrote:
η το παιρνεις 5-10 $ απο το e-bay