Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Versus ακροατών

More
03 Sep 2010 13:55 #77737 by GoldString
Replied by GoldString on topic Versus ακροατών
χ0α0χα0χα0χα0 :mrgreen: :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2010 02:40 #77986 by Μάνος Γρυπάρης
Συγγνώμη ρε Alcatraz, Goldstring, αλλά πόσο μυαλό μπορεί να έχετε για να μην καταλαβαίνετε τι σημαίνει χιούμορ??! Απλά έλεος!! Grow up! :icon what:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Sep 2010 17:31 #78438 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχω μια ιδέα για το παιχνίδι, αν και είναι λίγο αργά για κάτι τέτοιο. Θα μπορούσατε να το κάνετε multiple choice το παιχνίδι με λίγα δευτερόλεπτα για την απάντηση. Πιστεύω πως θα λειτουργήσει αρκετά καλά έτσι. Δεν ξέρω βέβαια πως το σκέφτεστε κι εσείς παιδιά, Μάνο, Κώστα;

More
13 Sep 2010 19:28 #78447 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Απο την αρχη υπηρχε η σκεψη για quiz ερωτησεων. Το πιο δικαιο που ειχα σκεφτει ηταν να βαζαμε μια φωτογραφια και 2 ακροατες να εβρισκαν το παιχνιδι το οποιο φαινεται :wink:

Ειναι υπο κατασκευη ακομα...

More
13 Sep 2010 21:09 #78449 by Aνέστης Αδαμίδης
Αυτό βέβαια πάει μόνο από τηλεόραση. Δηλαδή θα το κάνεις στο MTV αυτό θέλω να πω. Αλλιώς από ράδιο πως να γίνει;

More
14 Sep 2010 02:34 #78467 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Versus ακροατών

TheReaper wrote: Αυτό βέβαια πάει μόνο από τηλεόραση. Δηλαδή θα το κάνεις στο MTV αυτό θέλω να πω. Αλλιώς από ράδιο πως να γίνει;

Ε βέβαια.Εκτός και αν την ανέβαζαν στο forum αλλά Games Quiz... :roll:

More
18 Oct 2010 17:07 #82042 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Versus ακροατών
Τελικά τι έγινε με το παιχνίδι που λέγατε? Δεν θα το εφαρμόσετε τελικά ή δεν το ζητάει κανείς?

Manos wrote: Συγγνώμη ρε Alcatraz, Goldstring, αλλά πόσο μυαλό μπορεί να έχετε για να μην καταλαβαίνετε τι σημαίνει χιούμορ??! Απλά έλεος!! Grow up! :icon what:

Ένταξη ρε συ Μάνο. Εγώ το πήρα στα σοβαρά γιατί ξαφνιάστηκα έτσι όπως το είπες. Και επίσης οι users για μένα είναι ιερό πράμα. Μου έρχεται να βάλω τα ακουστηκά στα αγγλικά για να μην σας χάνω! :(

More
18 Oct 2010 17:36 #82054 by Andr
Replied by Andr on topic Versus ακροατών
θα γινει ποτε αυτο ή και εσεις θα το κανετε??

More
18 Oct 2010 17:38 #82055 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Xaxa, Alcatraz ευχαριστουμε για την υποστηριξη, συγχωρεμενος :mrgreen: Προς το παρον δεν θα το εφαρμοσουμε το παιχνιδακι, ειμαστε απασχολημενοι με το να σας δινουμε games και κονσολες! Αναμενεται στα ακουστικα σας!