Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Twitch.tv: Γενική συζήτηση

More
06 Apr 2024 10:18 #275555 by Nikos Georgopoulos
Ο Ninja έχει καρκίνο του δέρματος

Είπε στους fans του να κάνουν ελέγχους.

Ο Tyler Belvins, επίσης γνωστός ως «Ninja», ένας από τους πιο διάσημους streamers υπενθυμίζει στους followers του να κάνουν ελέγχους για το σώμα τους, όταν αποκάλυψε στο Twitter ότι έχει καρκίνο .

Ο Ninja είπε στο X/Twitter: «Ακόμα είμαι λίγο σοκαρισμένος, αλλά θέλω να σας ενημερώσω όλους. Μερικές εβδομάδες πριν πήγα σε έναν δερματολόγο για έναν έλεγχο στο δέρμα μου που προγραμμάτισε η Jess για εμένα. Υπήρχε ένας μόλος κάτω από το πόδι μου και ήθελα να το αφαιρέσω απλά για να είμαι πιο προσεκτικός. Τελικά ήταν μελάνωμα, αλλά είναι αισιόδοξοι ότι πιάσαμε τα πρώτα στάδια. Είχα άλλο ένα μαύρο σημείο εκεί κοντά, οπότε σήμερα το έλεγξαν και αφαίρεσαν μεγάλο κομμάτι εκείνου του μέρους γύρω από το μελάνωμα με την ελπίδα ότι στο μικροσκόπιο θα δουν άκρες χωρίς μελάνωμα και θα ξέρουμε ότι το πήραμε. Είμαι ευγνώμων που έχω ακόμα ελπίδες που το βρήκαμε αυτό νωρίς, αλλά σας παρακαλώ πάρτε το ως μία ανακοίνωση για να κάνετε ελέγχους στο δέρμα σας».

Alright I’m still in a bit of shock but want to keep you all updated. A few weeks ago I went in to a dermatologist for an annual skin/mole check that Jess proactively scheduled for me. There was a mole on the bottom of my foot that they wanted to remove just to be careful. It…

— Ninja (@Ninja) March 26, 2024

Ο Ninja άρχισε να αποκτά φήμη στο τέλος της δεκαετίας του 2010, με τη δημοσιότητά του να ανεβαίνει λόγω του Fortnite που ξεκίνησε να παίζει και να κάνει stream, μόλις κυκλοφόρησε το Battle Royale mode. Από τότε έκανε πολλά πράγματα, όπως το να γράψει ένα βιβλίο, να είναι playable character στο Raid: Shadow Legends, έκανε το New Year’s Eve livestream από την πλατεία Times Square και το 2023 μπήκε στο GameSquare ως chief innovation officer. Ο Ninja συνέχισε το streaming, αλλά δεν είναι πια στην κορυφή της δημοσιότητάς του, όμως ακόμα τον παρακολουθεί πολύς κόσμος.

H American Cancer Society λέει ότι το μελάνωμα είναι μια σχετικά ασυνήθιστη μορφή καρκίνου, αλλά πολύ επικίνδυνη. Τα καλά νέα είναι ότι το ποσοστό επιβίωσης 5 χρόνων με έγκαιρη διάγνωση είναι μεγαλύτερο από 99%, γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να το πιάσεις έγκαιρα. Μία άλλη καλή συμβουλή για να αποφύγετε τον καρκίνο του δέρματος είναι να αποφεύγετε όσο μπορείτε της ακτίνες UV είτε από τον ήλιο, είτε από τα σολάριουμ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.