Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το αυγό και τα κινητά!

More
20 Sep 2010 18:07 #79007 by Νικολής Ασημάκης

aposperittis wrote: Και πρόσεξε αναφέρει μόνο το κινητό, για βάλε τώρα ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματο Internet, κεραίες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και όλα αυτά τα ραδιοκύματα που βρίσκονται γενικότερα στον αέρα και στην ατμόσφαιρα

anapospastos wrote: Ψέματα είναι. Άμα ήταν έτσι τα 16χρονα που μιλάνει 2 και 3 ώρες τη μέρα δεν θα υπήρχαν :cool:

Αν συνδιαστούν αυτά τα δύο πιστεύω πως φαίνεται πως είναι ολίγον αδύνατον το θέμα. Ότι έχουν αρνητικές επιπτώσεις έχουν, αλλά το θεωρώ απίθανο να "βράζεις αυγό".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2010 18:21 #79010 by Aνέστης Αδαμίδης
Eγώ ένα πράγμα ξέρω και αυτό μου το είπε τεχνικός που δουλεύει σε κατάστημα επισκευής κινητών: 15 λεπτά στο κινητό είναι 60% στειρότητα. Και στην κωλότσεπη να το έχεις πάλι επηρεάζει τα γενετικά όργανα και προκαλεί στειρότητα.

More
20 Sep 2010 19:00 #79016 by Lalo007

TheReaper wrote: Eγώ ένα πράγμα ξέρω και αυτό μου το είπε τεχνικός που δουλεύει σε κατάστημα επισκευής κινητών: 15 λεπτά στο κινητό είναι 60% στειρότητα. Και στην κωλότσεπη να το έχεις πάλι επηρεάζει τα γενετικά όργανα και προκαλεί στειρότητα.

:ekpliksi: :ekpliksi: :ekpliksi: Τωρα εμεινα...Αν και δεν χρησιμοποιω τρελα κινητο.Για σκεψου αυτους που ειναι ολη μερα στα κινητα...πωπω...τρελαααα.

More
20 Sep 2010 19:14 #79017 by Aνέστης Αδαμίδης
Mία είναι η λύση. Ακουστικό Bluetooth. Δηλαδή εγώ αυτό ξέρω ότι είναι το λιγότερο επιβλαβές για την υγεία. Έχεις το κινητό στο 1 μέτρο και μιλάς στο τηλέφωνο όσο θες.

More
20 Sep 2010 19:15 #79018 by Lalo007
Εχω ενα bluetooth αλλα δεν το χρησιμοποιω γιατι καταναλωνει πολυ μπαταρια. :-k

More
20 Sep 2010 20:04 #79021 by Ιβάν
Μην νομίζεις Reaper ότι το bluetooth είναι καλύτερο! Χειρότερο είναι. Ανοιχτή ακρόαση είναι η καλύτερη λύση! :mrgreen:

More
20 Sep 2010 20:07 #79022 by Lalo007
Και οταν εισαι εκτος σπιτιου πως θα μιλας?Με ανοιχτη ακρωαση? :bduh:

More
20 Sep 2010 20:13 #79023 by Ιβάν
Σιγά ρε; Δεν είναι τίποτα. Επιδή θα ακούσουν και άλλοι? Τους γράφω όλους. Λίγα είναι τα μυστικά, αυτά που έχω εγώ... και όταν έρχεται η ώρα θα αποκαλυφθούν. Και την γνώμη για τον άλλων την του πετάω στα μούτρα και όχι πισώπλατα. Οπότε και να με ακούσουν δεν με πειράζει! Εσένα γιατί σε πειράζει η ανοιχτή ακρόαση;

More
20 Sep 2010 20:16 #79024 by Lalo007
Καταρχην πολυ κακη ποιοτητα ηχου.Επειτα ενοχλει τους υπολοιπους.Δεν γινεται να μην σε κλειστο χωρο και να μιλαω ανενοχλητος με ανοιχτη ακρωαση.Περιμενω στην ουρα για τον ΟΤΕ και ξαφνικα με παιρνει η κοπελα για παραδειγμα.Τι θα κανεις μετα?Θα μιλας ανοιχτη ακρωαση?Η καθεσαι σε καποιο εστιατοριο,goodies ή καφετερια.Γινεται να μιλας με ανοιχτη ακρωαση?

More
20 Sep 2010 20:17 #79025 by Dark Azazel
Δεν παιζει. Πριν απο λιγο τελειωσα 65 λεπτη ομιλια.