Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Maniacs 18: Ψηφίστε τον νικητή

Poll: Game Maniacs: Επεισόδιο 18. Ποιος θέλετε να κερδίσει? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Επεισόδιο 18A: Βασίλης Σεφεριάδης (sefe)
97 48%
Επεισόδιο 18B: Πάρης Αγγελίδης (ParisN7Dragon)
105 52%
Total number of voters: 122
Only registered users can participate to this poll
More
28 Feb 2014 17:48 #141146 by Μιχάλης Χαραλαμπάκης

Landogar wrote: Πάρης διότι η συλλογή του είναι τεράστια.
Απ'οτι βλεπω ψηφιζουν νεα ατομα οποτε στανταρ ο Βασιλης θα εχει βαλει ολη του την παρεα να ψηφισει.Ειναι σαν να συγκρινουμε Smart με Lamborghini.

συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Ο αλλος γραφτηκε σημερα κι εβαλε σε παραθεση το μηνυμα της Χριστιανας.δεν εχουν ιδεα απο forum και δεν εχουν σχεση με το Gameworld.αλλα ετσι κι αλλιως καλυτερα να ψηφιζουμε εδω παρα να κανει spam ο αλλος σε ολα τα chat rooms και να φτανει 500 likes απο ατομα που δεν εχουν δει καν το επεισοδιο.Ο Παρης θα νικησει ευκολα πιστευω και θα παρει κεφαλι αργα η γρηγορα.
The topic has been locked.
More
28 Feb 2014 18:56 #141159 by dhmos

Acquiescence wrote:

Sotiris_AEK wrote: Ψηφίζω Πάρη γιατί έχει τεράστια συλλογή , απο τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα...

Αυτό ακριβώς.Δεν υπάρχει καμία σύγκριση πραγματικά!
Κι εγώ γουστάρω Dragon Ball αλλά...δεν...έχει ξεφύγει ο Πάρης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Νομίζω ο καθένας ψηφίζει με βάση τα προσωπικά του κριτήρια..Για κάποιον αυτά μπορεί να είναι το πλήθος των games, για άλλον η ύπαρξη και μόνο συγκεκριμένων games, για άλλον η φάτσα του συμμετέχοντα και τα χόμπι του κ.ο.κ...Δε μας περιορίζει κάποιος με ποιο κριτήριο να ψηφίσουμε και νομίζω οι περισσότεροι κοιτάμε την συνολική εικόνα που μας άφησε τόσο το άτομο όσο και η συλλογή του (απο games και όχι μόνο). Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό ο sefe μου δημιούργησε την εικόνα ενός πιο ολοκληρωμένου Gamer που παράλληλα ασχολείται και με ένα άκρως ενδιαφέρον χόμπι.. Έτσι λοιπόν η συλλογή του μου φαίνεται πιο τίμια και αυθεντική και τον ψήφισα.. Το άλλο παιδί (προσωπική πάντα άποψη) έχω αμφιβολίες για το αν έχει τερματίσει το 50% των τίτλων του (η εικόνα που μου έβγαλε, η οποία μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα)..Και ένα τελευταίο: αν ο διαγωνισμός αφορούσε αποκλειστικά το πλήθος των παιχνιδιών που κατέχει κάποιος τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη για ψηφοφορία..Θα κέρδιζε πάντα ο τύπος με το βιντεοκλάμπ..
More
28 Feb 2014 19:07 #141162 by bagelis

batface wrote:

Acquiescence wrote:

Sotiris_AEK wrote: Ψηφίζω Πάρη γιατί έχει τεράστια συλλογή , απο τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα...

Αυτό ακριβώς.Δεν υπάρχει καμία σύγκριση πραγματικά!
Κι εγώ γουστάρω Dragon Ball αλλά...δεν...έχει ξεφύγει ο Πάρης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Νομίζω ο καθένας ψηφίζει με βάση τα προσωπικά του κριτήρια..Για κάποιον αυτά μπορεί να είναι το πλήθος των games, για άλλον η ύπαρξη και μόνο συγκεκριμένων games, για άλλον η φάτσα του συμμετέχοντα και τα χόμπι του κ.ο.κ...Δε μας περιορίζει κάποιος με ποιο κριτήριο να ψηφίσουμε και νομίζω οι περισσότεροι κοιτάμε την συνολική εικόνα που μας άφησε τόσο το άτομο όσο και η συλλογή του (απο games και όχι μόνο). Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό ο sefe μου δημιούργησε την εικόνα ενός πιο ολοκληρωμένου Gamer που παράλληλα ασχολείται και με ένα άκρως ενδιαφέρον χόμπι.. Έτσι λοιπόν η συλλογή του μου φαίνεται πιο τίμια και αυθεντική και τον ψήφισα.. Το άλλο παιδί (προσωπική πάντα άποψη) έχω αμφιβολίες για το αν έχει τερματίσει το 50% των τίτλων του (η εικόνα που μου έβγαλε, η οποία μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα)..Και ένα τελευταίο: αν ο διαγωνισμός αφορούσε αποκλειστικά το πλήθος των παιχνιδιών που κατέχει κάποιος τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη για ψηφοφορία..Θα κέρδιζε πάντα ο τύπος με το βιντεοκλάμπ..

Δεν συμφωνω σε ολα οσα γραφεις, παρολα αυτα ψηφιζω Βασίλη
More
28 Feb 2014 19:57 #141164 by george
sefeeeeeeeeeeeeeee
More
28 Feb 2014 21:06 #141168 by Van
Συγχαρητήρια και στους 2!Ψήφισα Πάρη.

Έκπληξη μου έκανε το πόσο κοντά στους ψήφους είναι οι διαγωνιζόμενοι.

Ο διαγωνισμός είναι Game Maniac και όχι Anime Maniac ή οτιδήποτε άλλο. Τα "κριτήρια" του διαγωνισμού είναι απλά και μέχρι ένα σημείο, πιστεύω, κοινά για όλους. Το πόσο ολοκληρωμένο σαν άτομο σε κάνουν τα χόμπυ σου και οι ασχολίες σου (πέραν του gaming)δεν έχει καμία σχέση με το τι gamer είσαι.

Αν στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιος έχει αμφιβολίες για το ποιος πρέπει να κερδίσει, τι να πω...
More
01 Mar 2014 00:51 #141180 by Παρασκευας

VanEpis wrote: Συγχαρητήρια και στους 2!Ψήφισα Πάρη.

Έκπληξη μου έκανε το πόσο κοντά στους ψήφους είναι οι διαγωνιζόμενοι.

Ο διαγωνισμός είναι Game Maniac και όχι Anime Maniac ή οτιδήποτε άλλο. Τα "κριτήρια" του διαγωνισμού είναι απλά και μέχρι ένα σημείο, πιστεύω, κοινά για όλους. Το πόσο ολοκληρωμένο σαν άτομο σε κάνουν τα χόμπυ σου και οι ασχολίες σου (πέραν του gaming)δεν έχει καμία σχέση με το τι gamer είσαι.

Αν στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιος έχει αμφιβολίες για το ποιος πρέπει να κερδίσει, τι να πω...

Τότε να μας εξηγήσεις για ποιο λόγο γίνεται ψηφοφορία και γιατί να μην γίνεται άπλα μια επι τόπου καταμέτρηση παιχνιδιών και να βγαίνει ο νικητής? Και σε αυτήν την καταμέτρηση να περιλαμβάνονται αυστηρά τα games και μόνο (σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα) και τίποτα άλλο όπως manga αλλα και φιγούρες και αγάλματα απο collectors και άλλα καλούδια...Οπότε συμφωνώ με ένα παιδί πιο πάνω..Χίλιες φορές ψηφοφορία παρά να κερδίζει αυτόματα ο τύπος που έχει videoclub. Και για να είμαι on topic ψηφίζω τον sefe.
More
01 Mar 2014 02:19 #141183 by Antonis Kioseloglou
Πάρη είσαι από τους λίγους συλλέκτες στην Ελλάδα που παραδέχομαι.Συγχαρητήρια η συλλογή σου είναι μακράν από τις καλύτερες ίσως και η καλύτερη!Η ψήφος μου πάει σε σένα.

Οσο για την ψηφοφορία οπως ειπε κι ο VanEpis και ο Landogar συγκρινονται games και φιγουρες εδω.τα βιβλια η τα dvd anime ποιος τα υπολογιζει?Και απλα μονο μια ματια να ριξει κανεις στις ημερομηνιες εγγραφης (ολες αυτες τις μερες) καταλαβαινει οτι ο ΜΟΝΟΣ λογος που ειναι κοντα στους ψηφους και οι δύο ειναι επειδη ο Βασιλης θα εβαλε την παρεα του στο κολπο να ριξουν votes.

Και δεν ειπαμε ρε συ furfighter (που τωρα εμφανιστηκες κι εσυ απο το πουθενα στο site ως κολλητος του φιλου σου) να κατσει η Χριστιανα να μετρησει τα games ενα-ενα.Εχει τυχει να νικησουν ατομα που ειχαν λιγοτερα games αλλα πιο ποιοτικα και πιο σπανια.Εδω τι πιο σπανιο ειχε στο 18Α?Τις κασετες Pokemon στο Game boy?Η τις φουλ συλλογες Dragonball?Ναι κι εμενα μου αρεσει αλλα λεγεται GAME maniacs.Αλλιως ας εφτιαχνε το Gameworld επεισοδιο με συλλεκτες ταινιων να παει σε αλλη κατηγορια το παιδι.Οσα ειναι τα dvd του ενος ειναι οι συλλεκτικες κι οι φιγουρες του αλλου.Καμία σύγκριση απλα.
More
01 Mar 2014 13:24 #141193 by xristos
Ερε κατι κομπλεξ που βγαζουν ορισμενοι στη διαφορετικη αποψη..Μα να μη μπορουν να παραδεχτουν με τιποτα οτι καποιος προτιμαει κατι αλλο..Sefe απο μενα..
More
01 Mar 2014 14:10 #141194 by Μανώλης Παπαστεργιανός

piratemagician wrote: Ερε κατι κομπλεξ που βγαζουν ορισμενοι στη διαφορετικη αποψη..Μα να μη μπορουν να παραδεχτουν με τιποτα οτι καποιος προτιμαει κατι αλλο..Sefe απο μενα..

Αν εννοεις για τον εαυτουλη σου το κομπλεξ το εχετε καποιοι που πιστευετε οτι η γη ειναι επιπεδη και περιμενετε οτι θα πειστει κι ολος ο υπολοιπος κοσμος.

Αν μιλαμε για πραγματικο συλλεκτη τοτε Παρης.
Αν θελουμε να μιλαμε απλα για εναν anime fan τοτε Βασιλης.
Ψηφιζουμε συλλογες οποτε ο Παρης εχει καλυτερη....deal with it
More
01 Mar 2014 14:43 #141197 by Αποστόλης Βαγγελής
Ψηφίζω Πάρη δαγκωτό γιατί είναι συλλέκτης με όλη τη σημασία της λέξης.
Ακόμα κι εγώ έχω περισσότερα games από τον Βασίλη σε ps2-ps3