Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τα 'χεις παίξει?

More
14 Apr 2017 09:25 #196965 by Κωνσταντίνος Constantine

ThanP wrote: Ωραία η ιδέα της νέας σειράς.
Μου ηρθε στο μυαλό το εξης. Αν ήσασταν στο Survivor και είχατε μαζί σας μια φορητή κονσόλα, ποιο παιχνίδι θα θέλατε να έχει μέσα;

Καλό. Αν ρωτούσαμε "ποια κονσόλα θα παίρνατε, αν δούλευε για πάντα", λες να γίνουν console wars;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2017 12:41 #197307 by Χρήστος Καπάνταης
Το αγαπημένο μου είδος είναι τα RPG. Ένα RPG που είχε κυκλοφορήσει για PS3 και ποτέ δεν μπόρεσα να παίξω επειδή έμεινε για πάντα ακριβό(πολύ ακριβό) ήταν το Folklore. Οι κρτικές που απέσπασε ήταν πολύ θετικές. Το έχετε παίξει παιδιά και αν ναι ποιά η άποψή σας; Και σε άλλη μία ερώτηση. Ποιό το αγαπημένο σας Metal Gear Solid; Εμένα πάντως το 3 και σε μία παρατήρηση είναι η μόνη japanese σειρά παιχνιδιών, που έχει πολύ καλύτερο voice acting στα Αγγλικά.

More
23 Apr 2017 12:52 #197308 by Angel
Δείτε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Gameworld όπου η Χριστιάνα και ο Μάνος απαντάνε σε δικές μας ερωτήσεις.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
23 Apr 2017 12:57 - 27 Apr 2017 17:05 #197309 by Angel
Για το επόμενο επεισόδιο η ερώτηση μου είναι η εξής:Ποιά παλιά Tomb Raider εχετε παίξει;Ποιο σας άρεσε περισσότερο;Προτιμάτε τα δύο καινούρια ή τους παλαιότερους τίτλους;Πως σας φαίνεται το ύφος της σειράς μετά το reboot και τέλος, συμφωνείτε με αυτήν την κίνηση (δηλαδή το να γίνει reboot);

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 27 Apr 2017 17:05 by Angel.

More
23 Apr 2017 13:01 - 28 Apr 2017 11:54 #197310 by Κωνσταντίνος Constantine
Πολύ ωραίο το πρώτο επεισόδιο! Να τα εκατοστήσετε!
3 ερωτήσεις για το επόμενο, σχετικά με stealth games.

1) Metal Gear Solid ή Splinter cell;
2) Έχετε παίξει Thief: (The Dark Project και Metal Age), και Mark of the Ninja; Απόψεις;
3) Καλύτερο stealth game για εσάς;
Last edit: 28 Apr 2017 11:54 by Κωνσταντίνος Constantine.

More
23 Apr 2017 14:00 #197312 by Georgios Kyranis
Mε πρόλαβε ο απο πάνω για την αιώνια κόντρα :P

Έχετε παίξει το Downhill Domination?
Πως και δεν βγηκε κατι σε PS3 PS4
Γνώμη για Bloody Roar? :whistle:
Πως και πήρε την κάτω βόλτα αυτο το παιχνίδι....
Attachments:

More
23 Apr 2017 14:56 #197316 by Αγγελική Γοργορίνη
Πολύ ωραίο το επεισόδιο παιδιά. Καλή συνέχεια σας εύχομαι!

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχετε παίξει τα Dark Souls κι αν ναι ποιο θεωρείτε το καλύτερο της σειράς και γιατί? Επίσης, ποιο απ' τη σειρά Soulsborne θεωρείτε ότι είναι το πιο δύσκολο? (γιατί οι απόψεις διίστανται)

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
23 Apr 2017 15:05 - 23 Apr 2017 15:06 #197317 by Αρίστος Αθανασιάδης
Ωραίο επεισόδιο ... Καλή συνέχεια!
Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε παίξει το final fantasy xv είτε το κλασικό είτε το DLC .. αν ναι ποίος χαρακτήρας σας αρέσει ? B) B)
Last edit: 23 Apr 2017 15:06 by Αρίστος Αθανασιάδης.

More
23 Apr 2017 15:18 #197319 by Grigoris Ginos
Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία στο νέο επιχείρημα σας θα ήθελα να ρωτήσω ποίο είναι το αγαπημένο σας από την σειρά project zero -fatal frame, προσωπικά το αγαπημένο μου είναι το 2 το οποίο θεωρώ από τα καλύτερα horror παιχνίδια

More
23 Apr 2017 16:21 #197321 by Βασίλης
Παρα πολυ ωραιο βιντεο παιδια..
Θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε παιξει το παλιο παιχνιδι sanitarium(του 1998) και ποια η αποψη σας για αυτο(ενα απο τα αγαπημενα μου).
Και τον Μανο αν ειχε παιξει το subbuteo της Goliath*(ξερω πως τα εχει παιξει ολα τα ποδοσφαιρακια αλλα το subbuteo ηταν ειδικη περιπτωση).