Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πόσες φορές την εβδομάδα θα βλέπατε μια τηλεοπτική εκπομπή για games?

Poll: Τηλεοπτική εκπομπή για games: Πόσες φορές την εβδομάδα? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

1 φορά/εβδομάδα
4 15.4%
2 φορές/εβδομάδα
7 26.9%
3 φορές/εβδομάδα
3 11.5%
4 φορές/εβδομάδα
No votes 0%
5 φορές/εβδομάδα
1 3.8%
6 φορές/εβδομάδα
No votes 0%
7 φορές/εβδομάδα
4 15.4%
Θα την έβλεπα μόνο YouTube
7 26.9%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
More
21 Nov 2015 04:37 - 21 Nov 2015 04:51 #171376 by Μάνος Γρυπάρης
Ας πούμε ότι υπάρχει μια Live τηλεοπτική εκπομπή για games σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι που σας αρέσει και θέλετε να την δείτε. Σας μεταφέρει ειδήσεις, έχει live gameplay απ' τους παρουσιαστές, επικοινωνία με SMS/email και θα παίξει την επόμενη ή την μεθεπόμενη ημέρα στο YouTube, Ωστόσο εμείς σας προτείνουμε να την δείτε Live.

Πόσες φορές την εβδομάδα θα θέλατε να δείτε την συγκεκριμένη εκπομπή? Θα επιλέξετε λίγες φορές γιατί φοβάστε μην κουράσει ή θα θέλατε να την δείτε πιο συχνά? Yπάρχει επίσης και η 8η επιλογή "Θα την έβλεπα μόνο YouTube". Χρησιμοποιήστε την μόνο στην περίπτωση που δεν θα βλέπατε την εκπομπή Live στην τηλεόραση αλλά θα περιμένατε να ανέβει στο YouTube. Σκεφτείτε καλά, ψηφίστε στο γκάλοπ και σχολιάστε.

Ευχαριστούμε για την συνεισφορά σας. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 21 Nov 2015 04:51 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2015 11:08 #171377 by Βασιλης Γαλανος
Πιστευω οτι 3 φορες την εβδομαδα θα ηταν αρκετα για μια τετοια εκπομπη.Ουτε κουραζει και σε αφηνει με μια γευση ανυπομονησιας για το επομενο επεισοδιο.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
21 Nov 2015 12:01 #171378 by Γιάννης Πετρόχειλος
Για τηλεόραση πιστεύω 2 φορές την εβδομάδα θα ήταν αρκετά. Αν μιλάμε για YouTube/Twitch θα έβλεπα και κάθε μέρα.

More
21 Nov 2015 12:35 #171379 by Νικολής Ασημάκης
Αν την παρακολουθούσα, θα ήταν μόνο στο youtube. Έχω ξεκόψει τις πολλές πολλές σχέσεις με την τηλεόραση.

More
21 Nov 2015 13:37 #171380 by 001
Mόνο από youtube, δεν έχω καν τηλεόραση. 3-4 φορές την εβδομάδα νομίζω είναι καλά, 2 σίγουρα. Αρκεί να μην είναι πάνω από 35-40 λεπτά, πολλά σφηνάκια είναι καλύτερα από μία κανάτα.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
21 Nov 2015 15:01 #171385 by G
Κι εγώ μόνο youtube θα την έβλεπα μιας και με την τηλεόραση(με την κεραία, όχι με την οθόνη που χρησιμοποιώ για gaming) έχουμε χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια.. ακόμα και κάτι που θα υπήρχε στην τιβί να μου αρέσει, θα περιμένα να ανέβει στο youtube για να το δώ.

More
21 Nov 2015 19:06 #171391 by Κατερίνα Μαρίνου
Καθε μερα θα την εβλεπα δεν βαριεμαι ποτε αν κατι ειναι αξιολογο και ειδικα μια special εκπομπη για τα αγαπημενα games, νεες κυκλοφοριες, walkthrough, ειδησεις για τεχνολογια. Και youtube και tv δεν εχω προβλημα αρκει κατι να αξιζει.

More
22 Nov 2015 00:03 #171403 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Ψήφισα youtube και μόνο, τηλεόραση δεν βλέπω πολύ. και κάτι να έχω στο νου μου να δω πολλές φορές το ξεχνάω. Οποτε και εκπομπή για games να βγει στην τηλεόραση δύσκολα θα την παρακολουθώ οταν προβάλετε αλλα αν είναι ενδιαφέρων σίγουρα θα την βλέπω στο youtube.

More
22 Nov 2015 15:39 - 22 Nov 2015 15:40 #171412 by Βασίλης
Aναλογα την εκπομπη..
ΑΝ ειχε στηλες του τυπου gaming cafe,battles ή battles σε ρετρο games (στα προτυπα μιας εκπομπης που ειχε παλια η ερτ και επαιζε τα τοτε επικαιρια παιχνιδια τυπου kick off αλλα διοργανωνε πρωταθληματακι μεσα στο στουντιο) τοτε θα την εβλεπα καθε ημερα..
Αν ηταν μια εκπομπη οπως αυτες που ηδη υπαρχουν(που απλα ενημερωνουν για τις νεες κυκλοφοριες και εχουν και καναν..καλεσμενο) τοτε δεν θα την εβλεπα ποτε..

Οποτε θα ψηφισω καθε ημερα γιατι υποθετω πως μιλαμε για εκπομπη φτιαγμένη ακριβως πανω στα γουστα μας...
Last edit: 22 Nov 2015 15:40 by Βασίλης .

More
22 Nov 2015 22:45 #171443 by Georgios Manolis
Ισχύει αυτό που λεει ο aims οτι αν η εκπομπή έχει μόνο ειδήσεις τότε καταντάει βαρετό πάνω απο 1 φορά την εβδομάδα.Στο τέλος δεν έχουν τι να πούν και γεμίζουν το χρόνο με καλεσμένους.Αν όμως γίνονται events,quiz με ερωτήσεις για τους καλεσμένους γύρω απο το gaming κ.α. τότε θα την έβλεπα και 2 και 3 φορές τη βδομάδα. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore