Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το αυγό και τα κινητά!

More
20 Sep 2010 20:29 #79026 by Νικολής Ασημάκης

TheReaper wrote: 15 λεπτά στο κινητό είναι 60% στειρότητα.

Η λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού! Μοιράστε κινητά και κάρτες χρόνου στο λαό!

Alcatraz wrote: Σιγά ρε; Δεν είναι τίποτα. Επιδή θα ακούσουν και άλλοι? Τους γράφω όλους. Λίγα είναι τα μυστικά, αυτά που έχω εγώ... και όταν έρχεται η ώρα θα αποκαλυφθούν. Και την γνώμη για τον άλλων την του πετάω στα μούτρα και όχι πισώπλατα. Οπότε και να με ακούσουν δεν με πειράζει! Εσένα γιατί σε πειράζει η ανοιχτή ακρόαση;

Πλάκα μου κάνεις; Εδώ το να είσαι σε λεωφορείο για παράδειγμα και να ακούς κάποιον να μιλάει δυνατά στο κινητό είναι κάπως σπαστικό και προκαλεί αμηχανία, ειδικά άμα αναλύει κάποιες απόψεις για θέματα. Φαντάσου να ακουγόντουσαν και οι απαντήσεις, διπλό το κακό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2010 23:18 #79035 by Ιβάν

Nikolis wrote: Πλάκα μου κάνεις; Εδώ το να είσαι σε λεωφορείο για παράδειγμα και να ακούς κάποιον να μιλάει δυνατά στο κινητό είναι κάπως σπαστικό και προκαλεί αμηχανία, ειδικά άμα αναλύει κάποιες απόψεις για θέματα. Φαντάσου να ακουγόντουσαν και οι απαντήσεις, διπλό το κακό.

Εμένα μια χαρά μου ακούγεται! Ο καθένας κοιτάει την δουλειά του. Δημοκρατία δεν έχουμε? Ότι θέλουμε κάνουμε. Αν τον άλλον τον πειράζει τότε να πάρει άλλο λεωφορείο.

More
21 Sep 2010 00:22 #79040 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: Εμένα μια χαρά μου ακούγεται! Ο καθένας κοιτάει την δουλειά του. Δημοκρατία δεν έχουμε? Ότι θέλουμε κάνουμε. Αν τον άλλον τον πειράζει τότε να πάρει άλλο λεωφορείο.

Έχεις παρανοήσει την έννοια της δημοκρατίας... Η δημοκρατία δεν είναι να κάνω ότι θέλω όποτε θέλω... Είναι να κάνω κάτι που θέλω μεν, αλλά χωρίς να ακυρώνω τα θέλω του άλλου, η χρυσή τομή.

More
21 Sep 2010 00:41 #79044 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote:

Alcatraz wrote: Εμένα μια χαρά μου ακούγεται! Ο καθένας κοιτάει την δουλειά του. Δημοκρατία δεν έχουμε? Ότι θέλουμε κάνουμε. Αν τον άλλον τον πειράζει τότε να πάρει άλλο λεωφορείο.

Έχεις παρανοήσει την έννοια της δημοκρατίας... Η δημοκρατία δεν είναι να κάνω ότι θέλω όποτε θέλω... Είναι να κάνω κάτι που θέλω μεν, αλλά χωρίς να ακυρώνω τα θέλω του άλλου, η χρυσή τομή.

H ελευθερία σου σταματάει εκεί που αρχίζει η δική μου. Κι αφού εγώ έχω ελευθερία σε ένα ήσυχο περιβάλλον, εσύ δεν μπορείς να μου τη στερήσεις ακόμη κι αν έχεις την ελευθερία να μιλάς με ανοιχτή ακρόαση στο λεωφορείο.

More
21 Sep 2010 00:47 #79046 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το αυγο και το κινητο.... πολυ fail πειραμα....

ΕΙΣΤΕ OFF TOPIC ΟΛΟΙ ΣΑΣ :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Sep 2010 01:03 #79049 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote: Το αυγο και το κινητο.... πολυ fail πειραμα....

ΕΙΣΤΕ OFF TOPIC ΟΛΟΙ ΣΑΣ :mrgreen:

Ενώ στο άλλο topic που μόνο προξενιό δεν κάνουμε είμαστε on topic!

More
21 Sep 2010 07:31 #79050 by Ιβάν
Εντάξει ρε παιδιά αυτό είναι το πρόβλημα? Το θέμα είναι να μην γίνει το κεφάλι μας τσουρέκι! Για αυτό και προτείνω ανοιχτή ακρόαση. Το πολύ 1 με 1:30 ώρα βρίσκεστε στο λεωφορείο.

Υ.Γ. Reaper στο άλλο τοπικ δεν είμαστε off! Λέγετε "πως να ρίξετε μια γυναίκα" και μου μαθαίνετε το πως.

More
21 Sep 2010 14:15 #79065 by Lalo007
Παντως Alcatraz θα συμφωνησω οτι δεν εχεις καταλαβει απολυτα την εννοια της δημοκρατιας.Οπως και με το graffity αν θυμασε,ετσι και τωρα με την ανοιχτη ακρωαση,εχεις παραποιησει την εννοια.