Νεαρός gamer ξοδεύει 20.000 δολάρια από τους γονείς του σε donations στο Twitch
Οι γονείς τα έλαβαν πίσω.
Νεαρός gamer ξοδεύει 20.000 δολάρια από τους γονείς του σε donations στο Twitch
Οι γονείς τα έλαβαν πίσω.
Η οικογένεια που έχασε 20.000 σε donations στο Twitch, τελικά τα πήρε πίσω.
Σύμφωνα με το Dotesports, η μητέρα της οικογένειας δήλωσε ότι χάρις στον Twitch partner Xsolla κατάφερε να πάρει πίσω το μεγαλύτερο μέρος του ποσού των 19.880 δολαρίων που το παιδί της οικογένειας έκανε donate σε streamers, το διάστημα 14-30 Ιουνίου.
Η μητέρα δήλωσε: "Επιτέλους έχω ηρεμήσει που τα χρήματα μπήκαν πάλι στο λογαριασμό μας και ο εφιάλτης μας τελείωσε. Σε αυτό το σημείο η διαφορά είναι μόνο κάτι εκατοντάδες δολάρια και είμαι ευτυχισμένη που έλαβα τα χρήματα που έβγαλα, που δεν θα κυνηγήσω την χρηματική διαφορά. Επίσης, η επικοινωνία μου με τους υπεύθυνους του Twitch ήταν σαν να χτυπάω έναν τοίχο με τούβλα, αφού κανείς δεν απαντούσε. Είχα στείλει emails μέχρι και στον Emmett Shear, διευθύνοντα σύμβουλο του Twitch και στο νομικό τμήμα της Amaazon, μέσα από online φόρμες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μην απαντήσει κανείς και να κλείσουν τον λογαριασμό του γιου μου στο Twitch, οπότε έχασα όλο το ιστορικό των συναλλαγών".
Τα donations αφορούσαν δημοφιλείς streamers, όπως οι Tfue, Gorb, Ewokttv και διάφοροι αθλητές. Η μητέρα κατέληξε ότι ο γιος της νιώθει πλέον ότι έχει τύψεις και μιλάει με ψυχολόγο. "Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο στην οικογένειά μας αλλά ωριμάσαμε όλοι μετά από όλο αυτό το περιστατικό και μέσα από αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί".