Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Users: Δώρα εκπομπής

More
18 Apr 2010 02:35 #70908 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Clockwork21R wrote: Kαι εγω (επιτελους) κερδισμενος στον διαγωνισμο Κερδισε οτι θελεις (ΝΒΑ 2Κ10), μετα απο αρκετες προσπαθειες ομολογω! :P
Ερωτηση? Υπαρχει μηπως περιπτωση να αλλαξω την επιλογη μου ή οχι? Tnx παιδες!

Αν και δεν ειμαι του θεματος εγω, αν το εχεις κερδισει απο το easybuyworld δοκιμασε να τους ρωτησεις. Αν και καλυτερα θα ηταν να στειλεις ενα mail στο info@gameworld.gr ή καλυτερα των καλυτερων να περιμενεις ενα reply απο τον Μανο εδώ.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Apr 2010 15:20 #70927 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι πως είναι αρμοδιότητά μου, αλλά γιατί να το αλλάξεις; Κράτα αυτό που κέρδισες και την επόμενη φορά γράψε μια λίστα με αυτό που θέλεις, , ώστε α το έχεις υπόψιν. :wink: Βασικά εγώ έχω να σου προτείνω να κρατήσεις αυτό που κέρδισες και στην επόμενη εκπομπή ζητάς το άλλο που θέλεις. Έτσι βγαίνεις διπλά κερδισμένος.

More
18 Apr 2010 17:16 #70932 by Clockwork21R

TheReaper wrote: Όχι πως είναι αρμοδιότητά μου, αλλά γιατί να το αλλάξεις; Κράτα αυτό που κέρδισες και την επόμενη φορά γράψε μια λίστα με αυτό που θέλεις, , ώστε α το έχεις υπόψιν. :wink: Βασικά εγώ έχω να σου προτείνω να κρατήσεις αυτό που κέρδισες και στην επόμενη εκπομπή ζητάς το άλλο που θέλεις. Έτσι βγαίνεις διπλά κερδισμένος.

Μα δεν ειναι οτι δεν το θελω το 2Κ10, απλα τις τελευταιες μερες ψηθηκα πολυ με το Battlefield Bad Company 2. Οχι, πες μου ειλικρινα με αδικεις? :D Τωρα αυτο που προτεινεις λογικο ειναι δεν λεω, αλλα δεν φημιζομαι και για την τυχη μου ωστε να κερδισω δευτερη φορα! :P

More
18 Apr 2010 23:38 #70945 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Συννενοήσου με το κατάστημα. Απλά πάρτους τηλέφωνο για να σιγουρευτείς ότι θα στο έχουν εκεί έτοιμο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Apr 2010 00:30 #70953 by Clockwork21R
Σε ευχαριστω πολυ Μανο και για το δωρακι αλλα και για την απαντηση.

More
04 Jul 2010 17:36 #74843 by Άγγελος Φασούλης
Παιδιά σήμερα που είμαι στην κλήρωση για DSi μπορώ να πάρω τηλέφωνο στην εκπομπή και να μπω και σε μία από τις κληρώσεις που θα έχουν;

More
04 Jul 2010 18:09 #74845 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Παιδιά σήμερα που είμαι στην κλήρωση για DSi μπορώ να πάρω τηλέφωνο στην εκπομπή και να μπω και σε μία από τις κληρώσεις που θα έχουν;

Ναι, το ενα είναι δωρο απο το site και το αλλο ειναι δώρο εκπομπης. :wink:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Jul 2010 12:33 #75282 by Άγγελος Φασούλης
Παιδιά για το δώρο που πρέπει να πάω στο Χαλάνδρι να πάρω, από πότε μέχρι πότε μπορώ να πάω και τι πρέπει να έχω μαζί μου; Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει λίγο γρήγορα γιατί μπορεί να πάω πιο μετά.

More
17 Jul 2010 14:05 #75284 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Παιδιά για το δώρο που πρέπει να πάω στο Χαλάνδρι να πάρω, από πότε μέχρι πότε μπορώ να πάω και τι πρέπει να έχω μαζί μου; Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει λίγο γρήγορα γιατί μπορεί να πάω πιο μετά.

Αν λες για μέρες νομιζω μεχρι 1 μηνα εχεις προθεσμία. Για τις ώρες ειναι απο νωρις το πρωι (στις 6 νομιζω) μεχρι και αργάάά το βράδυ γύρω στις 3 (αναλόγως με το πότε ειναι η τελευταία εκπομπη).

Μαζι σου θες την ταυτότητα σου και εσένα!

More
17 Jul 2010 16:19 #75286 by Άγγελος Φασούλης
Πήγα αλλά με είχα ξεχάσει σπίτι. :P

Αλλά το παιχνίδι δεν μου βγάζει τα trophies. Στην αρχή πριν ξεκινήσεις λέει 3D Dot Game Heroes Trade Demo, μήπως φταίει αυτό ή είναι κάτι άλλο;