- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Έχω βάλει την ζήτηση σε 7 διαφορετικά sites από προχθές, και hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha έχω μέχρι τώρα 6 διαφορετικές προτάσεις.piperaki wrote: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha fantazomai oti to mail box sou exei fullarei. sorry gia ton sarkasmo alla eleos perimeneis na sou steilei kapoios prosfora ????????
Γιατί σου φαίνεται περίεργο;piperaki wrote: 6 προσφορές σοβαρά;;; Περίεργο μου φαίνεται εγώ αν αποφάσιζα να το πουλήσω θα το έδινα σε κάνα φιλαράκι δεν θα έμπαινα σε ολη αυτή την διαδικασία.
Όχι ρεσι, γιατί να τσακωθούμε;Freak wrote: Ενταξει παιδια, ο piperaki παραξενευτηκε απο τις πολλες του Saxo και ο πρωτος ηθελε απλα να ειναι σιγουρος για την αγορα του. Απλα Saxo θα μπορουσες να ειχες βαλει απο την αρχη, ''Ζηταω ps3 80gb μεχρι την ταδε τιμη, αρκει να το δοκιμασω πρωτα''.
Δεν τρεχει τιποτα, μην τσακωνεστε
Σωστά, πρέπει να δοκιμάσω και μια ταινία blu-ray.Freak wrote: Ναι, αν δουλευει σωστα παρτο. Δοκιμασε και μια ταινια blu-ray. Αν δεν εχεις στην αναγκη νοικιασε μια. Για πες μου λιγο, για ποιο λογο το πουλαει? Και πως γινεται να εχει εγγυηση? Το 60αρι εχει τελειωσει για πανω απο 1 χρονο.