Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Σύμφωνα με μια διαρροή του Twitch και του ανεπίσημου TwitchTracker, η Siragusa είναι η streamer με τα περισσότερα views, καθώς και είναι η δεύτερη γυναίκα streamer με τις μεγαλύτερες απολαβές. Η Siragusa (πιο γνωστή ως Amouranth) είναι το πρόσωπο των “hot tub” και “ear licking” meta. Εκτός από το τεράστιο κοινό που έχει στο Twitch, η Amouranth έχει βγάλει και πάρα πολλά χρήματα μέσω του OnlyFans. Η απόφασή της να “σταματήσει να είναι e-girl” δεν είναι και τόσο περίεργη, αφού το κανάλι της στο Twitch δέχεται συχνά bans ή demonetization. Η Siragusa επίσης δήλωσε ότι “η φάση του να είσαι το καυτό κορίτσι προφανώς δεν γίνεται να κρατήσει για πάντα”.
END OF AN ERA. IT’S TIME TO STOP BEING AN E-GIRL COLD TURKEY AND QUIT 0NLY FANS IN JUNE. GOING ALL OUT TIL THEN, WILL GO OUT WITH A BANG -GRAND FINALE
FIRST UP, I JUST MADE 350,000-$400,000 INVESTMENT IN CONTENT ON TWITCH. YOU ARE ALL INVITED, WILL ANNOUNCE AT END OF WEEK t.co/xlyeExWINU pic.twitter.com/jWVCVSOqBU
— Kaitlyn (@wildkait) April 13, 2022
Η ανακοίνωση αυτή της Siragusa ακολουθεί τις πρόσφατες επενδυτικές της δραστηριότητες, όπως η αγορά μετοχών στην Activision Blizzard, η αγορά μιας εταιρείας φουσκωτών πισίνων, καθώς και η αγορά ενός βενζινάδικου. Η Siragusa ανακοίνωσε τα σχέδιά της μέσω ενός tweet, δηλώνοντας ότι έκανε επένδυση σε content το οποίο είναι “διαφορετικό από ότι έχει κάνει μέχρι τώρα”. Ακόμα, κάλεσε και άλλους δημιουργούς περιεχομένου να της μιλήσουν για την “διαφοροποίηση από τις κλασικές μόδες”. Σε απάντησή της προς τους ανήσυχους fans που πληρώνουν για το OnlyFans της, η Siragusa δήλωσε ότι θα ανεβάζει σιγά σιγά νέο περιεχόμενο καθώς κάνει στροφή στην καριέρα της, ενώ επεσήμανε ότι έχει “μπόλικο υλικό” στο OnlyFans της.
How do I stop being an e-girl pic.twitter.com/ZiClIRcgGI
— Amouranth (@Amouranth) April 8, 2022
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Η streamer του Twitch PleasantlyTwstd δήλωσε: "Οι μικρότεροι streamers νομίζω ότι θα έχουν ελάχιστα έως καθόλου κίνητρα σε αυτό το στάδιο για να πιέσουν πραγματικά για ανάπτυξη. Θα αρχίσουν να αισθάνονται ότι για να βγάλουν λεφτά πρέπει να πετύχουν περισσότερους συνδρομητές και ο αγώνας που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι η δυνατότητα ανακάλυψης σε όλα. Το Twitch βρίσκεται κατά κάποιο τρόπο σε ένα μοτίβο αναμονής, όπου η προτεραιότητά τους είναι να κάνουν την πλατφόρμα να βγάζει περισσότερα χρήματα, αλλά μέχρι να προσπαθήσουν πραγματικά να συνεργαστούν πιο στενά με τους ανθρώπους που τους βγάζουν χρήματα ή να δημιουργήσουν ελεύθερα εργαλεία, θα συνεχίσουν να πετούν ιδέες και "πρωτοβουλίες" που πέφτουν στο κενό".
when i negotiated my contract i knew this was coming & wanted to lock in 1 min of ads per hour. this ad density is the lowest out of the top streamers. twitch still served prerolls cus it wasnt 3 mins. love twitch but it seems like they’re moving away from cc to fix their profits t.co/cfQK6qb20g
— hasanabi (@hasanthehun) April 27, 2022
Ο streamer Hasan "Hasanabi" Piker δήλωσε: "[Αγαπώ] το twitch, αλλά φαίνεται ότι απομακρύνονται από [τους δημιουργούς περιεχομένου] για να καθορίσουν τα κέρδη τους. Σχεδόν το σύνολο των εσόδων μου προέρχεται από συνδρομητές που επιλέγουν να μου δίνουν 5 δολάρια το μήνα. Το Twitch δεν θεωρεί το 50/50 που παίρνει από τους μικρότερους δημιουργούς σε αυτή τη διαδικασία αρκετά κερδοφόρο. Αυτό είναι άγριο." O JERICHO δήλωσε: "Οι συνδρομές είναι πιο σημαντικές για τη ζωή κάθε streamer από σχεδόν οποιαδήποτε άλλη χρησιμότητα που προσφέρει το Twitch και το να αγγίξετε το split είναι σαν να καταστρέφετε οικονομικά και ενδεχομένως να απομακρύνετε αμέσως χιλιάδες δημιουργούς πλήρους απασχόλησης από την πλατφόρμα σας." O Jacksepticeye δήλωσε: "Τι αστείο. Κάνει τα πράγματα χειρότερα για όλους εκτός από το ίδιο το Twitch".
Subscriptions are more important to the life of every streamer than almost any other utility Twitch offers and to touch the split is to financially devastate and potentially remove thousands of full-time creators from your platform it immediately.
— TUCKER (@JERICHO) April 27, 2022
O streamer Max "Gassy Mexican" Gonzalez δήλωσε: "Το Twitch είναι ΤΡΕΛΟ αν νομίζουν ότι αυτό θα περάσει καλά. Όπως πραγματικά θα ταρακουνήσει την πλατφόρμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο". Aυτές οι προτεινόμενες αλλαγές φέρονται να έρθουν το καλοκαίρι, ανώνυμες πηγές δήλωσαν στο Bloomberg ότι καμία από αυτές τις αλλαγές δεν έχει οριστικοποιηθεί.
What a joke. Makes it worse for everyone except twitch themselves.
— Jacksepticeye (@Jacksepticeye) April 27, 2022
Ωραία κίνηση αυτή. Απ' τις λίγες καλές που βλέπεις πλέον στο twitch.
Η κοινότητα του Twitch συγκέντρωσε 60.000 δολάρια για να βοηθήσει streamer που διαγνώστηκε με καρκίνο
Αφού εντοπίστηκε από έναν πιο γνωστό streamer.
Η κοινότητα του Twitch συγκέντρωσε 60.000 δολάρια για να βοηθήσει streamer που διαγνώστηκε με καρκίνο.
Η κίνηση αυτή ξεκίνησε όταν ο streamer του Halo, twoquickones έψαχνε στο Twitch για μικρότερους streamers, των οποίων ήθελε να τονώσει το ηθικό, κάνοντας δωρεές λίγων δολαρίων. Έτσι εντόπισε τον streamer Jay_Squatch , ο οποίος έπαιζε Fortnite και τον ρώτησε περιπαικτικά πόσο να κόστιζε για να ξυρίσει το μακρύ μούσι του. Ο Jay απάντησε ότι το μούσι θα έφευγε σύντομα διότι είχε διαγνωσθεί με καρκίνο και θα ξεκινούσε χημικοθεραπείες.
Ο Jay είχε ανοίξει και μία σελίδα στο GoFundMe για να μπορέσει να καλύψει τα έξοδά της θεραπείας του, την οποία ο twoquickones μοιράστηκε με την κοινότητά του και συνολικά μαζεύτηκαν περισσότερα από 60.000 δολάρια. Επιπλέον οι συνδρομητές του Jay_Squatch από συνολικά 100, ξεπέρασαν τους 14.000.
"Έχω έναν χαρακτήρα που είναι από τους πιο εθισμένους που θα δεις ποτέ. Είμαι εθισμένος σε ό,τι κάνω και εξακολουθώ να το κάνω. Είναι καλό; Όχι, αυτό είναι τρομερό. Αυτή είναι μια ασθένεια. Αυτό είναι αρρώστια. Είμαι άρρωστος. Αλλά ξέρεις τι, έχω την πολυτέλεια να είμαι άρρωστος. Είμαι τυχερός."
SCHEDULE IS PRETTY COOKED RIGHT NOW, I TOOK THE TIME TODAY TO RESET AND CHILL BECAUSE WE HAVE COOL STUFF TOMORROW. EARLY PODCAST, A CHILL CHAT WITH @pokimanelol AND THEN IT'S @LudwigAhgren POKER EVENT, WHERE I WILL CLAIM MY RIGHTFUL JUICE (1M+). SHOULD BE HUGE. THEN BACK 2 NORMAL
— xQc (@xQc) May 1, 2022