Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πόσες φορές την εβδομάδα θα βλέπατε μια τηλεοπτική εκπομπή για games?

Poll: Τηλεοπτική εκπομπή για games: Πόσες φορές την εβδομάδα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

1 φορά/εβδομάδα
4 15.4%
2 φορές/εβδομάδα
7 26.9%
3 φορές/εβδομάδα
3 11.5%
4 φορές/εβδομάδα
No votes 0%
5 φορές/εβδομάδα
1 3.8%
6 φορές/εβδομάδα
No votes 0%
7 φορές/εβδομάδα
4 15.4%
Θα την έβλεπα μόνο YouTube
7 26.9%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
More
27 Dec 2015 01:36 #174173 by Βασίλης Σπετσιέρης
Καταρχάς,μόνο μέσω youtube.Έχω πάψει να βλέπω τηλεόραση εδώ και 10 χρόνια με εξαίρεση αθλητικούς αγώνες.Σε ότι αφορά τη συχνότητα,μια φορά τη βδομάδα θα ήταν αρκετή.Δεν βλέπω πως θα μπορούσε κάποιος να ''γεμίσει'' 2-3 ώρες τη βδομάδα με θέματα πάνω σε gaming τα οποία θα μου κέντριζαν το ενδιαφέρον.Τι καινούριο ή αποκλειστικό θα μου πρόσφεραν?Οι ειδήσεις σε ένα site όπως είναι το gameworld,αλλά και διάφορα άλλα ξένα,καλύπτουν αυτά που θέλει κάποιος που ασχολείται με games.Είτε πρόκειται για reviews,είτε πρόκειται για νέες κυκλοφορίες,είτε για φήμες κτλ.Δυστυχώς ή ευτυχώς,το διαδίκτυο εξαφάνισε την τηλεόραση.Μια τηλεοπτική εκπομπή για games,δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
10 Jan 2016 08:36 #175111 by Θ. Παπανικολάου
Εξαρτάται από το περιεχόμενο της εκπομπής και την εμπειρία των παρουσιαστών της. Αν είχε ενδιαφέροντα θέματα θα την παρακολουθούσα πρωινά του σαββατοκύριακου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.