Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
"Έχω έναν χαρακτήρα που είναι από τους πιο εθισμένους που θα δεις ποτέ. Είμαι εθισμένος σε ό,τι κάνω και εξακολουθώ να το κάνω. Είναι καλό; Όχι, αυτό είναι τρομερό. Αυτή είναι μια ασθένεια. Αυτό είναι αρρώστια. Είμαι άρρωστος. Αλλά ξέρεις τι, έχω την πολυτέλεια να είμαι άρρωστος. Είμαι τυχερός."
SCHEDULE IS PRETTY COOKED RIGHT NOW, I TOOK THE TIME TODAY TO RESET AND CHILL BECAUSE WE HAVE COOL STUFF TOMORROW. EARLY PODCAST, A CHILL CHAT WITH @pokimanelol AND THEN IT'S @LudwigAhgren POKER EVENT, WHERE I WILL CLAIM MY RIGHTFUL JUICE (1M+). SHOULD BE HUGE. THEN BACK 2 NORMAL
— xQc (@xQc) May 1, 2022
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Μια δήλωση της Red Bull Racing αναφέρει ότι ο Vips έχει τεθεί σε αναστολή «από όλα τα καθήκοντα της ομάδας με άμεση ισχύ, εν αναμονή της πλήρους έρευνας για το συμβάν. Ως οργάνωση καταδικάζουμε κάθε είδους κακοποίηση και έχουμε πολιτική μηδενικής ανοχής στη ρατσιστική γλώσσα ή συμπεριφορά εντός του οργανισμού μας».
i screenrecorded it, but it was around 02:26:26 pic.twitter.com/CclSOqERfP
— k (@ilottofhope) June 21, 2022