Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΜΕ

More
27 Jan 2009 08:35 - 22 Mar 2009 11:29 #50137 by saxo
ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΜΕ was created by saxo
ΒΡΕΘΗΚΕ
Last edit: 22 Mar 2009 11:29 by saxo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jan 2009 00:59 #50146 by piperaki
Replied by piperaki on topic ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΜΕ
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha fantazomai oti to mail box sou exei fullarei. sorry gia ton sarkasmo alla eleos perimeneis na sou steilei kapoios prosfora ????????

More
28 Jan 2009 09:16 #50149 by saxo
Replied by saxo on topic ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΜΕ

piperaki wrote: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha fantazomai oti to mail box sou exei fullarei. sorry gia ton sarkasmo alla eleos perimeneis na sou steilei kapoios prosfora ????????

Έχω βάλει την ζήτηση σε 7 διαφορετικά sites από προχθές, και hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha έχω μέχρι τώρα 6 διαφορετικές προτάσεις.
Έτσι κι’αλιος δεν ψάχνω να το πάρω κοψοχρονιά, για ένα παιχνίδι και δυο χειριστήρια δίνω μέχρι 350euro αν υπάρχει μαζί και εγγύησεί, παραπάνω είναι εκμετάλλευση.

More
28 Jan 2009 11:51 #50150 by piperaki
Replied by piperaki on topic ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΕΜΕ
6 προσφορές σοβαρά;;; Περίεργο μου φαίνεται εγώ αν αποφάσιζα να το πουλήσω θα το έδινα σε κάνα φιλαράκι δεν θα έμπαινα σε ολη αυτή την διαδικασία.

More
28 Jan 2009 15:43 #50155 by saxo

piperaki wrote: 6 προσφορές σοβαρά;;; Περίεργο μου φαίνεται εγώ αν αποφάσιζα να το πουλήσω θα το έδινα σε κάνα φιλαράκι δεν θα έμπαινα σε ολη αυτή την διαδικασία.

Γιατί σου φαίνεται περίεργο;
Ούτε κλέφτης είμαι ούτε τίποτα, μάλιστα ζητώ να το τσεκάρω πριν το πάρω στον χώρο του πουλητή, αν τα βρω όλα ο.κ, του δίνω τα λεφτά και το παίρνω, χέρι με χέρι.
Δεν είμαι παράλογος, μάλιστα κάπου το παρεξήγησαν κι’ολας, ότι μήπως το θέλω και με 100 euro να το βρω.
Είναι θέμα κοινής λογικής, για ένα 80αρι ας πούμε με δυο χειριστήρια και ένα παιχνίδι αν δεν είναι σκισμένο το μηχάνημα δίνω μέχρι και 350 euro.
Μετά, αν όλα αυτά δίνονται με ένα 40αρι, δίνω μέχρι 330 euro.
Αν όλα αυτά είναι με κονσόλες ξεσκισμένες τότε άντε να τους ζητήσω άμα θέλουν να ρίξουν κανένα 20αρικο παρακάτω.
Έμπορας είμαι φίλε μου και ξέρω τι συμβαίνει, δεν θέλω κανένα να κοροϊδέψω, μια κονσόλα ps3 θέλω με τα απαραίτητα.
Θα μπορούσα να ψάχνω να την βρω και να γίνει η αγορά μέσω αποστάσεις, δηλαδή να βάλω τα χρήματα σε κάποιον στον λογαριασμό του και να μου την στήλη, αλλά ούτε αυτός θα μου είχε εμπιστοσύνη αλλά ούτε κι’εγω δεν θα του είχα αν δεν την δοκιμάσω πριν, γι’αυτό αναφέρω ότι είναι απαραίτητο να μου επιτρέψουν να την δοκιμάσω πρώτα και μάλιστα σε δικό τους χώρο και δικιά τους TV.
Πες μου τι λάθος έκανα και με ειρωνεύτηκες στο πρώτο σου post;

More
28 Jan 2009 16:29 #50157 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ενταξει παιδια, ο piperaki παραξενευτηκε απο τις πολλες του Saxo και ο πρωτος ηθελε απλα να ειναι σιγουρος για την αγορα του. Απλα Saxo θα μπορουσες να ειχες βαλει απο την αρχη, ''Ζηταω ps3 80gb μεχρι την ταδε τιμη, αρκει να το δοκιμασω πρωτα''.

Δεν τρεχει τιποτα, μην τσακωνεστε :wink:

More
28 Jan 2009 16:48 #50163 by saxo

Freak wrote: Ενταξει παιδια, ο piperaki παραξενευτηκε απο τις πολλες του Saxo και ο πρωτος ηθελε απλα να ειναι σιγουρος για την αγορα του. Απλα Saxo θα μπορουσες να ειχες βαλει απο την αρχη, ''Ζηταω ps3 80gb μεχρι την ταδε τιμη, αρκει να το δοκιμασω πρωτα''.

Δεν τρεχει τιποτα, μην τσακωνεστε :wink:

Όχι ρεσι, γιατί να τσακωθούμε;
Δεν έχω τίποτα με το παιδί.
Να εξηγήσω λίγο γιατί τα γραφώ τόσο αναλυτικά.
Μένω στο νησί, ας πούμε ότι κάνω την αγορά από κάποιον αλλά δεν έχει απόδειξη για να βρίσκετε μέσα στην εγγυηση και δεν δέχεται να το τσεκάρω, το παίρνω και κατεβαίνω στο νησί, μετά από μια εβδομάδα κάτι παθαινει, τι κάνω τώρα;
Σίγουρα δεν θα φταίει ο πουλητής, μετά την απομάκρυνση λένε ουδέ λάθος αναγνωρίζεται, θα φταίω εγώ που δέχτηκα να κάνω την αγορά αυτή, μετά σιγά να μιν τον ξανά βρω.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω περάσει και πόσες κοροϊδίες μου έκανα παλιά που παράγγελνα από τα περιοδικά παιχνίδια.
Να, έχω βρει τώρα ένα πακέτο πολύ καλό, μου δίνη το παιδί 40αρα κονσόλα με ένα χειριστήριο και 5 παιχνίδια στα 400 euro, από αυτά τα παιχνίδια θα κρατήσω το ένα που μου αρέσει και τα άλλα τέσσερα θα τα πουλήσω σε κατάστημα που παίρνει τα μεταχειρισμένα παιχνίδια, στην ξεφτίλα άμα τα πάρει θα τα πάρει λέω εγώ 15 euro το ένα (μπορεί να τα παίρνει και με 20 euro), και 15 euro λοιπόν να μου τα πάρει, αμέσως έχω ξανά στην τσέπη μου 55 euro, οπότε θα είναι σαν να έχω αγοράσει το μηχάνημα στα 345 euro.
Καλά δεν κάνω και το ψάχνω αναλυτικά το θέμα;

More
28 Jan 2009 19:16 #50166 by saxo
Παιδιά θέλω την γνώμη σας.
Μου δίνουν 60αρα κονσόλα (αυτήν που παίζει και παιχνίδια PS2) με δυο χειριστήρια, ένα ασιρματο και ένα ενσύρματο, με τέσσερα παιχνίδια, εγγυηση για έξη μήνες ακόμα, και έχει κατεβάσει από την SONY επιπλέον 18 παιχνίδια και είναι στην μνήμη της κονσόλας.
Δέχθηκε να το τσεκάρω όση ώρα θέλω.
Τιμή, 350 euro ακατέβατα.
Πιστεύω ότι είναι εξαιρετική περίπτωση, τι λέτε;

More
28 Jan 2009 19:57 #50169 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ναι, αν δουλευει σωστα παρτο. Δοκιμασε και μια ταινια blu-ray. Αν δεν εχεις στην αναγκη νοικιασε μια. Για πες μου λιγο, για ποιο λογο το πουλαει? Και πως γινεται να εχει εγγυηση? Το 60αρι εχει τελειωσει για πανω απο 1 χρονο.

More
28 Jan 2009 20:09 #50171 by saxo

Freak wrote: Ναι, αν δουλευει σωστα παρτο. Δοκιμασε και μια ταινια blu-ray. Αν δεν εχεις στην αναγκη νοικιασε μια. Για πες μου λιγο, για ποιο λογο το πουλαει? Και πως γινεται να εχει εγγυηση? Το 60αρι εχει τελειωσει για πανω απο 1 χρονο.

Σωστά, πρέπει να δοκιμάσω και μια ταινία blu-ray.
Το πουλάει γιατί το βαρέθηκε απ’ότι λέει.
Τον ρώτησα κι’εγω πώς γίνεται να έχει ακόμα εγγυηση και μου είπε ότι όταν αγοράσεις το PS3 έχεις οπωσδήποτε εγγυηση δυο ετών, και αυτός βρίσκετε ακόμα μέσα στην εγγυηση, θα μου την δώσει μου είπε.
Αποκλείετε να μου λέει ψέματα αφού θα μου δήξη τα χαρτιά που την πήρε και όλα τα συναφή.
Αυτό που με ικανοποίησε ήταν ότι μου λέει να το τσεκάρω όση ώρα και όπως θέλω.