Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Maniacs 18: Ψηφίστε τον νικητή

Poll: Game Maniacs: Επεισόδιο 18. Ποιος θέλετε να κερδίσει? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Επεισόδιο 18A: Βασίλης Σεφεριάδης (sefe)
97 48%
Επεισόδιο 18B: Πάρης Αγγελίδης (ParisN7Dragon)
105 52%
Total number of voters: 122
Only registered users can participate to this poll
More
01 Mar 2014 17:07 #141203 by Sadshadow
Συμπαθέστατος ο Βασίλης και πολύ καλή η συλλογή του που φαίνεται ότι την αγαπάει αλλά ψηφίζω Πάρη γιατί πραγματικά η συλλογή του είναι εκπληκτική και σαφώς καλύτερη. Μερικοί τίτλοι που έχει στη συλλογή του και δεν έχει ο Βασίλης είναι: Metroid, Zelda, Dragon Age, Kingdoms of Amalur Reckoning, Warcraft, Bravely Default, Castlevania, Resident Evil, Fire Emblem, F-Zero GX, Elder Scrolls, Eternal Darkness sanity's requiem, Mass Effect,Kameo Elements of Power, Tomb Raider, Xenosaga, Dino Crisis, Fallout, Jade Empire, Dark Souls, Silent Hill 3, Star Ocean, Fable :icon applaud:
The topic has been locked.
More
01 Mar 2014 19:57 #141210 by Lefteris Pavlou
Ψηφιζω Παρη γιατι ειναι πραγματικος gamer και οχι Anime reader η cossy player και σε αυτην την εκπομπη η οποια λεγεται game maniacs πρεπει να ψηφιζουμε βαση τα παιχνιδια των αλλων.Καλη επιτυχια Παρη
More
03 Mar 2014 14:26 #141255 by Παύλος Κάππος
Ψηφίζω Πάρη γιατί εχει εμφανώς καλύτερη συλλογή.
More
03 Mar 2014 14:56 #141257 by Bαγγελης Παπαδημητρακης
παιδια για ποια ισοβαθμια λετε στο FB?
δεν υπαρχει αυτο ο Πάρης έχει την καλυτερη συλλογη που εχω δει.Μονο ps4 του ελειπε.ψηφος δαγκωτη απο μενα και καλη σαρακοστη σε ολους.
More
03 Mar 2014 15:11 #141258 by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ
Συγχαρητήρια και στους δύο διαγωνιζόμενους για τις συλλογές τους, αλλά σίγουρα καλύτερη & μεγαλύτερη συλλογή έχει ο Πάρης (& με πολλές συλλεκτικές) τον οποίο και ψηφίζω!
More
03 Mar 2014 15:28 #141259 by Ευριπιδης Καινουργιος
Παρης!

I died. Good thing I have 2 more lives.
More
03 Mar 2014 15:42 #141261 by Anastasios Seitaridis
Respect και στα δυο παιδιά.

Ψηφισα τον Πάρη μονο και μόνο για τους χαρτες του skyrim.

Και όχι μόνο φυσικά. Ωραίες συλλογές. Δυσκολη επιλογή απο μέρους μου. :cup:

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο
More
03 Mar 2014 15:51 #141262 by Akis
Νταξει δεν καταλαβαινω γιατι γινεται ο διαγωνισμος,η συλλογη του Παρη ειναι 15 φορες μεγαλυτερη και σαφως καλυτερη,επρεπε τουλαχιστον να του βαλετε εναν δυσκολοτερο αντιπαλο με μεγαλυτερη συλλογη :mrgreen:
αα και το αλλο με τη συλλογη dragonball που λενε ολοι στα σχολια και ψηφιζουν τον σεφε,το παλικαρι ο παρης εχει την κανονικη στα ιαπωνικα ενω ο σεφε εχει τη συλλογη της deagostiny απο τα περιπτερα που μου αγοραζε ο πατερας μου οταν ημουν μικρος,περα απο αυτο και οι 2 καλες συλλογες δεν λεω απλα του παρη πολυ μεγαλυτερη απο games και αφου ειμαστε στο gameworld σαφως και δινω ψηφο σε αυτον.
More
03 Mar 2014 16:09 #141264 by George
Εγώ ψήφισα sefe μόνο και μόνο επειδή είναι το outsider και είμαι σίγουρος οτι θα νικήσει δίκαια ο Πάρης. Το θέμα είναι ότι όσοι υποστηρίζουν (με το δίκιο τους ) τον Πάρη δεν είναι καθόλου "διακριτικοί" να το πω. Ναι το ξέρουμε όλοι από την αρχή ότι θα είναι ο νικητής , αλλά δεν χρειάζεται να παρατηρείται το φαινόμενο όπου κάνεις refresh μετά από 3 δευτερόλεπτα και έχουν προστεθεί +10 ψήφοι στον Παρη (οι οποίες ψήφοι είναι σίγουρα από 2-3 άτομα με fake profiles)...Σίγουρα θα παίζει κάτι παρόμοιο με τις ψήφους στο άλλο παιδί άπλα εγώ αναφέρω αυτό που παρατήρησα πριν από λίγο.

Edit: Το ίδιο φαινόμενο παρατήρησα τώρα και για τις ψήφους στον sefe. Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά..
More
03 Mar 2014 16:33 #141265 by Σπύρος Τζανετάτος

Stone_C wrote: Εγώ ψήφισα sefe μόνο και μόνο επειδή είναι το outsider και είμαι σίγουρος οτι θα νικήσει δίκαια ο Πάρης. Το θέμα είναι ότι όσοι υποστηρίζουν (με το δίκιο τους ) τον Πάρη δεν είναι καθόλου "διακριτικοί" να το πω. Ναι το ξέρουμε όλοι από την αρχή ότι θα είναι ο νικητής , αλλά δεν χρειάζεται να παρατηρείται το φαινόμενο όπου κάνεις refresh μετά από 3 δευτερόλεπτα και έχουν προστεθεί +10 ψήφοι στον Παρη (οι οποίες ψήφοι είναι σίγουρα από 2-3 άτομα με fake profiles)...Σίγουρα θα παίζει κάτι παρόμοιο με τις ψήφους στο άλλο παιδί άπλα εγώ αναφέρω αυτό που παρατήρησα πριν από λίγο.

Edit: Το ίδιο φαινόμενο παρατήρησα τώρα και για τις ψήφους στον sefe. Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά..

το gameworld εβαλε την ψηφοφορία στο Facebook πριν από λίγο οπότε μάλλον για αυτό.Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος τοσο ψυχάκιας ώστε να φτιάχνει 50 emails και 50 accounts για να πάρει ψήφους.Η τουλάχιστον οι admins θα το έβλεπαν ότι ήταν από την ίδια ip.

edit: by the way εγώ δεν ειχα ψηφισει οποτε ψηφιζω Πάρη.Just saying.