Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελάτε καλεσμένοι στους Users

More
10 Feb 2011 17:45 #89570 by Aνέστης Αδαμίδης
Λοιπόν, αν μέχρι αύριο δεν πει κανένας, θα πάω εγώ για καλεσμένος εκπομπής που έχω και καιρό να πάω. Δυστυχώς εχθές και προχθές δεν πρόλαβα να ακούσω την εκπομπή λόγω εξωτερικών υποχρεώσεων(άσχετο).

Επομένως, αν δεν θέλει να πάει άλλος θα πάω εγώ και με τον Μάνο Γρυπάρη θα μιλήσουμε για το GameCrush.com και πάντα όλα sprechen. :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Feb 2011 11:52 #90335 by Μάνος Γρυπάρης

TheReaper wrote: Επομένως, αν δεν θέλει να πάει άλλος θα πάω εγώ και με τον Μάνο Γρυπάρη θα μιλήσουμε για το GameCrush.com και πάντα όλα sprechen. :mrgreen:

Έχει μία θέση για σήμερα αν σε ενδιαφέρει. Ήταν αν έρθει ο Βαγγέλης από Βάρη αλλά το ακύρωσε για τη μεθεπόμενη.

Και μπορούμε να μιλάμε και μισή ώρα για το Gamecrush! Επίσης μπορείτε να κάνετε και έρευνα να δείτε αν δέχονται τα κορίτσια στο free χωρίς χρήμα (υπάρχει επιλογή από τα Settings) για να κάνουμε σωστό ρεπορτάζ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Feb 2011 12:23 #90336 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλώς, αν είναι θα έρθω σήμερα.

Edit: Άκυρο δεν θα μπορέσω να έρθω τελικά. Πρέπει να πάω κάπου και δεν είμαι σίγουρος αν θα προλάβω να έρθω από τον σταθμό. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ακούσω καν την εκπομπή.

Edit 2: Άκυρο το προηγούμενο άκυρο, τελικά θα μπορέσω να έρθω για εκπομπή. Τα λέμε στις 21.30 στον αέρα του Sentra.

More
01 Apr 2011 00:53 #91550 by Aνέστης Αδαμίδης
Υο, Dragin, τι λες; Πάμε αύριο μαζί;

More
01 Apr 2011 01:39 #91554 by Μάνος Γρυπάρης
Παιδιά τελικά έχουμε κλείσει ήδη καλεσμένο.
Στο εξής όποιος από τους ακροατές ενδιαφέρεται να έρθει καλεσμένος ας με κάνει add στο MSN ( hardcoregr@yahoo.com ) πριν κάνει post εδώ, για να συννενοούμαστε έγκαιρα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 May 2011 14:07 #93212 by Άγγελος Φασούλης
Θέλω να έρθω ως guest στους Users!(Tην άλλη εβδομάδα)

More
17 May 2011 19:59 #93503 by Μάνος Γρυπάρης
Οκ, σας περιμένουμε κανονικά. 21:15 να είστε στο στούντιο. Στείλε μου στο MSN τα ονοματεπώνυμά σας.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
27 May 2011 14:25 #93993 by Despoina
Καλησπέρα σε όλες και όλους! Η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες δεν ασχολούμαστε και πολύ με τα videoπαιχνίδια, ειδικά με μερικά που είναι πολύ περίπλοκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε να παίζουμε! Νομίζω ότι αρκετοί από εσάς θα παραδεχτείτε ότι τα παιχνιδάκια του Facebook είναι καθαρά γυναικείο άθλημα!

Θα ήθελα λοιπόν να έρθω στην εκπομπή σας (και σήμερα αν θα θέλατε) στον Sentra και να μιλήσουμε μαζί! Βέβαια δεν ξέρω πως ακριβώς να έρθω στον σταθμό σας, αλλά πιστεύω οτι θα μου πείτε εσείς!

[center:39xex2ys]♥ facebook[/center:39xex2ys]

More
27 May 2011 16:09 #93996 by Γιάννης Μπόκας
Ωραία, στείλε μου στο MSN xyannis@gmail.com το όνομα σου και θα σου πω πως θα έρθεις στο στούντιο. Θα πρέπει να είσαι εκεί στις 21:15.

More
02 Jun 2011 16:38 #94188 by Βασίλης Βασιλός
Θελω να ερθω ως Guest στους Users!!