Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Versus ακροατών

More
02 Sep 2010 14:15 #77635 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Versus ακροατών
Το ταμείο είμαι εγώ! Τα λεφτά σας θα είναι σε καλά χέρια! :twisted:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2010 14:41 #77638 by Andr
Replied by Andr on topic Versus ακροατών
θα κανετε και μια κοντρα Μάνου-Κουτσούμπα με διαιτητη τον Μπαμπη?

More
02 Sep 2010 15:13 #77641 by Aνέστης Αδαμίδης
Όντως, ακούγεται μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Αλλά με μόνο μισή ώρα στη διάθεση της εκπομπής, ποιος, πόσοι και πότε θα προλάβουν να βγουν για τον διαγωνισμό; Θα γίνει κατακλυσμός τηλεφωνημάτων και δεν θα προλαβαίνετε να τους εξυπηρετήσετε όλους. :-k Δε θέλω να κοιτάω την αρνητική πλευρά, αλλά μου ήρθε αμέσως αυτή η απορία.

@ souvlaki: Μια ακόμη εξαιρετική ιδέα. =D> Και αφού εσύ το πρότεινες, οφείλεις(αν γίνει πραγματικότητα η ιδέα) να βγεις στον αέρα και να κάνεις εσύ τον διαιτητή και όχι ο Boss. \:D/

More
02 Sep 2010 15:55 #77645 by arkypraios
Replied by arkypraios on topic Versus ακροατών
Ακουγεται καλο αλλα οπως λεει και ο Reaper Ποτε θα προλαβαινετε σε μιση ωρα εκπομπης;Μοιαζει αδυνατο

More
02 Sep 2010 16:03 #77647 by Ιβάν

TheReaper wrote: Όντως, ακούγεται μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Αλλά με μόνο μισή ώρα στη διάθεση της εκπομπής, ποιος, πόσοι και πότε θα προλάβουν να βγουν για τον διαγωνισμό; Θα γίνει κατακλυσμός τηλεφωνημάτων και δεν θα προλαβαίνετε να τους εξυπηρετήσετε όλους. :-k Δε θέλω να κοιτάω την αρνητική πλευρά, αλλά μου ήρθε αμέσως αυτή η απορία.

@ souvlaki: Μια ακόμη εξαιρετική ιδέα. =D> Και αφού εσύ το πρότεινες, οφείλεις(αν γίνει πραγματικότητα η ιδέα) να βγεις στον αέρα και να κάνεις εσύ τον διαιτητή και όχι ο Boss. \:D/

Συμφωνώ Ανέστη. Το τηλεφωνικό κέντρο του σέντρα θα σπάσει! Όχι ότι τις καθημερινές δεν θα γίνετε το ίδιο.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τους έδωσαν 1 ώρα εκπομπής!

More
02 Sep 2010 16:51 #77650 by Μάνος Γρυπάρης

kammeno souvlaki wrote: θα μπορουμε να δωροδοκουμε αυτους που κανουν τις ερωτησεις?

Ναι, εγώ δέχομαι και πίτσες λόγω της νέας ώρας της εκπομπής.

kammeno souvlaki wrote: θα κανετε και μια κοντρα Μάνου-Κουτσούμπα με διαιτητη τον Μπαμπη?

Λίγο δύσκολο, γιατί όποια games παίζω εγώ (Sports, Strategy, Hack n Slash RPG) δεν τα παίζει ο Κουτσούμπας (Action, Racing, Console RPG). Άρα όπου κι αν γίνει η σύγκριση, ο 2ος θα αδικηθεί :wink:

Alcatraz wrote: Τέλεια ιδέα! Ξέρετε τι πιστεύω εγώ; Τις περισσότερες φορές θα κερδίζει ο δεύτερος διότι θα έχει ποιο πολύ χρόνο να ψάξει την απάντηση. Ή θα είναι διαφορετική η ερώτηση;

Τότε μετά τα 15 δευτερόλεπτα ο 2ος θα παίρνει +5 δεύτερα. Οπότε δεν αξίζει να ρισκάρεις να περιμένεις να απαντήσει ο 1ος.

Alcatraz wrote: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τους έδωσαν 1 ώρα εκπομπής!

Δεν είχαμε τόσα λεφτά ρε! Και την μισή ώρα ίσα-ίσα την πληρώνουμε. :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Sep 2010 17:25 #77654 by GoldString
Replied by GoldString on topic Versus ακροατών

Alcatraz wrote: Δεν είχαμε τόσα λεφτά ρε! Και την μισή ώρα ίσα-ίσα την πληρώνουμε. :mrgreen:

Άντε πληρώνετε για να πάρετε χρόνο στον σταθμό??
Δεν το ήξερα !!! :icon what: :icon what:

More
03 Sep 2010 01:16 #77704 by Aνέστης Αδαμίδης

GoldString wrote: Άντε πληρώνετε για να πάρετε χρόνο στον σταθμό??
Δεν το ήξερα !!! :icon what: :icon what:

Έτσι είναι! Τους βρήκαν διάσημους και τους χτυπάνε τώρα, κατάβες φίλε μου; Οπότε ξέρεις, διοργανώνουμε κάθε μήνα έναν έρανο εμείς οι Forumίτες( μεαρχηγό τον Forumκαμμένο Χάρο) για να έχουμε περισσότερη ώρα users κάθε φορά. :mrgreen:

More
03 Sep 2010 01:38 #77713 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Versus ακροατών
Τι είναι αυτά? :twisted:

Μπραουδάκη πούλα και φύγε λέμε!!! :mrgreen:

More
03 Sep 2010 07:54 - 03 Sep 2010 14:02 #77728 by Ιβάν
Ρε σεις πλάκα κάνετε; :icon what: Αντί να σας πληρώνουν για την δουλειά που κάνετε, αυτοί θέλουν και λεφτά από πάνω. Έλεος δηλαδή.
Last edit: 03 Sep 2010 14:02 by Ιβάν.