Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Users: Δώρα εκπομπής

More
17 Jul 2010 16:50 #75287 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Πήγα αλλά με είχα ξεχάσει σπίτι. :P

Αλλά το παιχνίδι δεν μου βγάζει τα trophies. Στην αρχή πριν ξεκινήσεις λέει 3D Dot Game Heroes Trade Demo, μήπως φταίει αυτό ή είναι κάτι άλλο;

Τι κερδισες; Ενα demo? :P Δεν εχουν ολα τα παιχνιδια trophies

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2010 20:23 #75291 by Άγγελος Φασούλης
'Οχι το παιχνίδι είναι ολόκληρο και έχει κανονικά trophies αλλά επειδή μάλλον είναι trade demo δεν υπάρχουν στο δίσκο. :?

More
17 Jul 2010 21:44 #75292 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: 'Οχι το παιχνίδι είναι ολόκληρο και έχει κανονικά trophies αλλά επειδή μάλλον είναι trade demo δεν υπάρχουν στο δίσκο. :?

Ανοιξε ενα τοπικ για να σε βοηθήσουν, εγω δεν ξερω

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Jul 2010 22:22 #75294 by Άγγελος Φασούλης
Θα πάρω τηλέφωνο αύριο στην εκπομπή για να ρωτήσω, μάλλον φταίει η έκδοση.

More
18 Jul 2010 23:19 #75310 by arkypraios
Παιδια ευχαριστω πολυ για το call of duty.Θα ηθελα να ρωτισω τι χρειαζομαι μαζι μου για να το παραλαβω

More
18 Jul 2010 23:31 #75313 by Aνέστης Αδαμίδης

arkypraios wrote: Παιδια ευχαριστω πολυ για το call of duty.Θα ηθελα να ρωτισω τι χρειαζομαι μαζι μου για να το παραλαβω

Από το EBW το κέρδισες; Θα πρέπει να περιμένεις καμιά βδομαδούλα, για να είσαι σίγουρος ότι η λίστα με τους νικητές της εκπομπής θα σταλεί στον υπεύθυνο και όταν πας έχε μαζί σου την ταυτότητα για καλό και για κακό.

Αν πάλι πας να το πάρεις από τον σταθμό, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου την ταυτότητα για να δώσεις τα στοιχεία σου στην είσοδο.

More
18 Jul 2010 23:44 #75315 by arkypraios
Αν πρεπει να περιμενω κανενα προβλημα απλως να ξερω ποτε περιπου μπορω να το παρω.

More
18 Jul 2010 23:50 #75317 by Aνέστης Αδαμίδης

arkypraios wrote: Αν πρεπει να περιμενω κανενα προβλημα απλως να ξερω ποτε περιπου μπορω να το παρω.

Πήγαινε μια βόλτα Παρασκευή ή Σάββατο για σιγουριά. Εγώ που είχα κερδίσει πρώτη φορά δώρο (τα Χριστούγεννα) και πήγα να το πάρω την Δευτέρα, μου είπε πως δεν είχαν έρθει οι λίστες με τους νικητές. Ούτε την Τετάρτη που ξαναπήγα είχαν έρθει, οπότε υπολογίζω και τώρα πάνω-κάτω από Πέμπτη με Παρασκευή ότι θα μπορείς να πας να το πάρεις. Και...καλό κάψιμο!

More
18 Jul 2010 23:54 #75318 by arkypraios

TheReaper wrote:

arkypraios wrote: Αν πρεπει να περιμενω κανενα προβλημα απλως να ξερω ποτε περιπου μπορω να το παρω.

Πήγαινε μια βόλτα Παρασκευή ή Σάββατο για σιγουριά. Εγώ που είχα κερδίσει πρώτη φορά δώρο (τα Χριστούγεννα) και πήγα να το πάρω την Δευτέρα, μου είπε πως δεν είχαν έρθει οι λίστες με τους νικητές. Ούτε την Τετάρτη που ξαναπήγα είχαν έρθει, οπότε υπολογίζω και τώρα πάνω-κάτω από Πέμπτη με Παρασκευή ότι θα μπορείς να πας να το πάρεις. Και...καλό κάψιμο!

Σε ευχαριστω πολυ reaper θα περασω την Παρασκευη μαλλον.

More
18 Jul 2010 23:57 #75319 by Aνέστης Αδαμίδης
Γι'αυτό είμαστε εδώ. Για να βοηθάμε :wink: