Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τα 'χεις παίξει?

More
23 Apr 2017 17:30 #197328 by Tasos Pit
Καλη αρχη στη νεα σειρα! Εχετε παιξει το champions of norrath: realms of everquest στο ps2? Και κατι ακομη εοειδη ειμαι star wars fan το star wars battlefront αξιζει να το αγορασω στο ps4 η ειναι αποτυχια?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2017 18:10 #197332 by Δημήτρης Κατσίμπουρας
Γεια σας παιδια , καλη επιτυχια στη νεα σειρα!, εχετε παιξει το Red Dead Redemption? Τι γνωριζετε για το 2ο που βγαινει φετος? Και πως βλεπετε το assassin's creed empire?

More
23 Apr 2017 20:00 - 23 Apr 2017 20:01 #197334 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα η νέα σειρά!
Έχετε παίξει κάποιο από τα Silent Hill; Και να τα έχετε παίξει όλα, πιο σας άρεσε περισσότερο;

Και μία γενική ερώτηση: Ποιο game, από οποιοδήποτε format, θεωρείτε προσωπικά το πιο υποτιμημένο;
Last edit: 23 Apr 2017 20:01 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
25 Apr 2017 14:13 - 25 Apr 2017 14:15 #197450 by dave
Το 'χεις παίξει? Outlast 2. Προτείνω να το παίξεις(ή παίξετε) για πρωτη φορα και να το ανεβάσετε στο youtube. Χωρίς να το έχεις ξαναπαίξει όμως πριν όπως έκανες με το horizon, για να κόβουμε αυθεντικές αντιδρασεις.
Και για να μην λες οτι είμαι εκτός θέματος, Dino Crisis 1. Τo 'χεις παίξει?
Εγω είχα φάει πιο πολυ σκάλωμα και απ' το R.E.3
Last edit: 25 Apr 2017 14:15 by dave.

More
26 Apr 2017 22:25 #197553 by Μάρκος Ασκανιάν
Άλλη μια εκπληκτική ιδέα για video. Πάντα μπροστά παιδιά!
Έχετε παίξει 2D shoot'em ups όπως R-Type, G-Darius ή Ikaruga; Αν ναι, πόσες βρισιές ρίξατε (ειδικά στη περίπτωση του Ikaruga εγώ το "στόλιζα" αρκετά).

Adododo!!!

More
28 Apr 2017 10:21 #197614 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Alien Isolation, Outlast, Resident Evil 7 και SOMA. Και ποιο προτείνετε για την καλύτερη εμπειρία τρόμου;

PC user forever !!!

More
30 Apr 2017 15:03 #197687 by Constantinos Patouchas (Foniko_Karoto)
καλορίζικη η νέα σας σειρά ποιο είναι το καλύτερο western game κατά την γνώμη σας για έμενα είναι η σειρά desperados γιατί το call of Juarez το τελευταίο μου την έσπασε

More
30 Apr 2017 15:05 - 30 Apr 2017 15:14 #197688 by Βασίλης
Πολυ ωραιο και αυτο το επεισοδιο παιδια.Ευχαριστω για την απαντηση(ναι,υπηρχε video game subbuteo φιλε Μανο κ παραδοξως ηταν πολυ καλο!!!Πολυ καλη εξομοιωση του πραγματικου subbuteo).
Τα Metro τα εχετε παιξει?Αποψη?
Τα θεωρω απο τα πλεον ατμοσφαιρικα μετα-αποκαλυπτικα παιχνιδια...

Και αφου μας δινετε το ελευθερο να ρωτησουμε κ για οποιο θεμα θα θελαμε να αναπτυξετε:

1.Ποια η αποψη σας για τα ελληνικα gaming youtube καναλια.Μου φαινεται εχει ξεφυγει λιγο η κατασταση(κυριως με βρισιες και αλλες ασχημες συμπεριφορες)
2.Πολλοι "αναλυτες" ισχυριζονται πως η βιομηχανια του gaming περναει κριση.Εγω βλεπω απιστευτες πωλησεις κονσολων αλλα και παιχνιδιων.
Οποτε διαφωνω μαζι τους.Η δικη σας αποψη?
Last edit: 30 Apr 2017 15:14 by Βασίλης .

More
01 May 2017 00:13 #197693 by Χρήστος Καπάνταης
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά. Η ερώτηση μου απλή. Έχετε παίξει το Thrill Kill στο PSX; Ότι πιο ανώμαλο έχω παίξει ποτέ αλλά υπερβολικά addictive.

More
01 May 2017 16:47 #197739 by Angel
Tο δεύτερο επεισόδιο της σειράς είναι εδώ.Ρίξτε του μια ματιά.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.